Model anyar iPhone 7 nuduhake kamera dual lan sambungan konektor cerdas

iphone-7-mockup

Saben perusahaan nggarap model anyar, akeh bocor sing wiwit mbanjiri pasar, bocor sing mesthi teka, miturut teori, saka sumber sing ana gandhengane karo produksi utawa desain. Nanging akeh gambar saka mesthine model sing miturut teori bisa dadi piranti sing tekan pasar.

Ing tanggal 2 Agustus, Samsung arep nampilake Note 7 anyar, sawijining terminal sing mula wis diterbitake informasi sadurunge kita ngerti kabeh babagan ciri lan komponen, dadi dina presentasi ora bakal kaget banget, kajaba kabeh bocor sadurunge durung nyumurupi kasunyatane.

Telung kwartal padha karo Apple. Perusahaan ing Cupertino wis nggarap iPhone 7 luwih saka setahun lan miturut desas-desus paling anyar, produksi piranti iki mesthi wis diwiwiti supaya bisa nyukupi permintaan sing dikarepake ing terminal anyar iki wiwit wulan September, tanggal sing bakal diwenehake lan bakal tekan pasar.

Maneh ing jaringan sosial Weibo, gambar anyar nembe diterbitake babagan teori moyoki iPhone 7 Plus ing endi kita bisa ndeleng kamera dual sing misuwur sing bakal kasedhiya ing terminal iki saliyane sambungan konektor cerdas sing ngidini sampeyan nyambungake piranti kanthi fisik tanpa nggunakake sambungan Bluetooth sing padha lan sing wis kasedhiya ing 12,9 iPad Pro lan 9,7 inci.

Uga bisa dideleng ing gambar, desaine meh padha karo model sadurunge, ngonfirmasi kesinambungan desain model sadurunge, ana sing katon ora nyenengake para pangguna iPhone sing biasane nganyari terminal saben rong taun, mung nalika perusahaan nganyari desain.

Babagan liyane sing nyerang kita yaiku ngilang saka tombol bisu ing sisih tengen terminal, soko sing bisa uga ora lucu banget kanggo pangguna sing bisa nggawe terminal bisu kanthi cepet tanpa kudu ngonfigurasi. Sing jelas yaiku nganti pertengahan September, kita ora bakal ngerti tenan apa pungkasane iPhone 7 sing bakal dikabarake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)