Tawaran TOP minggu iki ing Amazon - Juni 2017

Aku geeksKita seneng teknologi lan mulane elektronik konsumen. Pramila kita tansah waspada marang sembarang jenis tawaran minat sing bisa muncul saben dinane. Nanging, kita duwe ide sing luwih apik, kita bakal menehi penawaran mingguan sing ora kudu dilalekake, amarga sampeyan bakal duwe konten elektronik lan gadget paling apik kanthi rega sing ora bisa dikalahake.

Dadi, tetep karo kita lan temokake tawaran sing paling menarik ing minggu pungkasan wulan Juni (wiwit tanggal 26 Juni nganti 3 Juli) lan njupuk kesempatan kanggo ngganti televisi, entuk ponsel anyar ...

Pos iki bakal terus diupdate saben dina, mula disaranake sampeyan bali kanggo mriksa apa tawaran anyar kanggo dina sing dimaksud.

Tawaran Amazon (26 Juni-3 Juli)

Amazon

  • Entuk hadiah regane € 150 sing tuku produk Canon kalebu ing pilihan iki: LINK
  • LG 49 inci TV (4K, IPS) rega € 766 karo dikirim ing siji dina 
  • Motorla moto g4 plusEdisi eksklusif Amazon mung € 179,99 (rega lawas € 199,99, tawaran valid nganti 27 Juni).
  • JVC HA-EBTS headphone kuping saka € 29,90, diskon 38% kanggo rega biasa tanggal 26 Juni.
  • LG Gaming Monitor 32-inch wiwit € 368,18, kanthi diskon 18% nganti 2 Juli
  • Ora ditemokake produk mung € 21,99, rega mudhun 45% nganti 26 Juni

Limang Hadiah Hadiah ing Amazon tuku voucer hadiah

Tawaran Amazon sing hebat bakal entuk hadiah € 5 nalika tuku paling ora € 25 kanggo mriksa hadiah. Sampeyan bisa mbukak kertu bingkisan ing ngisor iki LINK. Elinga yen tawaran iki bakal kasedhiya nganti 30 Juni, dadi sampeyan ora bakal akeh dina kanggo njupuk kauntungan. Iki apik banget lan minangka salah sawijining sing paling diantisipasi dening pelanggan Amazon biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Araceli Guardia ngandika

    Wow LG sing 49-inch bakal dadi duwekku! Aku seneng carane resolusi 4K katon luwih akeh ing panel IPS

  2.   alexander ngandika

    Woooo apik, dheweke kaget