Eve V minangka alternatif sing sampurna kanggo Microsoft Surface Pro

Eve V

Surface Pro praktis minangka salah sawijining jinis, hibrida saka ciri kasebut angel ditemokake kanthi diprodhuksi dening merek liyane sing ora khusus kanggo kisaran sing kurang. Amarga alasan iki, Eve V pengin menehi solusi sing gampang, dadi alternatif sing paling apik kanggo Surface Pro sing saiki bisa ditemokake ing pasar. Cetha manawa kita ora bakal nemokake tandatangan Microsoft ing sasis, nanging ing Sistem Operasi. Opo maneh, Ing babagan fungsionalitas lan desain, pancen padha banget supaya sampeyan bakal kepengin ngerti manawa Pro lumahing sing kudu dituku.

Komputer bakal duwe prosesor sing bisa dipilih, antarane Core m3, i5 utawa i7, gumantung karo otonomi lan kekuwatan sing dibutuhake saben pangguna. Kanggo memori RAM, luwih padha saka 8GB lan nganti 16GB sing cocog karo konsumen, sanajan m3 kanthi RAM 16GB ora bakal bisa dingerteni. Panyimpenan, uga kanggo milih, saka memori 128GB nganti 512GB SSD.

Layar, 12,3 inci kanthi résolusi 2736 × 1824 Babar pisan ora elek, yen panel tutul LCD, ora ana layar OLED. Kanggo mindhah, dheweke duwe batere sing janjeni otonomi 12 jam, iku angel dipercaya, amarga saiki mung Apple sing ngira perkiraan babagan batere.

[jembaré vimeo = »830 ″ dhuwur =» 410 ″] https://vimeo.com/192436982 [/ vimeo]

Bakal ana ing sisih siji a USB 3.0 tradisional, diiringi 2 konektor USB-C Thunderbolt 3.0 lan 3,5mm, ing sisih liyane, bakal duwe USB 3.0 tradisional liyane. Minangka kanggo nirkabel, Bluetooth 4.2 lan sambungan WiFi paling anyar.

Nanging sing penting yaiku regane, amarga spesifikasi wis mbukak cangkeme, amarga duwe aksesoris sing cocog kayata potlot, keyboard ... Saiki, saiki ana ing Indiegogo lan wis kliwat tujuan kaping pitu kaping $ 75.000, mula kita bakal tetep mbukak mata kanggo ndeleng apa regane adol. Produksi samesthine diwiwiti ing wulan Januari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)