Kepiye Fortnite? Kapan Fortnite bali?

Fortnite bolongan ireng

Wingi dina Minggu, wong-wong saka Epic Games pamitan menyang musim 10 kanthi acara sing diarepake supaya kabeh wong bisa ngetutake langsung ing game kanthi ngetik game liwat Twitch, Twitter utawa YouTube. Gosip sing ana gandhengane karo kemungkinan perubahan peta nalika tekane musim 11, game lan Twitch ambruk, lan akeh pangguna sing ora bisa ngetutake kanthi langsung.

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nikmati acara kasebut, liwat game utawa liwat YouTube, Twitter utawa Twitch mengko, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye kabeh peta, kalebu para pemain, dheweke ditelan bolongan ireng, bolongan ireng sing saiki dadi siji-sijine sing nuduhake manawa kita ngakses game kasebut.

Apa sing kedadeyan ing Fortnite

Saben musim rampung lan sabanjure diwiwiti, Epic Games ngeculake update wajib sing dibutuhake nutup akses menyang server sawetara jam. Sawise ndownload pembaruan, saiki kita bisa ngrasakake musim anyar bebarengan karo pangowahan sing biasane diwenehake, pangowahan ing sawetara wilayah ing peta, peta sing tetep padha karo musim pisanan.

Nanging ing pungkasan mangsa kaping sepuluh, luwih saka 12 jam kepungkur, Epic Games durung nerbitake pembaruan lan saiki ora bisa main, kita mung bisa ndeleng bolongan ireng. Kadhangkala, sawetara seri ditampilake sing bisa uga nuduhake apa-apa, nanging ing wektu iki ora ana sing ngerti apa sing diarani.

Bolongan ireng Fortnite

Fortnite bolongan ireng

Ing wektu iki lan wiwit acara game rampung, bolongan ditampilake nalika mlebu game, bolongan ireng sing obah sing ora menehi pitunjuk nalika bakal kasedhiya maneh. Akeh sing dadi streamer sing terus ngirim, sajrone pirang-pirang jam, bolongan ireng ngenteni apa sawetara game kasebut bisa diakses maneh, ing gerakan sing nuduhake level keterlibatan sing ditemokake Fortnite ing antarane para pangguna sing paling setia.

Apa Fortnite rampung?

Fortnite Battle Royale

Sajrone musim kaping sepuluh sing bubar, akeh pangguna lan streamer sing dheweke ngritik banget babagan game kasebut amarga ana unsur-unsur kayata BRUTO, robot sing perusahaan ngenalake supaya pangguna paling anyar duwe kesempatan kanggo berjuang nganti pungkasan karo pangguna paling anyar. pro, sanajan mengko nyuda kekuwatane supaya bisa nyoba gawe marem masarakat sing luwih setya ing game kasebut.

Waca panorama sing bakal ditindakake, Epic ngumumake sawetara minggu kepungkur a sistem jodoh anyar bebarengan karo ngenalake botKanggo pangguna sing wiwit main utawa pengin nyoba, aja nganti ditinggal game kasebut nalika ndeleng kepiye mungsuh nggawe tembok Tiongkok setengah detik nalika dheweke durung bisa nemokake tombol kanggo nyelehake tembok sing sederhana.

Kayane wiwit Epic pengin menehi conto kanggo game sing paling kritis lan saiki dheweke durung ujar kapan Fortnite bakal kasedhiya maneh yen kasedhiya maneh. Lan aku ngandhani iki amarga situs web Epic lan akun Twitter wis ngilangi kabeh jejak Fortnite, kaya ora ana sadurunge. Kaya ora cukup, akun Twitter ing basa Inggris wis mbusak kabeh tweet sing diterbitake wiwit diluncurake game kasebut.

Kapan Fortnite bali?

Fortnite minangka mesin dhuwit Liwat kulit pribadi lan gaman liyane sing kasedhiya kanggo pangguna liwat toko dhewe, amarga game kasebut bisa didownload kanthi gratis ing kabeh platform sing kasedhiya: Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PS4 lan Nintendo Ngalih

Bakal sabanjure 15 Oktober jam 12 esuk (wektu Spanyol),  nalika nganyari musim 11 digantung ing server Epic, sawijining musim sing bakal menehi peta anyar, ora ana gandhengane karo pangowahan ing sawetara lokasi sing wis ditemokake ing musim sadurunge.

Gosip liyane nuduhake yen Ora bakal nganti tanggal 17 Oktober ngarep, nalika game bakal kasedhiya maneh, sanajan Epic ora bisa nyebabake para pemain didhasarake 4 dina tanpa main.

Aku bisa uga ngganti peta dadi pemicu sing dibutuhake game supaya bisa mrentah ing jagad game video lan maneh dadi sing paling akeh shimmered kaloro ing Twitch lan ing YouTube lan Mixer. Kanggo saiki, kita mung kudu ngenteni sesuk kanggo ndeleng kabeh warta sing bakal teka saka musim sewelas Fortnite.

Tanggal iki ora resmi. Tanggal iki ditemokake ing sawetara baris kode update Fortnite pungkasan sing kasedhiya kanggo komputer. Epic durung ngumumake tanggal wiwitan pembaruan anyar, mula bisa uga ana sawetara wektu tundha yen ana masalah sing ditemokake ing sawetara jam sabanjure sajrone pangembangan game kasebut.

Sing jelas yaiku sajrone jam pisanan diluncurake pembaruan sabanjure, kemungkinan bakal luwih suwe tinimbang ndownload, amarga pirang-pirang yuta pangguna bakal nyoba dadi sing pertama nyoba peta anyar ndeleng kabeh pangowahan sing teka saka musim kaping sewelas.

Alternatif kanggo Fortnite yen ngomong babagan Battle Royale

PUBG - Alternatif Fortnite

Nalika mulih ing awan utawa sore iki sawise sinau utawa makarya, sampeyan wis ngerti manawa Fortnite ora ana gunane, mula bisa uga dadi wektu sing pas kanggo metu lan nggedhekake hubungan pribadi, soko sing ora ditindakake kanthi rutin, sing ora bisa digunakake kanthi umum, paling ora kanthi rasa lega sing dibutuhake.

Utawa, iku wayah sing pas kanggo main Minecraft, game sing ing sawetara wulan pungkasan wis dadi salah sawijining sing paling populer kanthi jumlah pandangan sing padha karo Fortnite. Yen sampeyan ora seneng karo Minecraft, sampeyan bisa milih muter Apex Legends, gratis lan kasedhiya ing PC, PS4 lan Xbox, utawa ing PUBG, sanajan sing terakhir dibayar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.