BLU Pure XR, AS pengin saingan karo China ing smartphone sing murah

BLU-Murni-xr-1

Kayane merek Tionghoa wiwit ndeleng pesaing ing endi wae. Yen ing Spanyol kita wis nemokake Telpon Energi lan BQ, ing Amerika Serikat, dheweke ora bakal kliwat partai kasebut. Merek sing adhedhasar ing Amerika Serikat wis ngenalake BLU Pure XR, kewan nyata piranti seluler murah sing ora bakal nglalekake pangguna. Low-end wiwit predominate nalika nerangake piranti Android, ing pasar sing jenuh karo pirang-pirang merek sing ora dingerteni nanging nawakake piranti sing bisa diukur. Kita ngandhani luwih lengkap babagan BLU Pure XR.

Piranti iki bakal nduweni prosesor MediaTek (prekara sing umum ditemokake ing piranti murah), sing luwih khusus yaiku Helio P10, prosesor wolung inti sing nganggo kacepetan 2.0 GHz. Prosesor iki ora dhewe ing perang, juwarane ora kalah karo RAM 4GB lan panyimpenan 64GB ing memori, bisa ditambahi mesthi liwat microSD.

murni-xr-blu

Layar kasebut nduweni resolusi 5,5 inci ing resolusi FullHD. Teknologi panel dudu LCD, nanging Super AMOLED, njamin otonomi sing hebat. Ora mung iku, seluler duwe teknologi sing padha 3D Tutul sing Apple ngenalake karo iPhone 6S. Dene kamera, cbakal kanthi 16 MP lan aperture fokus f / 1.8, dipandu dening laser lan sensor ing endi wae. Kamera ngarep duwe 8MP supaya sampeyan bisa njupuk selfie sing cukup apik. Ing babagan desain, luwih akeh padha karo sing biasane kita deleng, pigura logam lan sawetara baris antena sing minimal.

Regane, sing paling penting ing kene. Kita bisa entuk saka $ 300 ing Amazon utawa BestBuy. Saliyane, sawetara perusahaan telekomunikasi Amerika Utara uga bakal adol mbukak kunci. Rega luar biasa karo sawetara spesifikasi infarct sing bisa ngetokake pasar Amerika Utara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   wong wolu ngandika

    Halo, sepira batere minangka aspek penting yen terminal apik utawa kurang. Utawa paling ora, duwe gagasan babagan apa sing bisa diwenehake