Iki minangka interior Nintendo Switch nalika mbledhos wiwitan

Nintendo Switch isih ana ing mata angin topan, mundur total sing kuat kanggo diluncurake wis diwiwiti lan kita wis bisa ndeleng ing toko kaya pameran El Corte Inglés sing kebak kothak (ya kosong). Nanging, Sawise kesalahan lan pencurian sing nggawa Nintendo Switch langsung menyang YouTube sawetara dina kepungkur, saiki dadi gangguan paling awal sing bisa kita bayangake Saka konsol, lan sing nggumunake, ternyata Nintendo Switch duwe kipas angin, sing nggawe kita ora mangu-mangu babagan teknologi canggih sing digunakake, kita ngelingake sampeyan yen piranti sing kuat kayata MacBook Apple ora duwe penggemar.

Lan wektu iki dudu sing misuwur iFixit sing tanggung jawab radiografi konsol. Kritik babagan kekuwatane wiwit tuwuh saiki, mula ora dingerteni yen konsol duwe kipas angin, sing nggawe kita mangu-mangu babagan stabilitas teknologi sing digunakake, nanging prosesor NVIDIA wis dibukak kabeh, sing kayane meh padha karo siji sing ditemokake ing tablet NVIDIA. Nanging, jenenge serial yaiku UDNX02-A2, mula kita bakal mbayangake yen evolusi logis saka Tegra sing wis kasebut sadurunge.

Minangka batere, 4,310 mAh otonomi murni, lan ati-ati, amarga iku persis pabrike sing melu bledosan spontan saka batere Samsung Galaxy Note 7, Amperex. Muga-muga kabeh bisa lancar, luwih-luwih amarga Nintendo minangka kesempatan kanggo Nintendo metu saka bolongan kanthi konsol sing tujuane bisa merevolusi pasar amarga sistem game sing diperbarui. Ora suwe maneh, kasunyatane yaiku hardware console cukup dikompres lan papan sing paling akeh ing motherboard dikuwasani batere, sing ora menehi otonomi sing bisa dihormati babagan hardware.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dalon ngandika

    Susu apa ala karo komentar. Chip grafis sing paling canggih durung dingerteni, bubuk mesiu saiki ora bakal ditemokake. Sing nggawe canggih yaiku panggunaan, dudu chip. Coba goleki manawa kita menehi kritik amarga menehi kritik lan luwih fokus ngomong bab sing migunani ...

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Chip bakal nemtokake kemungkinan sampeyan. Gameplay sing unggul ora ana gunane utawa ora migunani yen bisa pindhah luwih saka Tetris ing 3D, aku ora ngerti apa aku nerangake dhewe ...

      Salam Dalon.

bool (bener)