Zelda: Breath of the Wild wis mlaku kanthi apik ing PC

Kita ngadhepi apa miturut kritikus, lan sanajan ana eksklusif ing Nintendo, bisa uga dadi salah sawijining game ing dasawarsa iki. Lan skor media khusus wis duwe rata-rata 97 poin, sing mbedakake karo 7,4 poin pangguna, meh 1.500 skor. Nanging, pusat kritik pungkasane yaiku babagan pembajakan ing Nintendo Switch. Rincian pungkasan pungkasan pancen padha, yaiku Zelda: Breath saka Wild wis mlaku kanthi nyata ing PC, saéngga kita bisa nikmati saka judhul iki kanthi cara sing ora ramah.

Kepiye cara liya, dheweke nggunakake sistem WiiU, ditiru ing komputer, supaya bisa mlaku Zelda: Breath saka Wild ing PC. Pitakonan yaiku apa utawa ora niru game ing PC yaiku pembajakan. Aku yakin manawa wangsulane cukup kabukten, amarga kita ora ngadhepi game sing ora ana ing pasar utawa sepuluh taun kepungkur wiwit diluncurake, Zelda: Breath saka Wild saiki dadi kapal penggedhe Nintendo nalika nerangake video game, lan ana akeh cara legal kanggo ngatasi.

Mesthine alat iki kanggo mbukak WiiU ing PC lan muter Zelda: Breath saka Wild bakal enggal diluncurake ing web. Kita ora ngelingi game sing mung telung minggu suwene disusupi kanthi cara iki, nanging kasunyatan manawa WiiU duwe sawetara sumber daya teknis, uga sing nuduhake game kasebut, wis melu masalah kasebut. Nintendo nindakake kurang lan kurang kanggo ngindhari perkara kasebut, kaya sing kita ngerteni yen "gampang" nggunakake cara alternatif kanggo main karo macem-macem versi Nintendo DS. Delengen carane mlaku ing PC ing IKI pranala


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.