Microsoft pengin jack 3,5mm bali menyang smartphone

Sanajan sejatine Apple dudu perusahaan pertama sing milih ngilangi sambungan jack headphone saka smartphone, dadi perusahaan utama pisanan sing milih ilang. Sithik-sithik, luwih akeh manufaktur sing milih tanpa jack iki, jack sing nyegah smartphone supaya luwih tipis saliyane ngenggoni bagean sing penting banget ing njero piranti.

Teknologi sing ditemokake ing ponsel cerdas saiki nawakake akeh komponen sing nggunakake bolongan ing piranti lan jack ing taun-taun pungkasan wis dadi masalah ruang. Microsoft wis ngirim paten kanthi nuduhake manawa ana trene pabrikan, bisa terus kalebu jack.

Paten Microsoft nuduhake jack sing nggedhekake ukurane amarga membran fleksibel sing didhelikake, membran sing ngembang ukuran nalika masang colokan. Gagasan membran iki yen lebokake ing salah sawijining sisih terminal utawa ing sisih mburi utawa ing ngarep, nggawe jinis bongkokan amarga kamera saiki nawakake akeh telpon.

Sing jelas yaiku yen Microsoft ngluncurake ide iki sadurunge, mesthine sawetara pabrikan liyane bakal nggunakake, utawa ora. Nanging minangka teknologi lan kesadharan sing ditindakake industri kanggo pangguna, mbesuk yaiku headphone bluetooth nirkabel utawa, yen gagal, headphone kabel, yen pengin kualitas sing luwih dhuwur, kanthi sambungan USB-C utawa bledhek yen ngomong babagan piranti Apple.

Saiki ing pasar, kita wis bisa nemokake macem-macem pabrikan sing menehi solusi ing loro arah kasebut, sanajan kasunyatan manawa pabrikan sing milih ngilangi sambungan jack, terus nawakake adaptor terus nggunakake headphone tradisional kanthi sambungan jack.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.