Cut video online

editor video online gratis

Tekane smartphone ing pasar lan teknologi wis maju, cara njupuk kenangan paling apik saben dina saben dina wis ganti, dninggalake kamera kompak kanggo panggunaan smartphone kalorone kanggo motret lan video. Saben taun, kamera smartphone nawakake fitur sing luwih apik, mula ora ana gunane kanggo terus nggunakake kamera kompak kajaba menehi fitur sing saiki ora ditemokake ing smartphone.

Nambah résolusi kamera kayane wis ora dadi prioritas kanggo pabrikan, sing fokus kanggo nambah kualitas video. Nanging yen pengin nuduhake video, gumantung saka durasine, kita bisa uga dipeksa nyuda. Kanggo iki, ing Internet kita bisa nemokake macem-macem layanan web sing ngidini kita bisa nindakake kanthi cepet lan gampang. Ing kene kita nuduhake sampeyan cara motong video kanthi online tanpa kudu nginstal aplikasi apa wae ing komputer.

Kaya biasane ing jinis layanan online iki, umume, priksa manawa Adobe Flash diinstal ing komputer yen pengin ngakses layanan kasebut. Mung situs web sing kudune download versi Flash paling anyar yaiku pangembang, Adobe. Sampeyan ora kudu nginstal versi Flash, luwih-luwih nganyari kaca web sing menehi saran supaya kita ujar manawa wis kadaluwarsa. Flash nggabungake sistem pembaruan sing bakal ngabari manawa sampeyan kudu nginstal update anyar piranti lunak iki.

Web kanggo Cut Video Online

Cut video kanthi online kanthi video Cut online

Cut Video Online nawakake alat sing ora mung ngidini kita motong video supaya luwih gampang dituduhake, nanging uga ngidini muter saka 90 nganti 270 derajat, motong bagean video supaya obyek video luwih misuwur, motong video online saka URL utawa saka Google Drive lan kompatibel karo format sing kasedhiya ing pasar saiki. Ukuran file maksimal sing ngidini kita nglereni tekan 500 MB, jumlah sing cukup gumantung karo kualitas nalika ngrekam video kasebut.

Sawise ngunggah video lan nggawe kabeh modifikasi sing diidini aplikasi, mula bisa pilih kualitas lan format sing pengin didownload, supaya kita uga bisa nggunakake Cut Video Online kanggo ngowahi video kasebut menyang format liyane tanpa kudu nginstal aplikasi pihak katelu ing komputer. Mesthi wae, wektu operasi iki bakal gumantung karo kacepetan sambungan sing wis kita kontrak.

ACONvert

Potong video online nganggo AConvert

ACONvert Ora mung ngidini kita nglereni video favorit, nanging uga layanan sing ngidini muter, motong area video sing paling apik, saliyane ngidini kita dibagi dadi rong utawa luwih video . Masalahe yaiku kabeh proses sing kudu kita tindakake kanthi mandhiri lan ora bebarengan kaya sing bisa ditindakake karo layanan ing bagean sadurunge. Ora mung ngidini kita ngunggah file lan ngethok, nanging uga ngidini ngetik URL ing endi video sing pengin dipotong ditemokake lan didownload. Layanan iki ora mbutuhake Adobe Flash bisa digunakake.

VideoToolbox

Owahi video kanthi online nganggo Video Toolbox

VideoToolbox minangka layanan online paling apik sing bisa ditemokake ing internet nalika nglereni video tanpa kudu ndownload jinis aplikasi apa wae. Layanan iki ngidini kita ngunggah video nganti 600 MB ing format ing ngisor iki: 3GP, AMV, ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, M4V, MP4, MPEG, MPG, RM, VOB, WMV. Kajaba iku, iki uga ngidini kita ngekstrak audio lan nambah sing anyar, nambah subtitle, nangkep video, ngowahi format codec, nambah watermark, resolusi lan kanthi logis ngethok bagean apa wae video supaya mung ninggalake sing disenengi kita sing paling.

Kizoa

Editor video online saka kyoza, layanan sing uga nawakake layanan kanggo ngowahi foto kanthi online, ngidini kita nyuda video supaya mung bagean sing paling penting ing video, nanging uga ngidini kita nambah transisi awujud buku, gerakan, tirai ... yen duwe editor luwih saka siji ing editor, kita uga bisa nambah efek kayata kembang api, bokeh, swirl, glitter ...

Kita uga bisa nambah teks, animasi lan musik. Kajaba iku, lan yen ora cukup, kita uga bisa nggabungake foto lan video kanggo nggawe video spektakuler. Operasi layanan editing video online iki gampang banget, amarga kanggo nambah saben efek, kita mung kudu nyeret menyang bagean video sing pengin disedhiyakake.

wincreator

Wincreator, editor sederhana kanggo motong video kanthi online

wincreator nawakake editor video online sing bisa nyuda bagean saka video sing ora dikarepake. Format sing kompatibel karo .wmv, mp4, mpg, avi ... Layanan iki Menehi watesan kanggo 50 MB nalika nglereni video, mula becik kanggo video cilik lan yen ora arep nambah efek liyane, muter utawa gunakake bagean tartamtu ing video sing dimaksud. Wincreator uga ora butuh Adobe Flash kanggo motong video sing disenengi.

Magisto

Owahi video nganggo Magisto

Magisto nawakake editor video sing beda tinimbang biasane, amarga ngidini sunting video kita ing telung langkah. Pisanan, kita kudu milih video kasebut saka hard drive utawa saka akun panyimpenan ing Google Drive. Ing langkah sabanjure, kita bisa nyuda area video sing paling apik lan nambah tema sing paling cocog karo sing digoleki. Ing langkah kaping telu lan pungkasan, kita kudu milih trek musik sing bakal ngiringi video kasebut. Beda karo layanan liyane, kanggo nggunakake Magisto, kita kudu ndhaptar, nganggo akun Facebook utawa liwat akun Gmail. Ora mbutuhake Adoble Flash bisa digunakake.

ClipChamp

ClipChamp, editor video online sing apik

cunt ClipChamp kita ora mung bisa ngunggah video lan nyunting, nanging uga bisa ngrekam liwat webcam komputer kita. Babagan opsi sing ditawakake ClipChamp, kita bisa nemokake potret video, motong area layar, muter video, muter utawa nyetel level padhange lan kontras. Kaya Magisto, supaya bisa nggunakake layanan iki, kita kudu ndhaptar liwat akun Facebook utawa Gmail, soko sing bisa mundur luwih saka siji supaya bisa nggunakake layanan iki. Uga ora mbutuhake Adobe Flash Player.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.