Tawaran Paskah teka ing PlayStation Store lan ing ngisor iki

La Sema Santa wis cedhak, kolega Sony ngerti cukup, lan cara sing luwih apik kanggo nglampahi wektu perayaan iki tinimbang muter konsol favorit, kajaba sampeyan duwe hak istimewa lan bisa ngentekake dina-dina sing apik iki kanggo nindakake kegiyatan hebat liyane. Dadi kaya ngono, Sony wis nyiapake gelar judhul sing kasedhiya saiki ing PlayStation Store kanggo kabeh konsol Saiki ing pasar, sawetara game video duwe rega serangan jantung sing meh nyebabake sampeyan asimilasi, mula kita menehi saran supaya sampeyan njupuk kursi lan njaga kertu kredit sampeyan ing papan sing adoh.

Kita bakal nganalisa tawaran sing paling apik siji-siji, lan uga bakal menehi dhaptar sederhana karo dhaptar sing ora duwe komentar, kanggo PlayStation 4 lan kanggo PlayStation 3 lan PSVita.

Adol Paskah kanggo PS4

Kita miwiti karo sing pisanan ing dhaptar, lan kita bakal nemokake judhul EA sing temtu dadi sukses FPS taun iki, perang 1 mung 34,99, yaiku diskon 50% kanggo versi klasik, sanajan sampeyan uga bisa entuk Deluxe Edition kanggo € 44,99 utawa Ultimate Edition kanggo € 89,99, kabeh gumantung karo kabutuhan lan kepinginan sing pengin digunakake ing game kasebut.

Ing gaya katelu sing padha, kita temokake Overwatch, blockbuster Blizzard mudhun dadi € 39,99, sing nuduhake diskon total 42%. Nanging tanpa mangu-mangu, sing paling bisa nggumunake kita yaiku kanthi tepat kanggo pakurmatan, game perang multiplayer revolusioner diwiwiti saka 49,99 euro kanggo versi kasebut Kamar lan € 79,99 kanggo Edisi Emas. Sampeyan mesthi bakal duwe perang nglawan game video multiplayer ketegangan dhuwur kasebut.

Kanggo pemain bal-balan sing paling akeh, nawakake Electronic Arts FIFA17 ing edisi standar kanggo € 24,99, sing nuduhake diskon 64% kanggo total rega. Opo maneh, Grand Theft Auto V, klasik ing tawaran kasebut, dadi € 34,99, sing paling disaranake kabeh yen nganggep kabeh DLC pancen gratis lan saiki duwe komunitas paling kuat sing bisa ditemokake ing PS4. Kita bakal ndhaptar dhaptar tawaran liyane sing menarik:

  • Ark: Survival-Evolved: € 26,24
  • Munggah saka Raider Makam: € 24,99
  • Scroll Sepuh V: Edisi Khusus Skyrim: € 34,99
  • Batman: Arkham Night: € 12,99
  • Watch Dogs 2 (standar-deluxe-emas): € 34,99 - € 39,99 - € 64,99
  • Witcher 3: € 24,99
  • NBA 2K17: € 29,99 nganti € 49,99
  • Mafia III: € 29,99
  • Ora disengaja 2: € 34,99
  • Diselehake: € 9,99
  • Mobil Proyek: € 14,99

Adol Paskah kanggo PS3

Konsol Sony isih ana sanajan kasunyatane wis ora diterusake ing njaba Jepang, lan judhul sing ditawakake kanggo Paskah ora bisa diabaikan. Kaya mbakyune, kita ora nemoni liyane Grand Theft Auto V saka € 19,99 ing versi entri, sing nuduhake diskon 50%.

Uga ditemokake diskon FIFA17 sejajar karo platform liyane, € 19,99 kanggo versi standar PlayStation 3, diskon 60% ora kurang. Minangka liyane game, kita bakal duwe akses menyang Bioshock Tanpa wates: Edisi Final Mung € 8,99, ora kurang saka diskon total 82% kanggo rega asli. Kita uga terus karo Mafia II, uga versi standar game lengkap kanthi € 6,99 konyol, ora kurang saka diskon 76% kanggo rega game video kasebut. Yen sampeyan pengin muter rega lucu, Mung sabab ii Dheweke nawakake mung rega 2,99 € lan Dragonball Xenoverse kanggo € 9,99.

Game PlayStation Plus kanggo April 2017

Kanggo PlayStation 4, kita ora bakal kalah karo game video sing regane 69,95 wektu iki karo PlayStation Plus. Game sing ditawakake Sony wektu iki lan sing bisa didownload sajrone wulan April yaiku:

  • Digambar kanggo Pati
  • Penyayang ing Spacetime Dangerous
  • Nesu Asing
  • 10 Ninja X Kapindho
  • Kutuk N lam

Sampeyan bisa entuk game kasebut kanthi cetha Digambar kanggo Pati, game njupuk FPS sing disetel ing lingkungan sing digambar nganggo pena ing notebook sing bakal nggawe sampeyan seneng banget, lan gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.