Microsoft Andromeda, perusahaan kasebut bakal nggarap notebook digital

Proyek notebook digital Microsoft Andromeda

Bubar iki kita ngerti saka tangane dhewe Microsoft sing nglirwakake pangembangan produk anyar ing sistem operasi Windows Phone. Pangsa pasar sing digayuh saiki durung pati penting lan malah perusahaan sing wis mbiyantu biyen menehi cara kanggo era anyar kanthi sistem kayata iOS utawa Android.

Nanging adoh saka sektor sektor seluler, saka Windows Central ana warta anyar babagan piranti anyar sing bakal katon kaya taun ngarep 2018. Mung kanggo wayahe jeneng proyek "Andromeda" dikenal lan ukurane bakal padha karo smartphone.

Proyek Andromeda Microsoft

Saiki, wis jelas Microsoft ora pengin Microsoft Andromeda iki duwe kapabilitas seluler — Paling ora bisa nelpon. Iki bakal dadi tablet lipat cilik (Microsoft pancen duwe pengalaman ing sektor iki) sing bisa digawa ing kanthong tanpa masalah.

Uga, tim anyar iki bakal digunakake ing Windows 10. Nanging sing luwih yakin manawa operasine bakal adhedhasar produk kaya bunder karo OneNote, app sing cocog karo perkasa kaya Evernote. Uga dingerteni, miturut bocor Windows Central, yen iOS utawa Android ora bakal dadi musuh sing bisa ngalahake; Microsoft pengin golek niche liyane kanggo njelajah lan entuk kuota maksimal.

Lan nulis kanthi tangan minangka prekara sing ora dikarepake para pangguna kanthi teknologi. Lan jujur: tulis ing tablet paling ora 9 utawa 10 inci, Ora pengalaman sing padha kaya yen njupuk notebook DIN A5 lan kita njupuk saka kanthong kapan wae. Nggawe cathetan freehand minangka prekara sing ngidini sampeyan luwih cepet lan ing kahanan sing pangguna kepenak luwih kepenak.

Sampeyan isih durung yakin manawa Microsoft bakal ngeculake sing anyar iki Microsoft Andromeda ing wektu cedhak - 2018 bakal luwih cedhak. Nanging uga bener banget yen akhir-akhir iki kejutan lan inovasi ing sektor teknologi konsumen saya mudhun. Apa sampeyan kepengin produk sing nduweni ciri khas kasebut? Kita ngerti manawa pengalaman kudu luwih apik tinimbang yen nindakake Galaxy Note 8 lan stylus S-Pen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.