MIUI 8 saiki kasedhiya kanggo instalasi ing piranti Xiaomi

MIUI 8

Akeh sing dikandhakake babagan apa sing dibutuhake utawa ora supaya Xiaomi nggawe terminal sing nampa Android 7.0 Nougat, saiki para pangguna bakal nampa sawetara pangowahan ing terminal wiwit, miturut perusahaan kasebut, MIUI 8, lapisan kustomisasi adhedhasar Android 6.0 Marshmallow, lagi wae dirilis global. Kaya sing diarepake, saiki sampeyan bisa ndownload lan nginstal versi anyar iki liwat OTA.

Yen sampeyan pangguna Xiaomi, sampeyan bakal ngerti manawa versi MIUI anyar iki wis ana kasedhiya ing sawetara negara sanajan nganti saiki ora bakal wiwit tekan kabeh pangguna. Yen sampeyan ora duwe versi iki lan pengin nginstal, wenehake yen sampeyan bisa ngakses liwat pusat pembaruan utawa Updateater sing nggabungake piranti Xiaomi. Saka ing kono, sampeyan bisa kanthi otomatis ndownload lan nginstal MIUI 8 tanpa mbutuhake program utawa piranti lunak eksternal.

Xiaomi MIUI 8 tekan kabeh pangguna ing saindenging jagad liwat OTA

Antarane dandan liyane menarik sing kalebu MIUI 8 sing kudu disorot, saliyane karo owah-owahan estetis babagan animasi lan kabar interaktif sing ditemokake, kayata, saiki bakal luwih gampang nuduhake wallpaper, mode siji tangan sing luwih apik, kalkulator anyar, personalisasi cathetan karo tema anyar, aplikasi galeri anyar, editor video sing ngidini nambah efek lan musik utawa dandan kanggo aplikasi dobel sing saiki bakal ngidini sampeyan log in karo macem-macem akun ing aplikasi sing padha, kayata WhatsApp utawa Facebook.

Sawise kabeh iki, aku mung bisa ngandhani, kaya sing wis diumumake kanthi resmi, ora kabeh piranti Xiaomi bakal nampa update MIUI 8 sanajan ora kabeh bakal ilang amarga kemungkinan versi ROM iki bakal dikembangake kanthi ora resmi.

ing piranti sing bisa nganyari liwat OTA wiwit dina 23 Agustus 2016 iki yaiku:

  • Redmi 1S Kab
  • Redmi 2
  • Redmi 2 Perdana
  • Redmi Note 3 Qualcomm
  • Redmi Note 3 Edisi Khusus
  • Redmi Note 2
  • Redmi Note 3G Kab
  • Redmi Note 4G Kab
  • Redmi Note Perdana
  • Redmi 3
  • Redmi 3S / Perdana
  • Mi 2 / 2S
  • Mi 3
  • Mi 4
  • 4i Kula
  • Mi 5
  • Cathetan Kula
  • Max 32GB Kula

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)