Movistar nawakake Tarif Optik Serat 50 Mb kanthi rega istimewa

Penawaran Movistar

Tarif omah wis owah akeh. Saiki, kanthi biaya siji, biasane nutupi sawetara layanan sing dibutuhake ing omah. Dadi kanthi tarif siji, kita nyakup kabeh kabutuhan sing paling penting. Sanajan biasane kalebu rega sing luwih dhuwur. Nanging, saka wektu ke wektu kita duwe promosi kaya Movistar sing nggawa dina iki. Thanks kanggo wong-wong mau, kita bisa ngirit akeh dhuwit.

iku Tarif Optik Serat 50 Mb sing saiki kasedhiya kanthi rega spesial ing promosi iki. Mangkono, sampeyan bisa entuk sawetara layanan Movistar paling apik kanthi mbayar luwih murah tinimbang biasane. Nikmati tarif paling apik ora larang. Kita nyritakake babagan tarif ing ngisor iki.

Rasakake serat sing paling murah
Manfaatake tawaran kasebut lan entuk serat Movistar 50 Mb kanthi telpon gratis menyang landline lan 550 menit menyang ponsel mung € 14,90 saben wulan.
Aku pengin tawaran!

Iki minangka tarif sing dirancang kanggo omah kita. Ing kono kita nemokake sambungan Internet liwat serat optik lan telpon saka telpon darat. Dadi, layanan dhasar sing paling penting lan dhasar diwenehake. Tarif sing apik kanggo rumah tangga sing pengin ngirit saka rong layanan kasebut, uga kanggo wong sing kerja ing omah. Amarga kita duwe sambungan internet sing apik lan telpon saka landline.

Tingkat Serat Optik 50 Mb Movistar

Gambar sing ana gandhengane karo Movistar

Iki minangka tarif sing nyakup layanan sing paling dituntut dening mayoritas konsumen. Lan saiki kasedhiya kanthi rega khusus sing ngidini kita bisa ngirit akeh. Minangka amarga promosi iki, kita bisa ngirit konsumsi setaun kanthi tarif. Jumlah sing penting lan mesthine kanthong kita bakal akeh ngurmati.

Kaping pisanan kita nuduhake sampeyan layanan sing kalebu tarif lan kondhisi sing padha. Supaya sampeyan bisa ngerti luwih akeh babagan apa sing ditawakake Movistar ing promosi khusus iki:

  • Tetep: Mung permanen 12 wulan
  • Internet ing omah: 50 Mbps (Serat Optik)
  • Telpon kanggo telpon seluler: 550 menit saben wulan
  • Telpon telpon tetep: Unlimited
  • Jangkoan internet: Movistar

Kaya sing sampeyan ngerteni, nawakake kacepetan sambungan Internet sing apik, sing ngidini kita navigasi lan bisa nggarap utawa nggunakake konten favorit tanpa ana masalah. Kajaba iku, kanthi landline, kita bisa nelpon Unlimited menyang landline liyane. Kita uga duwe 550 menit saben wulan kanggo nelpon ponsel. Dadi kita uga duwe akeh kamardikan babagan iki.

Pira regane tarif Movistar iki? Mesthine minangka pitakon sing sampeyan takon. Rega tarif iki 14,90 euro saben wulan, yen ragad baris ora kalebu. Minangka rega sing kudu dibayar sajrone rolas wulan pisanan. Klebu ragad baris, regane beda, dadi 32,30 euro saben wulan. Rega sing cukup terjangkau kanggo tarif kasebut.

Ing kalorone kasus kasebut, rega tarif Movistar iki minangka rega pungkasan. Dadi, kita wis duwe PPN kalebu. Dadi, kita ora kudu mbayar dhuwit luwih akeh. Yaiku rega dijamin pungkasan ing saben wektu.

Kepiye kontrak kontrak tarif Movistar iki?

Tertarik karo tarif Movistar promosi iki? Sampeyan saiki bisa nyewa. Dadi ora ana enteni yen bisa entuk tawaran sing apik iki.

Yen sampeyan kasengsem lan ora pengin kliwat kesempatan entuk promosi iki, sampeyan bisa kanthi gampang Book ing pranala sabanjure. Ing link iki sampeyan duwe kabeh informasi sing dibutuhake babagan tarif lan langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo kontrak. Dadi, sampeyan ora bakal nemoni masalah apa wae. Apa sampeyan mikir babagan promosi Movistar sing anyar iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)