Microsoft nerbitake Clip Layer ing Android kanggo ngapikake nyalin teks

Lapisan Klip

Android nggunakake macem-macem fitur dadi OS paling bermutu lan paling serbaguna kanggo piranti saiki. Sajrone kamulyan sing dikepengini, ana sawetara ruang sing bisa diapikake kayata sing ana gandhengane karo nyalin teks, sing kita ngarepake sawijining G sing gedhe pengin ngrampungake supaya dadi sampurna.

Mula, ngidini Microsoft maju luwih cepet lan ngluncurake aplikasi kaya Clip Layer. Clip Layer minangka aplikasi sing bakal ngisi kesenjangan kosong sing ditinggalake Google kanthi ngidini pangguna salin kabeh teks sing katon ing layar kanthi cara sing gampang lan gampang. Aplikasi khusus, nanging duwe cacat cilik sing ora disenengi kabeh pangguna.

Blok sandhungan, sampeyan, sampeyan kudu ngatur Clip Layer minangka tuntunan saka setelan saka telpon sampeyan Dadi, sampeyan bisa lali ngluncurake Google Now nalika nggawe pers dawa, amarga bakal dadi aplikasi Microsoft anyar sing bakal tampil kanggo nindakake fungsi nyalin teks sing ditampilake ing layar ponsel cerdas sing sampeyan tresnani lan ayu.

Lapisan Klip

Yen sampeyan nindakake penet dawa kasebut, Clip Layer bakal ngurus waca kabeh teks sampeyan duwe ing layar. Sampeyan kudu ngeklik kolom sing pengin disalin banjur tunyuk tombol teks sing ana ing pojok sisih ndhuwur kanggo ndeleng apa sing wis dipilih. Banjur mung kanggo nyalin menyang clipboard, ngirim liwat email, njupuk menyang Wunderlist utawa bareng karo aplikasi liyane sing wis diinstal ing piranti seluler sampeyan. Luwih gampang, mokal.

Clip Layer bakal bisa nyalin sebagian besar teks tinimbang gambar, sanajan ora bakal bisa terus nganti sampurna. Mesthine, mung bakal ngenali teks ing layar, dadi lali njupuk saka gambar sing ditampilake ing situs web utawa elemen liyane.

Amarga durung kasedhiya internasional, aku ngajak sampeyan download APK:

Download APK Clip Layer ing versi 1.0

Lapisan Klip
Lapisan Klip
Pangembang: Microsoft Corporation
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Bla kurang OS lan ora nyalin teks amarga IOS kayane sampeyan ora kontradiksi

bool (bener)