Tone Ultra lan Tone Active +, iki kalebu headphone lipat LG

LG duwe macem-macem produk sing dibedakake ing macem-macem sektor. Kepiye cara liya, swara uga nduweni papan ing sektor iki. Perusahaan Korea Selatan menehi model headphone sing bisa ditarik Tone Ultra lan Tone Aktif supaya bisa ndeleng lan menehi katrangan babagan isine. Tetep bareng karo kita lan ngerti kanthi jero babagan headphone LG Tone Ultra sing bisa sampeyan drive lan uga Tone Active kanggo sing luwih seneng, tipologi produk sing katon stagnan sawise popularitas model True Wireless. Kita lunga ing kana nganggo headphone sing bisa dilipat iki.

LG Tone Ultra - HBS 820S

Babagan desaine, mung sethithik manawa sampeyan durung nate weruh. Kita ngadhepi rong headphone kerah kanthi sistem sing bisa ditarik maneh, yaiku, ing njero kerah kasebut dununge kabel headphone sing kudu kita pasang sakarepe. Intine, mekanisme swara iku tradisional, liwat earbuds sing dipasang kabeh ing njero kuping. Kita mung nyekel earpiece lan sistem sing bisa ditarik bakal ngidini kita nyelehake ing kuping. Kauntungane yaiku yen kita ora bakal nemoni wong-wong sing ora sopan, mula dheweke ora kudu uwal saka kuping.

  • Pangukuran: X x 155.5 167.5 17.5 mm
  • Bobot: 49 gram

Dadi, kita ngadhepi headphone plastik bobote lagi wae 49 gram, entheng lan nyaman, kanthi konstruksi sing apik. Ing otonomi (210mAh) saka headphone tekan nganti jam 11,5 muter musik lan nganti jam 14,5 ing pacelathon nggunakake mikropon dual MEMS sing menehi kinerja apik ing telpon, amarga nggunakake port microUSB, titik negatif sing misuwur banget ing jaman USB-C, luwih-luwih amarga konektor gaya iki cenderung rusak. Otonomi kasebut pancen pancen sopan, lan kita bisa nemokake prabédan headset TWS apa wae (mesthine manawa otomotif ora dianggep), mula otonomi kasebut ora dadi masalah.

Kita duwe headphone sing Dheweke duwe speaker mono internal, iki entuk sertifikasi DGT dadi cocog kanggo nyopir. Babagan pambatalan swara, kita duwe sistem pasif sing nindakake silikon kanggo saben headphone. Kita nemokake isolasi earbud sing apik, nanging ora ana sing tradisional. Kanggo nyambung karo piranti seluler, kita duwe Bluetooth 4.2 (kita ora kejawab Bluetooth 5.0), kita ora weruh ana kerugian utawa kerugian sing penting.

Ing babagan kualitas swara kita duwe teknologi Qualcomm aptX dadi swarane jelas lan kita ora duwe kerugian akeh ing volume sing luwih dhuwur. Kita duwe sawetara bass sing ditingkatake lan bersinar karo musik saiki, nanging kita ora ngerteni kekuwatan volume sing luwih mutlak dadi headset kaya ngono. Kita duwe sisih tengen karo seri kontrol multimedia kanthi wujud tombol geser lan push - ganti swara saka headphone menyang speaker lan kosok balene; panggeser liyane digunakake kanggo muter antarane lagu lan liyane kanggo ngaso utawa muter lagu. Kepiye cara headphone kasebut bisa digunakake? Rong suku cadang kalebu ing paket kasebut kanggo nyetel ukuran alat bantu dengar.

Fungsi tambahan LG Tone Ultra - HBS 820S

  • Mode kedher
  • Pamaca SMS
  • Kabar swara saka telpon mlebu

Sampeyan bisa tuku nalika adol umume, utawa saka 99,99 euro ing INGKAH INGKANG.

LG Tone Aktif +

Saiki kita nganalisa LG Tone Aktif +, sawetara headphone kerah sing bisa ditarik nanging ing acara iki dirancang kanggo luwih petualangan. Kita nemokake sistem sing bisa ditarik maneh lan keuntungan sing ditawakake, luwih-luwih nalika nindakake gerakan utawa olah raga gedhe, ing endi LG Tone Active iki misuwur kanggo rong prekara: Kita ora bakal nemoni wong liya utawa headphone lan kita ora bakal kelangan amarga nggawa mau ing gulu. Temtunipun alternatif iki dianggep minangka sing paling cocog kanggo sing nindakake kegiatan ing njobo kayata trekking, hiking lan uga kanggo pelari. Ing tes, aku nggunakake utamane mlaku ing treadmill, nanging aku ora ngeculake malah kaping pisanan, iki minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo jinis headphone iki, lan True Wireless biasane nandhang prekara kasebut.

  • Pangukuran: 141x140x16.1 mm
  • Bobot: 60 gram

Ing kasus iki, piranti kasebut digawe saka karet fleksibel / silikon, cukup kepenak lan jelas duwe resistensi kringet lan banyu supaya bisa digunakake tanpa wedi. Wektu iki, udakara panggunaan campuran udakara 10 jam thanks kanggo rong batere masing-masing 90 mAh (puter maneh musik lan telpon) lan siji Mikrofon digital MEMS saengga dheweke bisa ngrungokake kanthi cetha nalika telpon. Mbok tanggepan mikropon iki minangka salah sawijining kekurangane uga kalebu port ngisi daya microUSB.

Minangka kauntungan, kita bisa nyambung loro ponsel sekaligus senadyan duwe Bluetooth 4.2 tinimbang Bluetooth 5.0 uga codec audio aptX saka Qualcomm. Temtunipun kita duwe swara sing cukup jelas, sing ora bisa rugi nanging sing sepisan maneh ora duwe volume maksimal kanggo ngisolasi awake dhewe saka njaba, sanajan nggunakake headphone sing dirancang kanggo olahraga, bisa uga tujuane nalika ngatur produk iki dening LG.

Fungsi tambahan saka LG Tone Aktif +

  • Mode kedher
  • Speaker njaba
  • Bisu mikropon
  • Kabar swara saka telpon lan SMS
  • Papat tombol kontrol multimedia independen
  • IPX4

Kita wis entuk asil sing apik karo headphone iki, utamane menehi kinerja sing apik nalika olahraga, ing endi kita paling nyoba, durung ilang utawa nyebabake rasa ora nyaman amarga desaine. Sampeyan bisa tuku LG Tone Active 850 kasebut ing rega sing adol utawa saka 129,94 euro ing INGKAH INGKANG supaya sampeyan supaya sampeyan luwih gampang tuku. Tanpa mangu-mangu, regane rada dhuwur lan ana akeh persaingan, yaiku headphone sing dirancang kanggo pamirsa sing spesifik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.