MyKronoz ZeTime minangka campuran antarane jam tangan jam tangan kanthi jam tangan analog

Jam tangan pintar bakal duwe pemuda nomer loro ing taun 2017 iki, akeh perusahaan, jam tangan teknologi lan klasik, njupuk kesempatan kanggo ngluncurake model anyar kanthi tujuan katapel menyang Android Wear 2.0, sistem sing nduweni kemampuan ing pirang-pirang wilayah. Jam tangan iki bisa ngrusak kabeh skema kita, ora mung jam tangan kanthi layar tutul, uga jam tangan analog, sejatine uga kalorone. Ayo goleki jam tangan sing aneh iki sing bisa narik kawigatene para wong sing paling murni, sekaligus nggawe para penggemar teknologi, ing bagean sing padha.

Lapisan es dilebokake ing bolongan ing sisih tengah layar, mula jarum kasebut bakal ditemokake. Nanging, aspek liyane sing apik banget yaiku jarum bakal mlaku nganti 30 dina. Mesthi wae, kita kudu lali fitur sing paling cerdas ing piranti kasebut. Sampeyan kepengin weruh kepiye carane ngetrapake jarum klasik ing layar babak sing khas, kanthi desain sing apik.

Jam tangan iki kompatibel nganggo piranti Android sadurunge 4.3 Jelly Bean, uga ing iPhone ing ndhuwur iOS 8 (kalebu). Kepiye cara liya, versi Bluetooth paling kuat, 4.1 BLE, yaiku sing kalebu ing sasis aneh.

Nanging, jam iki durung kasedhiya ing pasar umum. Nyatane ngapusi aktif ing kampanye crowdfunding, sanajan dikatutake, mula bakal ngluwihi panjaluk apa wae. Kanthi cara iki, jam tangan hibrida bisa dadi bagean saka bangkekan tangan sampeyan. Titik khas liyane yaiku taline universal, yaiku, sampeyan bisa menehi tali apa wae kaya jam tangan tradisional. Iya ora duwe kemampuan teknis sing gedhe banget, kaya sing diarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.