10 game slamet paling apik kanggo PC

Survival

Genre kaslametan wis nyebar ing taun-taun pungkasan, kapasitas PC sing saya akeh lan mesin grafis sing saya alus wis ngisi urip lan macem-macem jinis sing ora diragukan manawa akeh pengikut. Kita wis wiwit Pasang jagad apokaliptik sing diserang zombie, odysseys luar angkasa, bangkai kapal ing segara dhuwur, uga umur dinosaurus. Jagad sing beda-beda sing cocog karo pola sing padha, slamet minangka siji-sijine objektif sing bisa dipikolehi.

Ing artikel iki, kita pengin maneh 10 sing miturut pendapat kita wis menehi tandha genre sing paling umum, sing bisa nggawe kita kecanthol nganti pirang-pirang wulan, ing perusahaan lan uga, nggawe pengalaman dadi petualangan. Ana apa wae yen sampeyan isih urip, mburu, mbangun, mlayu, mangan, turu lan luwih-luwih nglawan kabeh masalah. Saliyane kolaborasi, ana prekara sing bakal nggampangake kita ing genre game video sing apik iki. Tetep bareng kita kanggo 10 conto kaslametan paling apik kanggo PC.

Ark: Survival ngalami évolusi

Umure dinosaurus urip maneh karo game kaslametané wong pisanan sing nyenengake. Iki dudu game video paling apik ing pasar, nanging yen salah siji sing paling populer lan nyenengake ing taun-taun pungkasan. Nduweni macem-macem ciri sing nggawe pangembangane apik lan pengalaman urip lan tumindak sing nguntungake. Kabeh ana ing pulau mbebayani kebak dinosaurus.

ark-slamet-ngalami évolusi

Game kasebut mbukak jagad, mula kabeh peta ora dikunci saka wiwitan, Miwiti minangka game akses awal, mula pangguna pisanan ngalami bug tanpa wates sing nyegah rasa seneng sing jero. Saiki kita ngadhepi petualangan sing kudu aman yen kudu dilakoni golek panganan lan banyu, adaptasi karo perubahan suhu sing tiba-tiba.

Sanajan kita pedhot, karaktere bakal tetep kecemplung ing jagad, mula penting kanggo nggawe papan perlindungan supaya bisa wengi aman saka bebaya sing ana ing wilayah kasebut. Kita bisa nanem panganan dhewe lan mbentuk suku karo pedunung liyaneIki disaranake banget amarga kerja sama bisa nylametake awake dhewe.

Subnautica

Game sing beda lan unik ora kaya liyane, ing endi kita nemokake jagad jero banyu sing apik sing kudune mlebu, larang banget amarga mbebayani. Kita bakal mlebu jagad jero banyu asing ing endi uripe kabeh jinis makhluk kebanjiran. Misi kita yaiku supaya bisa slamet saka kabeh bebaya sing didhelikake, ing antarane kalebu fauna sing bisa ditemokake, luwih bisa mateni tinimbang sing bisa ditemokake dhisik.

subnautica

Kita bakal kasengsem banget golek papan perlindungan ing endi kita bisa ngaso lan amarga iki kita bakal golek sumber ing saindhenging peta sing jembar. Kita bisa nggawe kendharaan dhewe supaya lelungan adoh luwih gampang lan ngindhari makhluk mbebayani kasebut sing ndhelik ing saben pojok. Subnautica minangka game sing paling disaranake yen sampeyan pengin nikmati pengalaman sing apik lan mbebayani.

Alas

Apa sing paling ala sing bisa dialami nalika slamet kanthi kacilakan pesawat? Kita bakal mikir yen sawise nandhang kacilakan kasebut, ora ana sing kedadeyan luwih ala, nanging protagonis duwe nasib ora apik kanggo mlebu alas ageng kebak kanibal mutan, kanthi gaya sejatine bukit duwe mata. Game kasebut ora menehi gencatan senjata, wiwit sawayah-wayah kita duwe perasaan yen ana sing nonton lan arep nyerang kita. Rumangsa ora aman, kita ora bakal bisa njaga amarga kapan wae kita kudu ngungsi utawa ngadhepi gelut.

Alas

Petualangan iki nduwe bebaya ing saben wit-witan, bebaya sing kudu kita adhepi, sumber sing apik banget yaiku nggawe senjata. Kita bakal mbangun kemah lan kobong supaya bisa adhem. Nanging kita ora bisa ndhelikake salawas-lawase, amarga kita kudu njelajah kanggo nglumpukake pasokan lan sumber daya supaya bisa terus maju ing petualangan kasebut.

Conan buwangan

Kaya jenenge, game iki adhedhasar swasanane Conan the Barbarian. Jagad sing kudu usaha kanggo nggayuh kamulyaning klan kita lan ngrebut wilayah sing maksimal. Kanggo nggayuh tujuan, kita kudu njelajah jagad sing akeh unsur lan papan sing akeh sumber daya, nanging tansah nggatekake cuaca amarga hawa adhem lan hawa panas bisa nyebabake. Kita bakal ngadhepi mungsuh manungsa sing kejem nanging uga makhluk.

conan exiles

Kaping pisanan bisa uga katon kaya game sing dhasar banget yen kita gelut lan istirahat, nanging jagad iki kebak sudhut sing bakal ditemokake akeh rahasia sing didhelikake. Kita kudu ngadhepi pertempuran ing antarane klan, pengepungan, pembangunan kutha lan pertahanan. Yen sampeyan penggemar alam semesta Conan, game iki bakal nggawe sampeyan seneng-seneng nganti pirang-pirang jam.

DayZ

Salah sawijining pionir genre kaslametan ing PC, misuwur lan misuwur ing antarane para penggemar jagad apokaliptik kena epidemi zombie. Dolanan kasebut pancen Online, sing bakal ketemu pangguna saka saindenging jagad, nanging uga kita bisa main bareng kanca lan nggawe skuad sing apik kanggo mbela awake dhewe kalorone wong mati sing pengin ngonsumsi kita, lan uga mungsuh manungsa sing pengin ngrampok kita supaya bisa njaga kabeh sing wis dicapai.

DayZ

Chernarus, adegan game kasebut minangka jagad sing dilandhang ditinggalake lan ora diremehake wargane amarga pandemi sing dialami, sing isih ana ing dalane yaiku mayit. Kita kudu slamet lan ngati-ati kanthi lara amarga bisa kena infeksi utawa malah bisa nyekel penyakit. Cuaca uga penting lan kita kudu nggawe papan perlindungan dhewe, amarga bakal dadi salah sawijining papan sing bisa aman. Siji-sijine kekurangan yaiku komunitas, pangopènan pangembang kurang apik lan sawetara pangguna melu hack kanggo ngganggu kanggo pangguna liyane.

State of Bosok 2

Luwih akeh undead lan jagad liyane sing rusak amarga pandemi, minangka kertu telpon saka game video kaslametan iki. Ing kasus iki, saben game beda-beda, amarga saben miwiti target kanggo nggayuh lan pedunung bakal beda.. Kita ora mung kudu ngadhepi nir supaya bisa urip, nanging uga kudu ati-ati banget karo manungsa liya sing pengin ngrampok papan perlindungan kita.

State of Bosok 2

Game kasebut online nanging sisih siji pemain nyenengake lan maringi hadiah. Disaranake mainake kanthi online karo sawetara kanca lan kerja sama kanggo nggawe pengalaman sing luwih jero, yen nuduhake lan gelut kanthi gabung dadi aset sing paling apik. Kanggo kabeh iki kita bakal terus nampa ganjaran, sing bakal nggawe kita maju lan rumangsa yen saben main bisa nambah sithik.

Green neraka

Neraka ijo kaya judhul sing dikandhani, game video iki disetel ing alas Amazon. Kita bakal nunggal mandhiri ing papan sing apik iki lan ing wektu sing padha nggegirisi, tugas utama kita yaiku perjuangan supaya slamet. Kita kudu ngatur ora mung kanggo nggawe geni kanggo masak utawa anget awake dhewe, nanging uga kudu golek cara kanggo nggawe papan perlindungan utawa nindakake ing guwa, kanthi bebaya sing ditrapake.

Green neraka

Kayane game bertahan urip ing alas, nganti kita ngerti manawa protagonis kita wis kelangan pikiran. Ayo dadi kompresi kanthi komplit ing kahanan draf iki. Ora mung bisa mati amarga keluwen, nanging uga kudu ngobati lara utawa infeksi sing bisa diduweni. Klebu sistem inspeksi awak sing sugih, sing bakal luwih gampang kanggo nambani. Kita bisa ngrasakake petualangan dhewe utawa bebarengan bebarengan.

Rust

Ing Rust petualangan diwiwiti nalika Gusti Allah nggawa kita menyang jagad, babar blas, sing nyritakake kabutuhan prelu maju kanggo ngatasi kahanan kasebut. Kita bakal golek watu lan kayu kanggo ngobong geni, kanggo nggunakake daging kanggo panganan lan kulit kanggo disandangi. Iki kayane gampang, nanging game kasebut kebak pangguna manungsa liyane sing biasane pengin ngrampok kita. Mula kita kudu nglawan wong-wong mau supaya bisa menang.

Rust

Kewan lan manungsa alam bébas yaiku alas ing Rust, mula kita kudu mbangun desa lan nguatake kanggo nglindhungi awake dhewe. Iki minangka game online mula manungsa minangka pemain liyane ing saindenging jagad. Kuncine yaiku nggawe barang, kanthi fokus konstruksi sing jelas. Nalika maju, kita bakal bisa ndeleng pilihan sing paling apik yaiku nggawe aliansi karo pemain liyane perang bebarengan nglawan kabeh bebaya lan nuduhake sumber daya.

Minecraft

Game video sing paling populer ing kabeh wektu, tanpa mangu-mangu conto paling apik kanggo popularitas jinis iki. Iki minangka game sing apik kanggo kabeh pamirsa nanging sengit. Aspek judhul iki ora diraguhi manawa nggawe barang lan pambangunan prasarana. Yen kabeh katon luwih tenang, kita bisa diserang mungsuh, wiwit saka makhluk nganti pangguna liyane.

Minecraft

Mungsuh kelas sing akeh banget ngenggoni jagad iki, mula luwih becik nggunakake saben wektu kanggo nglumpukake sumber daya sabisane. Eksplorasi minangka salah sawijining aspek paling penting ing game kasebutAmarga gumantung apa kita bisa maju, kita bakal mlebu akeh ruang penjara lan iki kudu siyap, nganggo gaman lan waja.

Astroneer

Kita mungkasi dhaptar kanthi beda saka liyane, game intergalaktik ing endi sing kita jelajahi yaiku pitung planet saka tata surya liyane. Kita bakal duwe kemampuan kanggo ngowahi medan lan njelajah saben inci saben planet kaya sing dikarepake. Penting banget kanggo nglumpukake kabeh jinis sumber kaya biasane ing jinis iki, uga nggawe kendaraan utawa pangkalan kanggo ngaso.

Astroneer

Kaya umume anggota dhaptar iki, bisa dimainake kanthi kooperatif, sing bakal nggedhekake opsi game. Kita ora mung bisa njelajah permukaan, nanging uga bakal duwe jagad ngisor lemah ing endi harta karun sing bisa ditemokake bakal didhelikake uga bahan kanggo nambah kapal kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Andres ngandika

    Sugeng sonten, kula mboten ngertos menawi wonten papan ingkang pas kangge menehi komentar babagan iki, yen ora, aku njaluk ngapura! Masalahe yaiku karo kanca-kanca, kita dadi detektif pribadi barcelona lan saiki lagi ing omah, kita pengin main game pc detektif, apa sampeyan bisa menehi saran? Kita nggoleki sawetara situs web lan ora bisa ditemokake. Matur nuwun !!