Microsoft mbusak browser Chrome Google saka Microsoft Store amarga ora memenuhi pedoman kasebut

Pirang-pirang taun, Microsoft ngerti manawa cara paling apik kanggo pangguna apa wae kudu dienggo aplikasi favorit, manawa gratis utawa mbayar, tanpa kudu nyimpen nomer serial, yaiku liwat app store, toko sing wis ngalami pirang-pirang jeneng nganti pungkasane diarani Microsoft Store.

Browser utama ing pasar, ora kalebu Edge, Chrome lan Firefox ora kasedhiya ing Microsoft Store, nanging cukup anyar, Google wis ngemot wadhah supaya bisa ndownload Chrome saka toko aplikasi Windows, wadhah sing wis dicopot saka Microsoft Store amarga nglanggar pedoman.

Kaya sing dikonfirmasi juru bicara Microsoft, Chrome dilarang saka Microsoft Store amarga nglanggar kabijakan toko. Khusus nalika nggawe aplikasi, amarga ing browser, kudu wis dadi pangembang karo mesin rendering EdgeHTML, mesin sing dudu mesin sing digunakake Google kanggo Chromeamarga nggunakake Blink. Ing kesempatan kasebut, Microsoft mbanting Microsoft maneh nalika meksa versi Edge kanggo seluler dikembangake ing mesin rendering liyane tinimbang sing digunakake dening Microsoft.

Kita bisa nganggep manawa pengusiran iki mung minangka anekdot, lan mesthine, Google ora bakal nyoba maneh, amarga yen nganti saiki wis dadi browser sing paling akeh digunakake, tanpa kudu ing Microsoft Store, aku ora yakin manawa ora kasedhiya ing kene, bisa ngrugekake sampeyan, amarga perusahaan sing berbasis ing Mountain View, Dheweke wis ngurus awake dhewe kudu ngelingake bola-bali saben-saben nggunakake layanan, supaya ndownload browser kanggo ngrasakake pengalaman browsing sing luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)