Mode "desktop" saka HTC Vive ngidini sampeyan main game apa wae

Samsung Vive

Valve wis mbukak dalan kanggo wong-wong sing pengin main game ing kasunyatan virtual. Saiki karo HTC Vive, kita bisa uga main game sing ora ditrapake kanggo dheweke. Semono uga, wis ndeleng cahya mode "desktop" utawa "teater" anyar sing ngidini sampeyan nggunakake game Steam liwat HTC ViveTanpa mangu-mangu, kacamata kasunyatan virtual iki minangka postingan sing paling apik ing pasar, ora mung yen kita nganalisa kualitas, nanging ing babagan fleksibilitas lan fungsi, paling ora nalika ngenteni apa sing bakal ditawakake PlayStation, sing wis paling dijamin kemungkinan nawakake kualitas gambar sing luwih murah tinimbang Oculus Rift.

Saiki, kita ora nemokake game video utawa film sing kasedhiya kanggo fungsi iki, Valve ngumumake yen wis fase beta durung suwe, nanging mung butuh wektu, wektu sing sithik, sadurunge judhul lawas diwiwiti katon, nganti cepet utawa cepet kabeh uap bisa dimainake liwat HTC Vive, sing bakal nggawe urip anyar dadi judhul sing apik amarga kasunyatan virtual. Senen mbesuk yaiku nalika Valve resmi nampilake fitur anyar iki lan ngandhani judhul sing bisa dites.

Yen dideleng karo informasi pisanan, mode iki bakal ngidini kita ndeleng layar normal nanging ing lingkungan kasunyatan virtual sing diadaptasi, sing biasane nuduhake konten ing 2D, apa fungsi "bioskop" sing ditemokake ing YouTube kanggo Oculus Rift lan Google Cardboard. Bedane Valve kanggo fitur HTC Vive yaiku supaya bisa digunakake kanthi irah-irahan sing ora diadaptasi karo kasunyatan virtual, kanthi ringkes, kompatibilitas retro kanthi cetha sing bakal nyenengake akeh wong, ana akeh judhul bakal direnovasi amarga teknologi anyar sing disenengi iki. Dheweke ujar manawa kita malah bisa nggunakake HTC Vive kanggo sesambungan karo desktop Windows, mula siyap nggawe teks Word sampeyan ing kasunyatan virtual, ora ana sing bakal ngganggu sampeyan saka gaweyan.

Mode "Teater" utawa "Desktop" iki minangka cara sing apik kanggo mbenerake tuku HTC Vive lan ngyakinake pangguna, ngluwihi watesan kanggo game kasunyatan virtual, sing katalog saiki isih ringkih lan kualitas rendah. Ora bakal dadi faktor sing nemtokake mbayar $ 799 dolar sing regane, nanging kompetisi dudu amarga wis menehi rega sing luwih terjangkau.

Napa HTC Vive katon minangka pilihan sing luwih apik?

HTC Live

Oculus Rift, HTC Vive, Playstation VR. Sejatine, saka sudut pandangku, HTC Vive minangka langkah luwih maju tinimbang sing liyane, ora mung amarga sarat-sarat teknis Oculus Rift meh guyon lan nutup pager, nanging uga amarga para pria ing Valve lan HTC kayane luwih seneng promosi lan globalisasi produke, dene Facebook lan presiden Oculus kayane luwih fokus nggawe berita utama nggunakake produk Apple.

Saliyane kasunyatan manawa HTC Vive praktis nirkabel, amarga Oculus Rift butuh nganti 4 sambungan USB supaya bisa digunakake, kita kudu eling yen kacamata virtual virtual HTC uga ngidini kita sesambungan karo lingkungan, kita elinga yen dheweke kerja ing ruang 4 meter persegi, cukup kanggo menehi sentuhan realisme kanggo gerakan sing kurang mekanis lan luwih bebas. Nanging, kabeh sing ujar, teknologi kasunyatan virtual isih ana ing wiwitan, aku ora bakal kaget yen mung sajrone rong utawa telung taun pungkasane bakal ditinggal kabeh. Sapa sing ora ngelingi ledakan 3D, ing bioskop, ing televisi ... nanging, saiki kita nemokake manawa merek utama wis nolak 3D lan uga produksi film gedhe. Kita ora ngerti kepiye kasunyatan virtual bakal tuwuh, kita tetep waspada.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.