TicWatch Pro 3 Ultra LTE dening Mobvoi, analisis jero

Jam tangan pinter wis dadi aksesoris sing saya umum, sanajan wiwitane angel amarga watesan karakteristik teknis, tambahan merek prestisius anyar wis bisa nggawe jam tangan cerdas dadi pilihan nyata lan saben wektu, paling umum kanggo umume pangguna.

Kita nganalisa kanthi jero babagan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE anyar, jam tangan cerdas sing lengkap kanthi kabeh fitur sing bisa diarepake. Temokake karo kita tambahan paling anyar iki ing pasar dening Mobvoi.

Desain: Tampilan tradisional lan kualitas Mobvoi

Perusahaan asal Asia wis nggawe piranti jinis iki sawetara taun saiki lan ketenaran sing diraih ora sengaja. Umumé, taruhan ing resistance, kekiatan lan perakitan apik ing wearables kanggo gawe uwong yakin customer sing padha wis tuku apik ing syarat-syarat regane dhuwit, TicWatch Pro 3 Ultra LTE iki ora katon minangka pangecualian. Kita ngadhepi piranti kanthi dial bunder, dilantik karo chronograph lan rong tombol tetep ing sisih tengen jam tangan. Iki minangka piranti sing regane wis nggawe kita prédhiksi kualitas.

Punggung kanggo port pangisi daya magnetized nggunakake pin tradisional, sensor watch darmabakti lan adaptor tali. Kita ora kantun kesempatan kanggo sebutno sing kombinasi bahan dimaksudaké kanggo entuk a Kejut 810G kelas militer, sertifikasi perlindungan banyu lan cuaca, dadi kita kudu ora duwe masalah karo nggunakake saben dina, iki watch mesthi tahan.

  • Ukuran: X x 47 48 12,3 mm
  • Bobot: 41 gram
  • Bahan: plastik lan logam
  • Sertifikasi: IP68 lan MIL-STD-810G

Kaget amarga entheng, amarga jam tangan digawe meh kabeh saka plastik matte, sing bakal menehi resistensi sanajan kasunyatane, kaya sing wis dingerteni, Wis ngelmu kebatinan ndhuwur ing wangun chronograph kang digawe saka logam. Tali sing disedhiyakake karo piranti kasebut duwe kulit coklat ing njaba lan jinis lapisan silikon ing njero, kombinasi sing nyenengake sing disenengi banget kanggo versatility. Amarga ukuran lan mekanisme adaptor tali, kita bakal bisa nyakup kabeh jinis tali universal sing dikarepake.

Karakteristik teknis

Sampeyan kudu nyatet sing iki watch sing wis versi paling anyar saka wear OS, Sistem Operasi sing diwenehake Google kanggo piranti sing bisa dipakai lan sing liyane lan liyane merek totoan kanggo nyawijikaké kemungkinan padha kurban kedhaftar lan, ndhuwur kabeh, nggawe katalog apik saka aplikasi sing menehi makna kanggo piranti karo ciri iki. Nanging omah-omahé interior luwih akeh kejutan.

Kanggo miwiti milih prosesor Snapdragon Wear 4100+ saka Qualcomm, totohan kanggo smartwatches saka Produsèn prosesor paling populer, karo kinerja buktiaken lan sing bisa katon ing kinerja tugas saka watch dhewe, kang wis kurban kita kacepetan lan fluidity ing bagean witjaksono.

Pungkasan, kita bakal duwe 1GB RAM, kanthi teknis cukup kanggo kinerja lan panjaluk piranti kanthi karakteristik kasebut, lan ya, mung memori panyimpenan 8GB. internal kanggo aplikasi lan kanggo tugas liyane sing diidini kanggo nyimpen musik offline saka aplikasi streaming tartamtu, watchafces utawa jinis konten liyane. Nanging, aja lali manawa paling ora 3,6GB saka panyimpenan internal 8GB wis dikuwasani kanthi asli.

ing tingkat operasi kita bakal duwe ora mung speaker kanggo muter maneh isi lan kabar, nanging uga mikropon, Lan pancene, kaya sing wis sampeyan bayangake, sampeyan bakal bisa nelpon lan nampa telpon langsung saka jam tangan, mula kudu dipikirake yen ing tingkat konektivitas kita duwe ciri teknis sing dibutuhake.

Versi sing dianalisis iki nduweni konektivitas nirkabel 4G/LTE, sanajan saiki mung kompatibel karo eSIM Vodafone OneNumber lan Orange eSIM, mula amarga kita duwe O2, kita durung bisa verifikasi ruang lingkup lan eksekusi konektivitas 4G. Ya, kita wis verifikasi operasi sing bener saka alternatif panyambungan nirkabel liyane, yaiku, Wi-Fi 802.11b/g/n, chip NFC sing bakal ngawula kita kanggo konfigurasi lan mesthi kanggo pembayaran, uga Bluetooth 5.0. Yen sampeyan ora pengin utawa ora kasengsem ing teknologi 4G ing jinis piranti, ing rega rada murah sampeyan bisa tuku versi sing exempts saka fungsi iki.

Kabeh sensor, kabeh fitur

Ticwatch Pro 3 Ultra iki duwe sensor sing dibutuhake lan saiki ing sawetara jam tangan paling anyar supaya kita bisa ngawasi kesehatan, latihan lan mesthi saben dina. Ing kabeh mau, kita wis nindakake pirang-pirang pemeriksaan liwat latihan, nggunakake Apple Watch sing kondhang minangka titik referensi, tanpa ana bedane.

Iki dhaptar sensor sing kita duwe:

  • Sensor detak jantung PPG
  • Sensor saturasi oksigen getih SpO2
  • Gyroscope
  • Barometer
  • Kuwasa
  • GPS

Otonomi apik lan rong layar

Sanajan ora katon amarga desaine, kasunyatane Ticwatch Pro 3 Ultra iki duwe rong layar, AMOLED 1,4-inch anyar kanthi resolusi 454 × 454 piksel kanggo 326 piksel saben inci, lan tumpang tindih FSTN Always One sing nuduhake informasi kanthi ireng liwat LCD matriks pasif, kaya kalkulator utawa jam lawas. Nalika kita ngaktifake "mode penting" saka watch, layar iki diaktifake, utawa otomatis nalika ana 5% baterei kiwa.

  • Batere 577 mAh
  • Pangisi daya pin magnet (ora kalebu adaptor daya) liwat USB
  • Aplikasi Mobvoi kompatibel karo Android lan iOS, nggabungake karo GoogleFit lan Health.

Iki rada ngrusak sudut pandang layar AMOLED, nanging iku fungsi menarik kanggo nalika kita nindakake dina dawa adoh saka ngarep, contone, ing latihan gunung.

Pendapat editor

Versatility gedhe saka wear OS ngidini kita ora mung duwe nomer tanpa wates aplikasi lan konfigurasi kanggo ngawasi kesehatan lan olahraga, kayata SaludTic utawa Google Fit utawa Tic Health, nanging kita uga bisa ngakses lan ngatur saben aplikasi kasebut supaya nawakake. kita informasi kanthi cara sing migunani banget kanggo kita. Temenan, kita duwe ngawasi turu, rute sing ditindakake, katalog latihan sing wis ditemtokake lan liyane saka fungsi ing tingkat kabar, interaksi lan informasi sing bisa diarepake saka jam tangan pinter kanthi ciri kasebut.

Konflik kasebut ana ing rega, ing ngendi kita nemokake versi iki karo LTE kanggo € 365 (€ 299 kanggo versi tanpa LTE) sing saingan langsung ing katalog ekonomi karo alternatif saka Huawei, Samsung lan malah Apple. Senajan nawakake resistance lan versatility luwih, nempatno pangguna ing prapatan amarga ora ngadeg metu notabene ing rega.

TicWatch Pro 3 Ultra LTE, analisis jero
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
359
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Sensor
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Resistensi gedhe
  • Versatility lan akeh sensor
  • Desain atraktif lan hardware gedhe karo layar pindho

Contra

  • Ora ngadeg metu ing rega
  • Aku wis nang ing sasis logam

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.