Microsoft ngasorake mesin Edisi Tandatangan sawise terbitan Linux

Windows Signature Edition

Kayane kontroversi karo lingkungan Gnu / Linux pungkasane bakal entuk dhuwit kanggo Microsoft. Kayane bubar kabeh Windows Signature Edition PC wis ngalami penurunan sing signifikan disebabake skandal antarane Lenovo lan Gnu / Linux.

Lan sanajan Microsoft durung negesake resmi apa-apa utawa ujar apa-apa bab pengurangan iki, kasunyatane kasunyatane manawa diskon sing ditrapake kanggo komputer nganggo jinis Windows lan sawise kontroversi karo penyayang Gnu / Linux.

Apa sing wis kita deleng yaiku antarane tim lan hardware diskon ora ana peralatan Lenovo sing ditawakake, prekara sing mbukak perusahaan kasebut lan perangkat kerase, sanajan kanthi resmi, miturut Lenovo, masalah kasebut disebabake permintaan Microsoft dhewe, sing nuntut kunci iki.

Microsoft ngilangi kabeh komputer Edisi Tandatangan kajaba komputer Lenovo

Kanggo bagean kasebut, Microsoft durung ngerti perkara kasebut sanajan wis ujar kaya ngono masalah teka saka kompatibilitas driver kanthi hard drive sing digunakake lan mula ana kesalahan ing instalasi Gnu / Linux. Ewadene, kanggo Microsoft utawa Lenovo, Microsoft bakal mbayar rega, lan saiki hardware kudu adol luwih murah tinimbang biasane, sanajan mesthine luwih saka siji bakal ngawasi komputer kasebut lan ing Windows ikiistimewa banget'.

Saiki kita ngerti sale iki kanggo wektu winates lan mung bakal rampung ing kaca Microsoft Store resmi, yaiku, diskon iki ora bakal ditrapake ing toko nasional, sanajan bisa uga duwe diskon liyane kanggo peralatan sing padha.

Secara pribadi, aku mikir manawa minat anyar Microsoft ing Gnu / Linux iku bener lan sertifikasi Edhisi Signature wis dadi kesalahan serius dening perusahaan, mula perusahaan pengin ngilangi kabeh komputer kasebut nganggo versi Windows iki. Nanging Apa sing bakal kedadeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   vlm ngandika

    Apa sing ora ditindakake Apple, apa sing ditindakake Microsoft ... Yaiku Linux dadi masalah kanggo Microsoft ... strategi penasaran sing menehi pers ora becik nalika umume manufaktur ora duwe tangan ...