Netflix ngunggahake rega maneh, wektu iki ditrapake langsung

netflix mac

Perusahaan Amerika Utara teka kanggo merevolusi cara nggunakake film, seri lan dokumenter. Nawakake produksi gedhe kayata Stranger Things, The Irishman utawa The Squid Game, nanging pungkasan iki dheweke milih kenaikan rega sing angel dingerteni kanggo pangguna.

Tambah rega Netflix anyar bakal mengaruhi kabeh Eropa kanthi kenaikan 12%, lan bakal langsung, mengaruhi pangsa wulan saiki. Kanthi cara iki, Netflix kayane ngantisipasi peluncuran HBO Max supaya bisa nyuda pangguna bisa mabur pangguna sabisa-bisa.

Merek kasebut kayane nambah kanthi kenaikan dwi-tahunan, yaiku saben rong taun sajrone tanggal kasebut, dheweke milih nambah rega sing kayane durung entek. Mesthine diwiwiti kanggo nggawe pangguna ing antarane pangguna, utamane sing nate mbayar kurang saka rolas euro kanggo langganan Premium sing ngidini papat pangguna bisa nikmati konten 4K Dolby Atmos bebarengan. Kanthi cara iki, mung tarif sing ora melu mlumpat yaiku sing dhasar, sing nglakokake resolusi ing ngisor resolusi HD (kualitas DVD) lan mung ngidini siji pangguna sekaligus. Iki minangka rega anyar:

  • Rating Dhasar > Tanpa HD lan pangguna> 7,99 euro (regane isih ana)
  • Rating Estándar > Kanthi HD lan loro pangguna> wiwit 11,99 euro dadi 12,99 euro saben wulan
  • Rating Premium > Kanthi pangguna 4K lan papat> Mulai saka 15,99 nganti 17,99 euro saben wulan

Kasunyatane yaiku para pangguna ngerti manawa 4K HDR Netflix adoh saka 4K sejatine lan masalah ndeleng kanthi resolusi sing ora efisien wis saya suwe udakara luwih saka setaun. Nanging, adoh saka ngrampungake masalah kasebut, Netflix mutusake nambah tarif maneh, apa ana gandhengane karo peluncuran HBO Max? Wiwit tanggal 18 Oktober ngarep, para pangguna bakal mbayar kanthi tarif sing dianyari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.