Microsoft negesake manawa Xbox One X bakal nampilake FreeSync 2

Microsoft terus totoan lan kuwat kanggo konsol video utama, paling ora bisa, lan yaiku Xbox One X Microsoft minangka pimpinan grafis sing jelas lan kinerja umume, sanajan Sony PlayStation 4 jelas menang ing grafik penjualan sajrone generasi iki.

Cara kanggo narik kawigaten luwih akeh pelanggan yaiku proyek sing wis rampung, yaiku sabenere perusahaan Redmond karo Xbox. Saiki Microsoft resmi negesake manawa Xbox One X bakal duwe teknologi FreeSync 2 sing bakal ngidini kita nikmati game sing luwih akeh lan luwih apik.

Kanthi cara iki dheweke bakal bisa ngatasi masalah kasebut Gagap lan dheweke bakal ningkatake kelancaran game video kasebut, yaiku manawa para gamer ing saben omah mesthi ngormati. Ryan Shrout, analis ing pasar game video penting iki, sing ngonfirmasi informasi kasebut, lan kasunyatane yaiku Ryan sing apik biasane nangani sumber sing cukup terkenal. Kanggo ngoptimalake teknologi iki, Microsoft wis nggarap liyane lan ora kurang saka Radeon, pamilik ATI, macem-macem produk GPU sing misuwur ing komputer, lan Xbox One X dadi ndhuwur PC Game, utawa paling ora sing dikarepake. kita ngerti saka Microsoft.

Iki tegese ing mbesuk kita bakal ndeleng luwih akeh game kanthi lancar (ora ana watesan ndhuwur lan ngisor) ing katalog Xbox One, sanajan ora bisa nggayuh 60 gambar per detik, amarga bakal tetep ing teori kanthi stabil. kanggo kinerja piranti lunak lan piranti lunak konsol game kasebut. Nanging elinga iku kanggo nikmati teknologi iki, sampeyan kudu duwe monitor sing kompatibel karo kabeh teknologi iki, Lan iku ora umum ing omah wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.