Moshi Otto Q + Vortex 2: Pangisi daya nirkabel paling cepet

Musim panas saiki wis teka lan saiki wayahe mikir babagan plancongan, mula sing penting yaiku kita priksa manawa kabeh aksesoris wis siyap dilebokake ing koper. Pangisi daya nirkabel wis dadi produk sing meh penting banget amarga penake lan desaine, mula saka iku ing tabel analisis Moshi's Otto Q, sing diarani 'pangisi daya nirkabel paling cepet ing saindenging jagad, lan kita uga nuduhake headphone Vortex 2, Hi-Fi anyar. Anehe, iki dudu headphone Bluetooth, nanging ing kene kita ora pengin ninggalake sapa wae.

Minangka meh mesthi, aku njupuk kesempatan kanggo ngelingake sampeyan yen ing sisih ndhuwur sampeyan duwe video kasebut sampeyan bakal bisa ndeleng kothak unboxing lan operasi ing gambar, Supaya sampeyan bisa njupuk kauntungan lan langganan saluran YouTube utawa ndeleng apa sing wis diterbitake sadurunge, sampeyan bakal nemokake sing disenengi lan kanthi mangkono sampeyan bisa mbantu komunitas Gadget Actualidad supaya terus berkembang.

Moshi Otto Q - Sing paling cepet ing pasar

Desain Otto Q iki cukup klasik, kita ngomong babagan pangisi daya Qi bundar sing khas, digawe ing plastik kanggo sasis, tekstil ing sisih ndhuwur lan bunder silikon non-slip sing nggawe ponsel tetep tetep, ana sing nuduhake kualitas cepet. Ing sisih ngarep, kita duwe LED sing nuduhake status pangisian daya, uga ing sisih mburi duwe port USB-C sing bisa nyambungake pangisi daya menyang pasokan listrik, sing kesempatan kanggo menehi komentar, ora kalebu ing paket kasebut. Penting, amarga nggunakake "kacepetan", kudu nambah adaptor sing ndhukung daya pangisi daya sing bisa ditawakake Otto Q.

Majalah Mac & I ing tes kasebut negesake manawa minangka pangisi daya paling cepet ing saindenging jagad, yaiku pangisi daya sing nduweni standar Qi lan kekuwatan muat nganti 10W. Konstruksi sing apik nyegah panas banget lan bisa mbukak miturut standar sing wis dijelasake. Kita wis nganakake tes karo Huawei P40 Pro lan karo iPhone X, nyambung Otto Q menyang pangisi daya 30W, entuk asil sing ditemtokake. Pangisi daya Moshi iki kompatibel karo smartphone uga headphone TWS sing khas ing gaya Huawei FreeBuds 3, kang operasi kita wis diverifikasi sampurna. » /]

Kanggo bagean kasebut, ndeteksi obyek asing sing bisa ngganggu pangisian daya piranti lan njamin keamanan. Kaya sing wis dakkandhakake, thanks kanggo sistem sing dipatenake Rewind C kita duwe tenaga maksimal 10W tanpa panas banget, iki uga mbantu kita ngisi daya piranti tanpa kudu ngilangi kasus kasebut, lan muatan kasebut bakal rampung sanajan lengen klambi nganti 5mm, kita durung nemu masalah kasus Apple lan Huawei resmi. Heatsink sing kalebu njaga daya pangisi daya 10W stabil, iki mupangate nalika dadi pangisi daya sing cepet banget.

Moshi Vortex 2 - Swara kasetyan sing dhuwur

Jarang ngomong babagan headphone kabel ing jaman saiki, tinjauan swara paling anyar sing wis rampung kabeh fokus ing fitur nirkabel kabeh jinis. Bali menyang tabel review, headphone kabel 3,5mm Jack kanggo ndeleng manawa jimat sawetara pangguna kanggo swara berkualitas liwat kabel analog pancen bisa dibenerake. Headphone iki ngilangi 'premium' supaya ora ana ing kothak.

Bahan-bahan kasebut digawe saka waja, miturut Moshi, ditindakake supaya ora geter sabisa-bisa lan bisa menehi swara kasetyan sing dhuwur tanpa rereged. Mangkono, ing tes, kita nemokake bass sing luwih apik, miturut teori, thanks kanggo driver neodymium definisi tinggi kanthi jarak tambahan (10Hz-20kHz / -10dB @ 1kHz). Dhuwur uga luwih jelas, lan kasunyatan sing digunakake praktis yaiku bisa dirungokake kanthi apik ing kabeh volume sing bisa dites. 

  • Impedansi: 16 ohm
  • Sensitivitas: 103 db
  • Drivers Neodymium XR8
  • Kalebu: 3 set bantalan kuping silikon, 1 set bantalan kuping busa memori
  • Tuku Otto Q ing MACNIFICOS

Titik sing ditemtokake uga minangka isolasi. Kita fokus ing "bantalan" silikon, duwe bagian silikon sing rada kaku, Contone ing AirPods Pro, sing dirancang kanggo dipasang kanthi gampang ing kuping lan nggawe efek kosong sing bakal ngisolasi kita saka njaba. Asil kasebut apik banget, amarga earbuds kita nemokake insulasi eksterior sing angel ditemokake ing produk liyane sing padha. Kita uga duwe bantalan busa memori sing nyaranake luwih akeh kayata kanggo olahraga. Apa wae pad sing sampeyan gunakake, ing tes wis ditemokake manawa ora tiba kanthi rutin.

Pungkasane, kita duwe tombol kontrol sing ngidini kita sesambungan karo konten multimedia uga jawaban lan wangsulan kanthi mikropon. Titik sing penting kanggo umume produk iki yaiku kualitas mikropon, ing video kita bisa ndeleng kepiye swara bisa narik kawigaten kanthi cetha lan ringkes, mula ora bakal nate nanggapi telpon, amarga ora ngerti kepiye tumindak ing lingkungan rame. .

  • Siji tutul: Ngaso / Muter
  • Rong sentuhan: Lagu sabanjure
  • Pencet dawa: Undhuh Siri / Asisten Google

Pendapat editor

Minangka kanggo Moshi's Otto Q, kita nemokake pangisi daya nirkabel standar Qi kanthi kinerja sing luar biasa. Secara pribadi, aku minangka salah sawijining sing ora nyaranake menyang pabrikan sing ora dingerteni yen ngobrol babagan pangisi daya nirkabel, amarga kita bisa ngrusak batere tanpa proteksi sing apik. Otto Q janji lan netepi ciri khas, kanthi rega sing bisa dingerteni ing pasar kanggo pangisi daya berkualitas tinggi, tanpa ragu-ragu produk sing disaranake bisa tuku saka 45 euro ing Amazon (Link).

Minangka kanggo headphone Vortex 2, kita duwe sistem kabel sing mbatesi sampeyan ing pirang-pirang aspek, nanging sing dipanggonke minangka alternatif premium lan menarik kanggo wong-wong sing ngupaya swara sing berkualitas lan pengin tetep kaiket karo Jack 3,5mm. Sampeyan bisa tuku saka 65 euro ing situs web

Otto Q
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
39 a 50
  • 80%

  • Otto Q
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Pendinginan
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Kualitas daya lan daya
  • Kompatibilitas lan adhem

Contra

  • Bisa kalebu adaptor jaringan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.