Microsoft's Gamescom 2013

microsoft_gamescom_

Microsoft Dheweke ngerti yen langkah kikuk pertama sing ditindakake Xbox One dheweke wis entuk tol, lan bisa ndeleng jumlah konsol cadangan saka Redmond dibandhingake karo sing diraih dening PlayStation 4wis miwiti weker ing raksasa Amerika Utara.

Kaya sing wis dingerteni, kita wis nyekseni pangowahan kebijakan sing tetep kanggo konsol lan layanan anyar sing bakal ditawakake pirang-pirang minggu, nyoba kanggo cocog karo apa sing bakal ditawakake Sony ing sawetara wulan. Opo maneh, Microsoft wis nyelehake kabeh daging ing panggangan sing nggoleki katalog game sing apik lan iki Gamescom wis dadi adegan iklan mewah.

Kanggo miwiti Microsoft saiki bakal luwih milih pasinaon pangembangan independen: dheweke kepengin Xbox One Minangka omah game indie lan game kasebut entuk konsol sadurunge liyane. Saiki, studio bakal bisa ngakses kit dev kanthi luwih gampang lan nerbitake kanthi watesan sing luwih sithik lan luwih bebas.

Salah sawijining pengumuman anyar yaiku Legenda Fabel, bab liyane IP sing diakoni saka Singa, sing bakal nampilake mode kooperatif nganti patang pemain lan bakal nggunakake teknologi kasebut Kaca Pintar. Arah artistik sing kepengin weruh apik tenan, sanajan bagean teknis kasebut ora katon tipis.

Ubisoft Dheweke nuduhake kita Pejuang, game gelut sing nyoba ngetokake anyar Kinect sing bakal nggunakake teknologi canggih kanggo nglumpukake gerakan para pemain lan nangkep ing layar. Kita bakal ngerti kepiye upaya rongpuluh iki kanggo nerjemahake game gelut kanthi ciri kasebut dadi pengalaman sing nyenengake. Acara kasebut uga digunakake kanggo negesake Divisi bakal teka kanthi konten eksklusif menyang Xbox One.

Saka pangripta sing populer Minecraft, game eksklusif bakal teka Xbox 360 y Xbox OneKobalt, penembake aksi sing bakal diluncurake ing paruh pertama 2014 lan kalebu mode multipemain nganti 8 pemain lan ngidini sampeyan nyerang roket lan nyemprotake peluru kanggo menang perang kasebut. Pemain bakal bisa nggeser, menek, muter lan mlumpat ing level sing beda nalika nembak lan nolak proyektil ing mungsuh. Wektu peluru nambah kasenengan lan intensitas game nalika para pemain ngupayakake ngatasi wektu kompleks gelut lan tetep fokus kanggo ngatasi fase platforming.

Nelpon saka tugas: grayangana Iki uga dadi terkenal, lan mode game online diarani Blitz, sing tujuane yaiku kanggo mbela lan nyerang rong titik sing beda ing peta. Nanging saiki sing menarik yaiku: judhul bakal kasedhiya server khusus Xbox One, berkat kemungkinan sing ditawakake awan lan, manungsa waé, sak paket Galatasaray: Kudus, kanthi konten eksklusif, lan console.

Call-of-Duty-Xbox-One

Aces liyane sing disimpen Microsoft nganti lengen klambi yaiku pengumuman pengiriman gratis salinan digital saka FIFA 14 kanggo kabeh sing wis cadangan Xbox One, nalika saham tetep. Opo maneh, FIFA 14 Legenda Tim Ultimate, sing bakal eksklusif kanggo Microsoft, bakal duwe microtransactions lan kita bakal ngontrol legenda lawas ing bal-balan: Dennis Bergkamp, ​​Fernando HIerro, Robert Pirès, Oliver Bierhoff, Filippo Inzaghi, Frank Rijkaard, Sol Campbell, Patrick Kluivert, David Seaman, Fabio Cannavaro, Henrik Larsson, Teddy Sheringham, Rui Costa, Jens Lehmann, Andriy Shevchenko, Hernán Crespo, Gary Lineker, Davor Suker, Frank de Boer, Freddie Ljungberg, Marco van Basten, Marcel Desailly, Paolo Maldini, Edwin van der Sar, Paolo Futre, Lothar Matthäus, Ruud van Nistelrooy, Stegan Effenberg, Gary Neville, Patrick Vieri, Robbie Flower, Michael Owen, Christian Vieri, Ruud Guilt, Pauleta, Geargo Weah, Gheorghe Hagi, Pelé y Gianfranco Zola bakal dadi mitos sing diabadikan ing game sabanjure EA.

xbox_one_fifa14_free-590x330

Microsoft uga wis negesake game sing bakal diiringi Xbox One Nalika diluncurake, sanajan kanthi logis, dhaptar iki bisa uga ditambah nalika tanggal konsol diwiwiti:

• Bendera Ireng Assedin's Creed IV (Ubisoft, Ubisoft)
• Perang 4 (DICE, Seni Elektronik)
• Telpon saka tugas: memedi (Ward tanpa wates, Activision)
• Crimson Dragon (Grounding / Land Ho!, Microsoft Studios)
• Dead Rising 3 (Capcom Vancouver, Microsoft)
• FIFA 14 (Olahraga EA, Seni Elektronik)
• Fighter Inside (AMA Ltd., Ubisoft)
Forza Motorsport 5 (Turn 10 Studios, Microsoft Studios)
• Just Dance 2014 (Ubisoft Paris, Ubisoft)
• Naluri Killer (Double Helix, Microsoft Studios)
• Pahlawan Super LEGO Marvel (Game TT, Warner Bros. Interaktif)
• Locosit (Twisted Pixel, Microsoft Studios)
• Madden NFL 25 (Olahraga EA, Seni Elektronik)
• NBA 2K14 (Konsep Visual, Olahraga 2K)
• NBA LIVE 14 (Olahraga EA, Seni Elektronik)
• Perlu Cepet: Saingan (Game Ghost, Seni Elektronik)
• Peggle 2 (Popcap, Seni Elektronik)
• Golf Powerstar (Zoe Mode, Microsoft Studios)
• Ryse: Putraning Roma (Crytek, Microsoft Studios)
• Skylanders: Swap Force (Visi Visi, Activision)
• Watch Dogs (Ubisoft Montreal, Ubisoft)
• Zoo Tycoon (Frontier Developments Ltd., Microsoft Studios)
• Fitness Zumba: Pesta Dunia (Mode Zoë, Majesco)

Microsoft y Helix kaping pindho pungkasane wis ditampilake, Thunder en Killer Pangroso. India gigantic gabung karo sing wis diumumake Jago, Sabrewulf y Glacius ing cithakan karakter saka Killer Pangroso sing bakal tekan musim gugur iki menyang Xbox One istimewa

Game kasebut bisa didownload kanthi gratis kanthi karakter -Jago-, sisa pejuang tambahan bisa dituku 4.99 € saben, rega sing kayane rada gedhe banget. Pemain uga bisa entuk paket karakter kanthi diskon khusus:

  • Paket Combo Breaker - € 19,99. Sampeyan ngirit 50% lan kalebu:
    • Wolung karakter pertama (enem karakter nalika diluncurake lan akses menyang rong liyane sawise diluncurake nanging sadurunge didol resmi)
  • Edisi Ultra - € 39,99. Iki kalebu:
    • Wolung karakter pertama (enem karakter nalika diluncurake lan akses menyang rong liyane sawise diluncurake nanging sadurunge didol resmi).
    • Paket aksesoris karakter
    • Klambi Karakter
    • Game arcade Instan Killer asli

Elinga, uga bakal ana versi lengkap game ing format fisik kanthi rega kebaruan standar, sing mesthi bakal menehi ganti rugi wong sing paling murni.

Sayangé Microsoft ora menehi tanggal rilis khusus kanggo Xbox One, sing diarep-arep bisa ditemokake ing toko sajrone wulan November. Kamungkinan versi sing luwih murah tanpa Kinect, saiki iku ora wajib, uga regane paket konsol, kalebu sing dhasar, sing diumumake ngalami pendarahan Euros 499. Sapa ngerti bisa uga Microsoft wis ngenteni ing kesempatan iki kanggo gerakan Sony lan bakal tumindak miturut.

Mesthine, pangowahan ing kabijakan Amerika sing wis kita sekseni ing sawetara minggu kepungkur malah dadi guyon: dheweke wis ndeleng kuping srigala lan ora duwe pilihan, nanging mundur. Saliyane, ing taman bermain eksklusif, kayane Xbox One terus nggawa kucing menyang banyu kanthi jumlah, lan woro-woro konten eksklusif ing game pihak katelu, saliyane pangiriman salinan digital saka FIFA 14 lan pengumuman bungkus karo Nelpon saka tugas: grayangana. Cetha yen Microsoft bakal gelut nganti pungkasan yen prelu ing perang sing nyenengake iki: saiki mung rega murah lan akeh sing bisa ndeleng kanthi beda-beda. Xbox One.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.