Microsoft Lumia 535, terminal murah sing bakal ngyakinake sampeyan

Ing dina-dina pungkasan iki kita duwe kesempatan kanggo nyoba lan ngetes salah sawijining terminal Microsoft Lumia sing paling akeh narik kawigaten ing pasar, kayata Microsoft Lumia 535, sing duwe sawetara fitur lan spesifikasi sing menarik, desain sing nyenengake lan paling penting regane murah kanggo pangguna apa wae.

Ing artikel iki, kita bakal mriksa kabeh karakteristik terminal iki, saliyane menehi komentar babagan kekuwatan lan poin negatif. Yen sampeyan ora ngerteni kabeh, kita uga bakal menehi pendapat pribadi sawise nggunakake sawetara dina.

Ayo luwih dhisik ndeleng sing utama fitur lan spesifikasi Microsoft Lumia 535 iki;

  • Ukuran: 140.2 x 72.4 x 8.8 mm
  • Bobot: 146 gram
  • Layar: LCD 5 inci IPS kanthi resolusi qHD 960 x 540 piksel lan 220 PPI
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 200 Quad-Core 1.2 GHz. GPU Adreno 302
  • Memori RAM: 1 GB
  • Panyimpenan internal: 8GB bisa diupgrade liwat kertu microSD nganti 128GB
  • Kamera: ngarep lan mburi 5 megapiksel
  • Batere: 1.905 mAh bisa dicopot
  • Konektivitas: HSPA, Bluetooth 4.0, Wi? Fi b / g / n, DLNA
  • Sistem operasi: Windows Phone 8.1

Microsoft

Desain

Microsoft Lumia 535 iki sing bakal nelukake warna-warna kasebut, bakal nguciwani kita amarga ora ana ing tangane, lan Iki digawe saka plastik, adoh saka bahan kisaran dhuwur utawa medium, sing uga rada lunyu.

Dene warna sing bisa ditemokake ing warna ireng, abu-abu, putih, oranye, biru lan ijo.

Umumé, kita bisa ujar manawa nduwe desain sing resik lan sukses kanggo rega sing diduweni, mula ora bisa nyorot tombol navigasi sing diselehake ing lokasi sing sampurna.

Kinerja

Ing Lumia 535 iki, kita bakal nemokake salah sawijining prosesor sing paling akeh digunakake ing pasar ponsel kayata Qualcomm Snapdragon 200, didhukung dening RAM 1GB sing bakal menehi pengalaman luwih saka bener nalika nerangake kinerja lan kekuwatan.

Ora ana sangsi manawa dudu salah sawijining prosesor paling kuat ing pasar, lan iki tegese kita bisa nindakake kegiyatan sing paling normal lan saben dinane tanpa ana masalah, nanging sanalika kita njaluk terminal liyane sing nandhang sangsara. Contone, kita bakal nemokake sethithik cairan kanggo taun 535 iki nalika main salah sawijining game pungkasan utawa takon akeh banget.

Minangka batere, sing kita eling yaiku 1.905 mAh Ora ana apa-apa sing kudu ditulis ing omah lan bisa uga ngelingi yen layar 5 inci sing bisa diarepake luwih akeh, nanging kanthi nggunakake medium, bisa tahan kanthi sedina, lan sanajan ora nggunakake rong dina sawise nggunakake.

Menarik ing bagean iki, panyimpenan internal terminal yaiku 8GB sing kudu ditambahi yen utawa yen nganggo kertu microSD, amarga kita mung bakal duwe udakara 3,5 panyimpenan gratis kanggo digunakake.

Microsoft

Tampilan foto

Salah sawijining kekuwatan terminal iki pancen kamera ngarep lan mburi, lan iku beda karo sing bisa kita pikirake karo kamera loro, kita bakal entuk foto sing cukup berkualitas.

Sampeyan uga kudu nyathet kemungkinan panggunaan kamera ngarep, kanthi megapiksel sing padha karo kamera mburi lan supaya kita bisa nggunakake selfie sing bermutu.

Pengalaman pribadi

Pengalamanku ing jagad terminal Windows Phone wis winates banget, amarga aku mung nggunakake sawetara terminal, nanging sejatine yaiku kalorone nggawe rasa apik banget ing cangkem. Microsoft Lumia 535 sing sejatine pancen nggawe aku kaget, yen kita ngelingi regane.

Lan mung udakara 100 euro, kita bakal duwe terminal kanthi layar kualitas apik, sing bakal ngidini panggunaan rata-rata tanpa ana masalah lan uga bisa njupuk gambar kanthi kualitas sing cukup apik.

Aku mikir angel banget nglampahi sekedhik ing piranti seluler lan entuk bali sing menarik banget. Mesthine, elinga yen kita ngomong babagan terminal nganggo Windows Phone, sing bakal dianyari menyang Windows 10.

Rega lan kasedhiyan

Microsoft Lumia 535 iki wis kasedhiya ing pasar sawetara wulan saiki, lan Kita bisa tuku ing prakteke toko khusus, kanthi rega sing bisa beda-beda gumantung saka 89 euro nganti 130 euro, dadi saran supaya sampeyan riset kabeh opsi tuku sing apik sadurunge tuku terminal.

Banjur kita menehi link tuku menyang Amazon, sing bisa dituku kanthi rega 89 euro.

Tuku Microsoft Lumia 535 ing Amazon

Pendapat editor

Microsoft Lumia 535
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
89 a 128
  • 80%

  • Microsoft Lumia 535
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kamera
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Tampilan foto
  • Desain lan warna
  • Rega
  • Kamera ngarep

Contra

  • Bahan sing digunakake, sing nggawe smartphone rada lunyu
  • Kinerja

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->