Miturut Pangu, Jailbreak kanggo iOS 9.2 - 9.3.3 cedhak banget

pangu-jailbreak-9.2-9.3.3

Ing antarane versi iOS paling anyar, kita bisa ujar manawa iOS 9.x minangka versi iOS sing paling akeh mbuwang wong Tionghoa saka Pangu lan TaiG kanggo ngluncurake jailbreak kanggo piranti kasebut. Saiki kita ing iOS 9.3.3 lan saiki Dheweke mung nerbitake jailbreak kanggo iOS 9.0.2 lan iOS 9.1 (Mung piranti 64-bit).

Nanging kayane klompok Tionghoa iki durung bisa nemokake kunci, amarga pangembang Luca Todesco wis nuduhake manawa bisa jailbreak kabeh versi paling anyar sing diluncurake Apple ing pasar, nanging dheweke ora nate kepengin ngeculake nganti Apple ngeculake beta pertama iOS 10, sawise verifikasi manawa eksploitasi sing digunakake ora kompatibel karo iOS versi anyar sing bakal diluncurake ing wulan September.

Wis sewulan lan seminggu wiwit Luca Todesco ngeculake eksploitasi menyang komunitas supaya sapa wae, kanthi cukup ilmu, bisa nggawe aplikasi sing bakal ngidini piranti dirusak. Jebul bocah lanang saka Pangu wis tekan tombol lan Dheweke bubar ngumumake ing Twitter manawa bakal nerbitake jailbreak kanggo iOS 9.2 nganti 9.3.3, nanging kaya versi sadurunge, mung kanggo piranti sing duwe prosesor 64-bit, yaiku saka iPhone 5s, mula iPhone 5 lan iPhone 4s bakal ditinggalake.

Kira-kira, yen dheweke wis nggawe pengumuman, peluncuran piranti lunak sing dibutuhake kanggo nindakake kudu sawetara jam, nanging ora kabeh gumantung karo piranti lunak, amarga Saurik kudu nganyari Masanger supaya kompatibel karo versi jailbreak paling anyar iki dadi sing paling disaranake yaiku ngenteni Cydia supaya dianyari lan sedikit demi sedikit tweak sing paling disenengi supaya bisa jailbreak iPhone, iPad utawa iPod Touch lan bisa nikmati tanpa watesan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.