Spotify ngluncurake versi gratis sing anyar: Luwih akeh musik gratis lan pamit menyang mode acak

Spotify

Wingi, 24 April, perusahaan Swedia nyedhiyakake warta sing bakal entuk versi gratis layanan streaming kasebut. Spotify wis janji janji bakal ana perubahan gedhe lan wis dikirim. Warta apik kanggo 90 yuta pangguna sing nggunakake layanan gratis perusahaan. Amarga ana sawetara perbaikan sing kalebu, kalebu pungkasan mode acak, yaiku prekara sing ngganggu konsumen.

Nanging ora mung anyar sing wis ditampilake Spotify ing kasus iki. Perusahaan Swedia pengin pangowahan nyata sing tuwuh ing pasar lan nambah jumlah pangguna sing nggunakake layanane. Ana prekara sing diarep-arep bisa digayuh kanthi warta iki. Apa wae pangowahan sing ditinggalake kita?

Pangowahan liyane yaiku ing bagean njelajah saiki kita nemokake 40 jam lagu sing bisa dirungokake kaping pirang-pirang kaya sing dikarepake. Iki minangka musik adhedhasar selera, saengga bisa mbantu kita nemokake musik anyar. Spotify wis nggawe perubahan ing sistem rekomendasi, sing bakal adhedhasar dhaptar lagu sing dirungokake kanthi rutin.

Wong sing nggunakake Spotify ing versi gratis ora bisa nggunakake mode offline. Mung pangguna sing mbayar bisa seneng iki. Nanging perusahaan Swedia pengin promosi mode iki. Kanggo iki, dheweke ngenalake a fungsi anyar sing bakal ngirit nganti 75% data kanthi menet saklar. Sanajan fitur iki butuh sawetara minggu kanggo teka.

Pangowahan kanggo desain aplikasi Spotify uga nunggu kita. Musik sing disaranake bisa menang ing kaca ngarep. Uga, bagean Radio saiki bakal rada mandheg. Wiwit stasiun diganti karo dhaptar lagu. Dadi dhaptar lagu iki entuk pinunjul ing kaca ngarep.

Pangowahan kasebut wiwit diwiwiti ing Spotify. Sanajan bakal sawetara minggu sadurunge kabeh kasedhiya kanthi resmi kanggo kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)