Model Galaxy paling anyar wis ngidini kita mbukak kunci akses menyang Windows 10

Sajrone sawetara taun, akeh sing ujar, akeh laptop sing milih nggunakake sensor bekas driji kanggo nglindhungi akses menyang sistem operasi, sing umume Windows nganggo versi sing beda. Sensor iki, umume, ora dirancang kanthi apik lan wiwit diisi karo rereget, meksa pangguna kudu ngresiki kanthi rutin supaya bisa mlaku kanthi bener. Nanging kayane iki wis rampung. Wis ora prelu tuku laptop nganggo sensor sidik jari thanks sebagian kanggo teknologi Windows Hello lan telpon Samsung.

Sawise maneh, kita bisa ndeleng manawa kolaborasi antara perusahaan Korea lan Samsung ngasilake woh. Sawetara wulan kepungkur Samsung ngluncurake tablet pertama sing dikelola dening Windows 10, sawetara tablet padha karo Lumahing. Microsoft nembe ngumumake kerja sama karo Samsung ngluncurake Samsung Flow, aplikasi sing ngidini kita mbukak kunci akses menyang komputer sing dikelola karo Windows liwat sensor sidik jari ing terminal Samsung.

Supaya cara iki bisa digunakake kanggo ngakses Windows 10, kudu PC kita mbukak versi paling anyar Windows 10, sing diarani Pembuat Kreator. Cara iki kanggo mbukak kunci terminal nganggo Windows, sing kalebu ing sistem Windows Hello sing ngidini kita mbukak kunci terminal kanthi pasuryan ngidini kita ngerti dhewe, paling ora wiwitane, karo terminal Samsung ing ngisor iki:

  • Samsung Galaxy S6, S6 Edge lan S6 Edge +
  • Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge
  • Samsung Galaxy S8 lan S8 +
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy A5 2016 lan A7 2016 lan mengko.
  • Samsung Galaxy Tab S3

Sampeyan bisa dianggep yen suwe-suwe nomer piranti saka merek liyane bakal nambah dhaptar iki, sanajan iku ora bakal ngagetne yen fungsi iki diwatesi khusus ing terminal perusahaan Korea.

Aliran Samsung
Aliran Samsung

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.