Zelda: Napas Liar durung teka lan wis duwe DLC 20 euro

Industri video game milih adol konten kanthi cicilan supaya bisa ngisi biaya loro lan nganti kaping telu video game sing padha dadi kasunyatan nyata. Salah siji sing pertama nyedhiyakake jinis konten kasebut yaiku Electronic Arts kanthi paket lan pembaruan, sing umume kabeh wis ditambahake, kayata Resident Evil sing nyedhiyakake DLC mbayar meh konten sing padha ing pirang-pirang jam sajrone game utama (€ 59.99). Saiki teka Nintendo, sing gabung karo kabeh adat istiadat perusahaan gedhe sanajan dheweke nuwuhake kekarepan, warta paling anyar yaiku Zelda: Breath of the Wild durung tekan pasar lan wis duwe DLC 20 euro.

Pas musim sing diarani, sing bakal ngidini sampeyan ndownload kabeh konten digital lan tambahan sajrone setaun, regane udakara rong puluh euro kaya sing dikonfirmasi Nintendo dhewe. Iki bakal dadi warta lan konten:

  • Bonus Pass Ekspansi wiwit 3 Maret 2017
    • 3 tantangan harta karun anyar
  • Paket DLC Musim Panas 1
    • Gua lan tantangan anyar
    • Mode hard anyar
    • Fitur peta tambahan
  • Paket Paket DLC Natal 2
    • Konten crita utama anyar
    • Karakter anyar
    • Tantangan tambahan

Iki minangka pandhuan rute sing direncanakake kanggo game Nintendo Switch sing populer iki, sing nambahake manawa perusahaan bakal wiwit ngisi daya antara rong puluh lima puluh lima euro kanggo akses menyang platform online perusahaan, rega murah ing sangisore sing diisi, kayata PlayStation Plus lan Xbox Live Gold, nanging iki paling apik, utamane ngelingi manawa Nintendo luwih fokus ing game lan konten kasual kanggo para pemain sing luwih enom. Kita bakal menehi informasi babagan rincian babagan mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.