Ndandani kacilakan ing Windows 8 kanthi opsi boot lanjutan

Pulih Windows 8 sing rusak

Windows 8 saiki nggabungake pirang-pirang alat sing bisa digunakake kanthi asli, padha uga saiki kasedhiya nalika sistem operasi ora diwiwiti kanthi bener. Tanpa prelu nggunakake aplikasi pihak katelu, revisi anyar sistem operasi Microsoft menehi pitulung langsung nalika komputer diwiwiti.

Bisa diarani manawa iki dandan banget, amarga mbiyen (Windows XP utawa Windows 7) komputer kudu urip maneh lan mengko, pencet tombol «F8» kanggo ngetik mode koreksi persiyapan lan kesalahan sistem operasi. Apa sing diusulake Microsoft Windows 8 Iki beda banget lan inovatif, amarga yen sistem operasi ora diwiwiti kanthi alesan apa wae, layar sing padha karo Windows 7 nanging kanthi antarmuka sing luwih modern, bakal dilamar kanggo pangguna minangka asisten koreksi jinis masalah sing dikatutake.

Pilihan kanggo ndandani Windows 8 saka wiwitan

Kaya sing disaranake ing ndhuwur, yen sistem operasi kita saka Windows 8 Ora diwiwiti, tegese ana sawetara masalah utawa rasa ora nyaman. Kita mung kudu nguripake komputer supaya bisa nyoba; Yen ora kedadeyan langsung, layar kapisan bakal ditampilake kanthi 3 pilihan, yaiku:

  1. Terusake
  2. Masalah.
  3. Pateni komputer.

Pulih Windows 8 01 sing rusak

Ing kasus sing njamin kita, kita kudu milih pilihan kaping 2, amarga asisten liyane bakal diaktifake sing bakal mbantu kita mbenerake jinis masalah, sanajan serius.

Asistene pancen apik tenan, amarga sawise milih «Ngatasi Masalah» (Opsi 2), sawetara opsi tambahan bakal katon langsung, sing bisa milih pilihan sing ujar «Pilihan Lanjut".

Pulih Windows 8 02 sing rusak

Ing kene pancen kabeh sing wis kita ucapake bisa dingerteni, amarga etingkat pitulung sing diusulake dening Microsoft kanggo Windows 8 Pancen nyengsemake. Akeh opsi anyar sing bakal kita deleng ing wiwitan, sing uga kasedhiya ing versi sistem operasi sadurunge.

Yen kita kudu nggawe perbandingan antarane opsi ndandani Windows 7 karo sing saiki Windows 8, kita bakal ngerti manawa wis dikelola, sanajan ing sistem operasi pungkasan iki antarmuka sing nggawe beda. Opsi iki kanggo mbalekake sistem operasi yaiku:

  1. Sistem mulihake. Kanthi pilihan iki, kita bisa pilih sawetara titik mulihake sing digawe sadurunge; opsi iki efektif yen masalah ora serius.
  2. Console Command Pangguna sing luwih berpengalaman bisa nggunakake console kanggo nglakokake perintah tartamtu.
  3. Setelan wiwitan. Yen mikir yen aplikasi nyebabake masalah lan diwiwiti bareng karo sistem operasi, kita kudu milih opsi iki mateni alat kasebut lan dadi, gawe windows 8 diwiwiti maneh kanthi sukses.
  4. Ndandani otomatis. Iki minangka pilihan sing biasane digunakake wong, amarga ora mbutuhake intervensi pangguna, nanging sistem operasi sing bakal ngurus kabeh.
  5. Pamulihan gambar sistem. Sadurunge, kita wis nyebutake alternatif iki, dadi sing paling cocog nalika mbalekake sistem operasi sing ilang.

Pulih Windows 8 03 sing rusak

Opsi iki ditinggalake pungkasan (disorot karo warna abang) amarga pentinge. Sadurunge, pangguna mesthine kudu nggawe serep, nanging ing mode gambar kabeh disk sistem, soko sing biasane disimpen ing partisi sing beda utawa ing hard drive sing beda.

Yen kita duwe pancegahan saka gawe serep ing mode iki, Kabeh program, aplikasi, dokumen lan file sing wis disimpen ing disk sistem bakal enggal dibalekake. Tanpa mangu-mangu, iki pilihan sing paling apik kanggo mulihake komputer nganggo Windows 8, menyang negara kerja sing normal.

Informasi luwih lengkap - Review: Alternatif kanggo cadangan ing Windows, Cara sampeyan bisa mateni aplikasi sing diwiwiti karo Windows, Apa gambar disk virtual VHD?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.