Sound Zenith, speaker nirkabel anyar saka SPC kanggo musim panas iki [Review]

SPC terus njaga komitmen tenan kanggo nawakake produk kanthi rasio kualitas-rega sing cedhak kanggo kabeh jinis pangguna. Kita wis nganalisa ing kene, ing Actualidad Gadget, akeh piranti kasebut, lan wektu iki wektu kanggo ndeleng produk audio, speaker nirkabel sing cocog kanggo musim panas iki.

Kita njupuk dipikir ing-ambane ing SPC's anyar Sound Zenith, speaker nirkabel kasar lan kuat. Temokake karo kita produk SPC anyar iki, apa kekiyatan, kelemahane lan mesthi pendapat analis kita. Sampeyan ora pengin kantun.

Desain sing dikenal nanging bisa digunakake

SPC Sound Zenith anyar digawe saka karet, tekstil nilon lan plastik ireng sing menehi resistance ekstra lan firmness, soko kanggo njupuk menyang akun ing jinis piranti. Sanajan nggumunake amarga bobote ora dhuwur kaya sing biasane digunakake ing piranti jinis iki, nanging, kanthi rega produk kasebut, detail sing bisa diarepake.

kita duwe sawetara ukuran 76*80*180 mm kanggo bobot total kira-kira. 450 gram, isi lan kompak, gampang kanggo transportasi lan sing ninggalake kita karo koyo apik ing kawitan marketing ing syarat-syarat kualitas wikan.

Ing pungkasan kita duwe proteksi speaker ing ngendi bass bakal ditemokake. Ing ngarep tombol ukuran cukup kanggo nyetel volume, ngaso lagu, miwiti pasangan Bluetooth lan mesthi nguripake lan mateni piranti.

  • Wis gagang kanggo nggampangake transportasi.
  • IPX7 tahan banyu.

Ing sisih liyane, Nduwe seri LED sing mbantu kita sesambungan karo speaker, minangka indikator otonomi 4, lan wektu babagan sambungan Bluetooth. Kanggo mburi ana sambungan fisik.

Sambungan lan setelan

Sambungan Bluetooth 5.1 bakal ngidini kita seneng swara liwat sembarang jinis piranti transmisi sing kompatibel karo teknologi iki, kayata smartphone utawa PC. Kanggo bagean, ing wilayah mburi lan uga dilindhungi kita duwe:

  • Port kanggo kertu microSD sing ngidini kita ngrungokake musik
  • Port USB-C kanggo ngisi daya
  • 3,5mm port jack kanggo nyambungake piranti liwat analog

Kanggo sambungan Bluetooth mung pencet logo Bluetooth ing mburi, yen kelip-kelip cepet bakal katon ing bagean setelan smartphone kita lan sambungan bakal cepet.

Karakteristik teknis

SPC Sound Zenith wis baterei sing Iku bakal menehi kita nganti 12 jam puter maneh total, otonomi luwih akeh yen kita ngomong babagan mode siyaga, yaiku speaker bakal kanthi otomatis mateni kanggo njaga otonomi yen ndeteksi ora ana transmisi audio apa wae.

Baterei total 3.600 mAh, lan kita bisa nggunakake interchangeably minangka PowerBank, sanajan njupuk menyang akun kapasitas iku ora soko sing bisa menehi rekomendasi. Kajaba iku, ngisi daya baterei wis njupuk kita sethitik liwat rong jam kanggo kebak, supaya bisa dadi sampah menarik wektu.

Kita uga duwe loro speaker, 12W saben, lan mulane kita seneng swara stereo kanggo total 24W. Ing volume maksimum kita temokake rasio daya-kajelasan apik, sanajan bass sethitik liyane ilang, padha cukup kanggo nggunakake njobo ing rutin, utamané considering resistance.

Wis sistem hands-free TrueWireless, iku, kita bisa nyambung nganti rong piranti bebarengan utawa kanggo elinga ing sambungan mangsa.

Pendapat editor

SPC Sound Zenith regane mung 49,90 euro ing titik adol kebiasaan utawa ing situs web resmi saka SPC. Iki ndadekake pilihan apik considering sawijining Nilai kanggo dhuwit, prewangan ing atine, ya, sing sanajan iku produk kuat, kualitas audio mbok menawa ora paling dhuwur ing pasar nanging ... Sapa sing menehi luwih kanggo kurang?

Swara Zenith
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
49,90
  • 80%

  • Swara Zenith
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portability
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Resistencia
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • desain kaku
  • Swara sing kuat
  • Otonomi sing apik

Contra

  • Ngisi wektu
  • Kurang
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->