Microsoft tuku GitHub, kesepakatan sing bakal diumumake saiki

Microsoft

Kesepakatan penting kanggo Microsoft. Wiwit sedina muput bakal resmi, nanging kita wis ngerti manawa perusahaan wis tuku GitHub. Kaya sing sampeyan ngerteni, GitHub minangka platform populer kanggo nyimpen kode. Wis misuwur sajrone taun-taun pungkasan, dadi penting kanggo jutaan pangguna.

Sawetara media Amerika kayata Bloomberg sing tanggung jawab ngumumake kesepakatan kasebut ing antarane kaloro perusahaan kasebut. Nganti saiki, jumlah sing bakal dibayar Microsoft kanggo tuku iki durung dingerteni. Sanajan ana media sing ngaku bisa udakara $ 5.000 milyar.

Saperangan taun kepungkur GitHub regane $ 2.000 milyar. Nanging katoné Microsoft wis mbayar luwih akeh ing transaksi iki. Wis taun kepungkur dheweke nyoba tuku perusahaan kasebut, kanthi tawaran udakara 5.000 milyar dolar sing ditolak. Kayane tawaran taun iki ora bisa ditolak.

GitHub

Kesepakatan iki bakal migunani banget kanggo kalorone pihak. Amarga pelanggan Microsoft bisa entuk manfaat, mula uga produk perusahaan. Luwih, amarga operasi iki, sawetara stabilitas bisa digawa menyang GitHub. Amarga perusahaan duwe masalah gedhe karo monetisasi produke. Soko sing nyebabake kerugian terus-terusan.

Paling ora wiwit taun 2016, perusahaan kasebut ngalami kerugian terus-terusan lan tetep ana ing warna abang. Sanajan iki ora mung masalah karo GitHub. Amarga perusahaan kasebut ngalami turnover eksekutif. Nyatane, Dheweke wis nggolek CEO anyar udakara sangang wulan. Mula, tuku dening Microsoft bakal mbantu nyetujoni kahanan lan menehi pengalaman luwih akeh.

Diarepake manawa wara-wara tuku iki bakal digawe resmi dina iki. Banjur kita bakal ngerti kabeh rincian lan uga sing dibayar Microsoft kanggo tuku GitHub. Muga-muga bisa enggal ngerti apa rencana perusahaan lan kepiye cara njupuk bathi saka tuku iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)