Meteor nyerang Stasiun Luar Angkasa Internasional

Stasiun Luar Angkasa internasional

Minangka sampeyan mesthi bakal kelingan, akeh proyek sing ndeleng padhang lan sing bakal ditemtokake pungkasan, utawa paling ora kanggo mundur ing latar mburi, Stasiun Luar Angkasa Internasional. Mungkin ing antarane sing paling narik kawigaten yaiku pambangunan stasiun anyar dening Amerika Serikat lan sekutune, nanging, tinimbang dilebokake ing orbit planet Bumi, sejatine bakal dununge ing lingkungan sing beda banget kayata permukaan Bulan.

Sementara, sejatine yaiku ana kekuwatan kaya Pamrentah Amerika Serikat sing ngumumake sing paling gampang kaya kasunyatane yen dheweke mbatalake dana kanggo pangopènan stasiun ruang angkasa kasebut ing jangka pendek utawa rencana perusahaan swasta sing pengin panggunaan komersial. Dadi sejatine, kasunyatane sejatine luwih rawan tinimbang sing bisa kita pikirake amarga secara harfiah kena kanggo macem-macem cuaca sing ora apik lan malah uga ana puing-puing ruang sing beda lan uga meteorit sing bisa nyebabake fuselage kasebut

Stasiun Luar Angkasa Internasional

Meteor nyerang Stasiun Luar Angkasa Internasional sing nyebabake bolongan pesawat kasebut

Iki pancen dadi salah sawijining masalah pungkasan sing kudu diadhepi para astronot sing saiki lagi ing Stasiun Luar Angkasa Internasional. Kurang sethithik seminggu kepungkur, kaya sing wis dikonfirmasi kanthi resmi, instalasi kasebut nandhang lara kacilakan luwih serius tinimbang sing bisa kita bayangake amarga sepotong rock ruang mengaruhi salah sawijining struktur sing nyipta. Pengaruh iki akhire nyebabake a bolongan cilik, soko sing bisa mbebayani banget amarga udhara wiwit uwal nalika tekanan sing dibutuhake mudhun supaya sampeyan bisa urip ing njero ruangan.

Amarga kacilakan kasebut, yen kabeh dideteksi kanthi otomatis dening sistem, mula kabeh weker. Sawise penghuni Stasiun Antariksa Internasional ngerti masalah kasebut, dheweke cepet-cepet golek lan nutupi bolongan kasebut, amarga kesusu, cara paling apik kanggo nggayuh kegagalan kritis iki yaiku salah sawijining anggota kru tutup nganggo driji kanggo entuk luwih akeh wektu kanggo ngrancang cara nerusake.

meteorit

Bolongan kasebut wis ditutup amarga nggunakake resin khusus

Temenan, jinis solusi kanggo masalah serius kaya ngono, mung solusi sementara sing ora cukup. Sanajan mangkono, kasunyatane amarga ide iki digawe dening salah sawijining anggota awak, uga NASA saka kantor pusat ing Bumi, duwe cukup wektu kanggo ngrancang cara kanggo ngrampungake kerusakan.

Sawetara wektu mengko, kaya sing wis dikonfirmasi NASA dhewe, diputusake manawa cara paling apik kanggo mbenerake cacat iki yaiku nggunakake kasunyatan manawa ing Stasiun Luar Angkasa Internasional para astronot duwe jinis resin kanggo mbebasake wong kasebut. sing nutupi bolongan nganggo driji. Ing wayahe iki solusi sing wis diwenehake kanggo masalah iki, a solusi sing luwih awet sanajan ora ateges ndandani sing luwih lengkap lan angel.

ISS

Anane puing-puing angkasa tuwuh saya suwe saya asring ngalami kacilakan

Ing wektu iki, critakake yen sampeyan ora sepisanan meteorit utawa sawetara lebu ruang angkasa nyerang badan pesawat saka Stasiun Luar Angkasa Internasional. Kasunyatane, kita bisa ujar manawa soko sing luwih umum tinimbang sing kita pikirake sanajan, sanajan ana pengaruh, perforasi ukuran iki ora mesthi kedadeyan.

Ing kesempatan iki, paling nggumunake manawa NASA dhewe wis nerbitake a laporan lengkap banget babagan kacilakan iki. Sanalika, masalah puing-puing ruang wis wiwit ditangani, amarga, nalika jumlah iki saya mundhak ing Bumi, jinis tabrakan iki asring banget, mula wiwit dadi penting 'kanggo ngresiki'uwuh iki umume akehe satelit sing ditinggalake lan bahan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.