Sampeyan saiki bisa nambah game liwat USB menyang Nintendo Klasik Mini NES

NES Klasik Mini

Kita ngerti manawa ana masalah wektu, sanajan kasunyatane manawa Nintendo ngerti pas kanggo ngilangi jinis sambungan eksternal Ora ditemokake produk, ditinggalake microUSB gratis sing ketoke mung bakal didedikake kanggo input daya kanggo piranti kasebut. Nanging, iku rute entri data sing ora bisa diendhani, sing wis diraih Peretas Rusia lan Jepang, sing wis nginstal 25 game liyane ing Nintendo Klasik Mini liwat sambungan microUSB mburi, sing mbukak lawang kanggo nginstal ROM lan game anyar ing piranti sing bisa dadi emulator sing sampurna.

Prosese luwih resik tinimbang sing bisa dideleng, dheweke mung miwiti console ing mode nulis kanthi mencet RESET lan POWER sekaligus, njupuk kauntungan saka nggawe game Super Mario Bros sing disimpen. Sawise nyambung menyang console, wis nggunakake alat sing digawe dhewe kanggo nulis ing memori flash konsol, kalebu game kaya Mega Man, Contra lan Batman ing antarane klasik liyane.

Warta sing nyenengake banget, amarga yen console menehi kekuwatan sing bisa kita bayangake, kita bisa nyakup emulator MAME lan sistem liyane, sing bakal ngidini kita seneng judhul kaya Pang utawa Metal Slug ing Nintendo klasik Mini NES sing hebat. Yen console dhewe wis dadi idham-idhamane wong akeh, mula bakal dadi swarga ing Bumi.

Kita bakal tetep nganyari minangka ing video kasebut, sampeyan ora bisa ndeleng tutorial langkah demi langkah babagan cara ngrampungake, nanging peretas janji bakal upload kanthi cepet. Bakal dadi masalah wektu sadurunge NES Klasik Mini kita dadi mahakarya emulasi sing sejatine yen para pangembang tetep ngupayakake cara nyakup ROM lan aplikasi liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.