Philips Momentum 278M1R, analisis jero

Kanthi evolusi teleworking, donya streaming lan utamane game, pabrikan monitor nyedhiyakake alternatif sing luwih apik sing mbantu pangguna nyipta serbaguna sing apik sing mbantu kita njupuk kauntungan saka ruangan tanpa kelangan fitur sing relevan.

Philips Momentum 278M1R iki nyedhiyakake kabeh-ing-siji sing apik banget kanthi kapabilitas game, profesional lan multimedia sing luar biasa. Temokake analisis jero babagan monitor Philips serbaguna iki lan pengalaman panggunaan umum, kita ngerti manawa sampeyan ora bakal pengin kliwat, yen sampeyan golek monitor, sampeyan bisa uga seneng iki siji

Bahan lan desain

Philips Momentum 278M1R ngombe langsung saka "seduluré" Philips Momentum 55 inci, dadi luwih fokus nawakake pengalaman pangguna sing spektakuler ing pirang-pirang aspek, salah sawijine desain. Kualitas konstruksi cukup apik, teken umum ing produk Philips, lan banjur mundur saka desain jinis "game" sing agresif, ana sing dihargai uga bisa nyelehake ing papan sing bakal dadi panelitian utawa papan kerja. Desain kasebut ditapis lan elegan, ndhelikake ciri khas ing kulit domba sing nyata.

Loro-lorone bezel ndhuwur lan sisih "diminimalake" udakara wolung milimeter, kabeh tetep kanggo sisih ngisor. Lampu LED listrik ing sisih tengen ngisor lan Ambiglow sing ngubengi sisih mburi piranti, ing endi sambungan lan kolom dhukungan. Kolom iki nduweni sistem instalasi "klik" sing gampang, amarga biasane kedadeyan ing produk Philips kelas menengah / kelas menengah iki, lan iki minangka sesuatu sing kita hargai, amarga ora bisa nggunakake kabeh jinis alat kanggo majelis kaping pisanan.

Ing level desain, iki Momentum Philips 278M1R Iki misuwur banget karo kualitas konstruksi, desain industri sing cukup elegan lan apik lan LED mburi sing apik.

Karakteristik teknis panel

Kita miwiti saka panel saka 27 inci sing duwe résolusi 4K UHD 3840 x 2160 piksel karo hubungan saka aspek sing cukup tradisional yaiku 16: 9 lan kompatibilitas HDR. Resolusi iki nawakake kepadatan piksel 163 DPI lan titik piksel mung 0,155 x 0,155 milimeter, ana sing kudu dielingi. Kita njupuk toples pertama banyu adhem nganggo cangkir soda lan nganyari panel, sing dilabuh ing 60 Hz. 

Kita duwe lampu latar LED 350 cd / m2 sing menarik, amarga wis jelas, kita makarya ing panel LCD IPS. Kita duwe kontras 1000: 1 lan iki ngidini kita nikmati 91% kisaran NTSC, 105% kisaran sRGB, lan 89% standar Adobe RGB, dadi bisa dianggep cocog kanggo nyunting foto adhedhasar tes. Sejatine warna, lan kita tetep cedhak karo suhu warna ideal 6500K sing ngasilake gambar sing bening lan alami, kajaba bisa uga ing warna abang, ing endi monitor Philips cenderung jenuh. Yen ora, kita duwe warna sing homogen sing katon alami lan nyenengake kanggo digunakake lan bisa main. Sampeyan bisa tuku kanthi rega paling apik ing Amazon, aja nganti lali kesempatan iki.

Konektivitas lan HDR

Philips Momentum 278M1R iki meh ora kekurangan apa-apa, mula ayo miwiti karo apa Aku langsung ora kejawab sambungan USB-C. Sanajan sejatine teknologi iki durung nyata diimplementasikake ing lingkungan profesional, pangguna Apple bakal ngurmati. Sareh, Kita terus nganggo macem-macem kemungkinan, sing paling apik ing pasar kaya sing bisa dakwaca:

  • Output headphone Jack 1x 3,5mm
  • 2 x HDMI 2.0
  • 1x Port Tampilan 1.4
  • 1x USB-B Hulu (kanggo aksesoris lan PC)
  • 4x USB 3.2 Hilir kanggo nyambungake periferal (kalebu BC 1.2 daya cepet)

Dhaptar port sing ora kaetung iki bakal ngidini kita nindakake tanpa HUBs yen njupuk kauntungan saka port USB-B, ana sing ing monitor Philips liyane rampung liwat port USB-C. Iki migunani kanggo keyboard, tikus lan liya-liyane, sing katon apik banget kanggo aku.

Minangka kanggo HDR, kita wis disertifikasi HDR400, kita prihatin manawa ora duwe padhang utawa cahya zonal, mula HDR nindakake sing paling apik. Duwe Gamut Wide Wide, mula sawetara warna sing jembar ing wilayah sing peteng. Padhang kasebut cukup lan umume menehi asil sing apik.

Pengalaman swara lan multimedia

Philips Momentum 278M1R iki nduweni rong pamicara kebakaran mudhun sing integral perkiraan daya 5W kanggo saben wong. Kasunyatane yaiku kanthi meh ora ana total bass, menehi pengalaman luwih saka rata-rata. Nanging, aku isih menehi saran soundbar sing apik kaya Sonos Beam minangka perusahaan sing apik kanggo jinis piranti iki. Dheweke bisa ngisi pengalaman yen ora nuntut banget lan dheweke bisa ngatasi cara sing apik. Miturut teori, Dheweke minangka speaker bersertifikat DTS Sound.

Babagan pengalaman pangguna, aku kudu ngumumake yen aku penggemar kalibrasi pabrik monitor Philips, kayane alami lan serbaguna. Kita wis nggunakake fitur kanthi PlayStation 5 lan kanthi cara sing padha digunakake liwat Apple MacBook Pro, lan wis rampung kanggo edhisi foto lan game video. Kita duwe mode Gambar Cerdas kanthi prasetel kanggo saben fungsi, uga teknologi FlickerFree sing ditambahake. Temenan sing mung 4 ms imputlag (GtG) dheweke ngidini kita seneng njupuk foto lan game video liyane. Ya tenan, ing 60 Hz bisa uga dheweke cendhak karo tukang game sing paling nuntut.

Pengalaman 22 RGB LED ing mburi pigura sing dibaptis Philips minangka Ambiglow luar biasa, nggawe sensasi kecelupane sing nyata banget, lan kenapa ora dikandhani, mung «nyenengake» ing kantor / kamar kita, kabeh tanpa piranti lunak eksternal .

Mratelakake panemume Editor

Kita ngadhepi monitor sing serbaguna banget, pilihan sing apik kanggo wong sing sinau / makarya ing posisi sing padha nalika seneng-seneng, bisa ngoptimalake spasi tanpa kelangan fungsi siji, kanthi segel jaminan Philips. Regane, udakara 400 euro gumantung karo titik penjualan, kanthi pangiriman gratis ing Amazon.

Momentum 278M1R
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
414,00
  • 80%

  • Momentum 278M1R
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas panel
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Desain sing apik lan apik
  • Pilihan akeh port lan konektivitas
  • Kanthi Ambiglow sampeyan nyimpen strip LED
  • Panel sing apik banget kanthi fungsi lan setelan sing apik

Contra

  • Tanpa USBC
  • Aku kangen sawetara sing luwih cerah ing sawetara rega iki
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.