Miturut KGI, Apple bisa ngluncurake iPhone anyar 5,2 inci kanthi layar OLED

iPhone 7 Plus

Sawise maneh, kita ngomongake babagan desas-desus sing ana gandhengane karo iPhone sabanjure, yaiku taun nalika ulang taun kaping sepuluh peluncuran iPhone pisanan ing pasar dirayakake lan kanggo akeh pangguna, mesthine kudu dadi revolusi nyata ing endi inovasi kudu penting banget supaya ora ana kabar manawa Apple babagan model paling anyar sing diluncurake perusahaan ing pasar. Ana maneh, analis KGI Securities minangka panemu desas-desus anyar sing ana gandhengane karo model iPhone sabanjure, model sing bisa ndeleng model menengah ditambahake, antarane model 4,7 inci lan model 5,5 inci.

Miturut Ming-Chi Kuo, Apple bisa ngluncurake model 5,2 inci kanggo ngrayakake ulang taun kaping XNUMX wiwit diluncurake iPhone pisanan ing taun 2007. Model iki bakal menehi layar OLED 5,2 inci, dene model klasik 4,7 lan 5,5 inci bakal terus nggunakake teknologi LCD ing layar. Apple ngrencanakake wiwit nggunakake layar nganggo teknologi OLED ing taun 2018, sanajan kayane ing taun ngarep, perusahaan sing berbasis ing Cupertino pengin miwiti langkah-langkah pertama nganggo teknologi iki sing menehi warna sing luwih realistis saliyane karo konsumsi energi sing luwih kenceng.

Gagasan ngluncurake model layar menengah ing antarane 4,7 lan 5,5 inci saiki bakal ngidini para pria saka Cupertino entuk minat kabeh pangguna sing nganggep ukuran 4,7 inci cilik lan 5,5 inci gedhe banget. Model anyar iki bakal menehi layar 5,2-inch sing aktif, nanging sejatine piranti iki bakal nggabungake layar 5,8 inci, miturut laporan paling anyar. Bedane 0,6 inci kasebut bakal ana ing sisih pinggir piranti supaya ora mengaruhi ukuran terminal. Kajaba iku, pihak kasebut bakal digunakake dening Apple kanggo nambah fungsi eksklusif model iki sing bakal tekan kisaran liyane ing taun 2018.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)