Motorola Sonic Boost, speaker nirkabel karo Alexa kanthi biaya murah

Akhir-akhir iki, akeh piranti sing nduweni kompatibilitas utawa fitur sing gegandhengan karo Alexa liwat tangan kita. Akeh sing wis ngimpi duwe Fungsi Alexa ing speaker nirkabel lan kanthi irit, lan kayane Motorola wis ngelingi.

Kita duwe tangan ing Motorola Sonic Boost 210, speker nirkabel sing duwe Alexa lan Google Assistant saka 25 euro. Kaping pisanan katon kaya produk sing apik banget, mula sampeyan kudu tetep karo kita kanggo nemokake analisis jero sing bakal ditemokake fitur utamane, regane lan kabeh sing bisa ditindakake speaker "cerdas" Motorola sing khas.

Kaya biasane, kita bakal lunga kanthi bagean kanggo nemokake kabeh sing narik kawigaten uga kekuwatan utamane, tanpa lali uga apa poin sing ringkih saka pamicara khusus iki. Kanggo kabeh iki kita pengin sampeyan ndherek analisis maneh sing ditawakake sampeyan. Priksa iki Link Amazon.

Desain lan bahan: Minimal nanging tahan

Wis wayahe ngobrol babagan desain, lan kita duwe dhasar karo sudhut sing dibunderaké, digawe nganggo pigura lan polikarbonat kanthi sentuhan karet, ing meja kita bisa ngrasakake model kanthi warna abang, sanajan sampeyan bisa tuku ing sawetara sing menarik: Abang, ireng, putih, biru langit lan kuning. Desain lan warna santai, mesthine kanggo nyedhaki pamirsa sing luwih enom, pratondo sing jelas karo merek Tionghoa. Kita nemokake ukuran dhuwure 8 cm, dawane 8 cm lan 3,5 sentimeter kanthi bobot 122 gram, entheng lan meh portebel ing meh kabeh kahanan, Sanajan kanthi pribadi lan sawise ngrasakake nganalisa produk swara, aku cenderung curiga karo pamicara sing "bobote", nanging kita bakal terus nerusake analisis, mengko bakal ngomong babagan swara.

  • Ukuran: 8 x 8 x 3,5 cm
  • Bobot: 122 gram
  • Werna: Abang, ireng, putih, langit biru lan kuning

Kita ing ndhuwur karo tombol Puter / Ngaso, rong tombol volume lan tombol khusus kanggo mikropon sing ngatur asisten swara. Ing sisih ngarep, kita nemokake kain akustik lan logo Motorla ing salaka. Kangge, ing sisih tengen kabeh sambungan tetep ana: microUSB, AUX lan tombol pulihake. Pojok sisih iki padha karo bolongan sing bakal ngidini kita nambah tali, mula kita bisa kanthi gampang ngeterake, detail sing ora kalebu kabeh pamicara lan sing paling dihargai. Pungkasane, sisih mburi uga duwe ukiran "Motorola" lan ing pangkal kasebut, kita duwe papat bantalan karet cilik sing bakal nyedhiyakake stabilitas peralatan kasebut.

Kualitas audio, sambungan lan otonomi

Piranti kasebut minangka speker "saku", sing kudu dipikirake ing saben wektu. Aku ora entuk informasi sing pas babagan ukuran utawa kekuwatane speaker sing kalebu, sing kita ngerti yaiku ora duwe jinis radiator bass pasif lan ditampilake. Senadyan iki, nawakake muni sing cukup jelas meh ing kahanan apa wae, tegese, sanajan ana level paling dhuwur sing bisa ditawakake, musik bakal dipancarkan kanthi stabil lan tanpa kelangan utawa gangguan. Lan iki bisa ditrima ing piranti kaya iki, nanging bisa uga, "tuning" sing bener iki sing mengaruhi kekuwatane, ora ana bass tegese kita bisa ngilangi "kekejaman" sing ana, tanpa lali yen ukurane menehi apa menehi. Tegese, penutur kanca sing sampurna, kanggo kamar cilik nanging mesthine bakal kelangan teges ing njaba ruangan sing rame banget. Penting kanggo negesake Iki disetel dening Binatone, spesialis audio.

Kanggo bagean, wis Sambungan AUX 3,5 mm (nganggo kabel) sing ngidini kita nambah sumber audio sing ora nirkabel. Kanggo ngisi daya, kita nggunakake kabel microUSB (uga kalebu ing kothak) lan sithik maneh. Kanggo resepsi audio sing ana Bluetooth 4.1 lan duwe mikron sing bakal ngidini kita sesambungan karo asisten swara lan mesthine njawab telpon, kanthi cara iki, kita wis nindakake tes tanpa tangan lan mbela awake dhewe kanthi apik. Pungkasane, kita duwe wektu puter maneh nganti 4 jam, sanajan liwat Bluetooth kita wis bisa ngubengi 3 jam kanthi biaya siji, sing mbutuhake udakara sakjam.

Integrasi karo Alexa midway

Pancen didol minangka piranti sing bisa nggarap Alexa, lan kasunyatane. Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku sambungake liwat Bluetooth menyang piranti, amarga iki, kita mung nindakake ing ngisor iki:

  1. Pencet tombol Puter / Ngaso 5 detik
  2. Ngenteni indikator LED supaya blink biru lan abang
  3. Temokake ing piranti ngirim lan pasangan

Saiki kita kudu ndownload aplikasi kasebut Hubble Connect, sing bakal ngidini kita masangake piranti lan bisa komunikasi. Bakal menehi tombol kanggo njaluk Alexa lan Asisten Google, iki dadi siji-sijine mekanisme, yaiku: Lali babagan nggunakake Alexa liwat speaker dhewe, yaiku piranti seluler sing berinteraksi, mula nuwuhake rasa manis, nanging ing tes kita wis ndeleng kepiye Motorola Sonic Boost 210 tumindak dadi perantara kanthi apik. Ing kasus iki, kita mung wis tes karo Alexa Amazon.

Pendapat editor

Pros

  • Kompak lan nyaman banget kanggo diangkut
  • Ngirim swara bening kanthi daya kebak
  • Nduwe integrasi karo Alexa lan asisten virtual liyane
  • Wis dibangun kanthi apik

Contra

  • Ora duwe kekuwatan kanggo kaget
  • Kanggo nggunakake Alexa, sampeyan kudu mediasi karo smartphone
  • Iki bisa menehi luwih akeh babagan level otonomi

Kita nemokake speaker cilik mung 25 euro kira-kira lan nawakake kualitas audio sing bisa kita ngarepake kaya ngono, nalika tuning cukup apik lan menehi swara sing cetha banget, bisa dingerteni Kurang duwe kekuwatan, nanging kita aja nganti mandheg mbatalake manawa praktis bisa dipasang ing telapak tangan. Minangka speaker portebel iku apik banget, amarga nawakake sambungan langsung menyang Google Assistant lan Alexa sanajan regane "sithik banget". Iki minangka produk sing disaranake, nanging bisa uga rada cekak yen sampeyan pengin ngematake, mula bisa uga nyaranake sampeyan luwih akeh yen sampeyan golek kekuwatan, mesthi ngelingake manawa integrasi iki karo sawetara pamicara nirkabel Alexa nawakake, luwih murah kanggo 25 euro.

Motorola Sonic Boost, speaker nirkabel karo Alexa kanthi biaya murah
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
24,99
  • 80%

  • Motorola Sonic Boost, speaker nirkabel karo Alexa kanthi biaya murah
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Daya audio
    Penerbit: 60%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.