Nganyari game Pokémon Go teka ing minggu iki

Wingi-wingi kita ngomong babagan warta yen game Pokémon Go versi anyar bakal nggawa piranti seluler lan sedina wae, kita ngerti warta resmi saka Ninantic babagan tekane versi anyar sing ora bakal ngetrapake pertukaran Pokémon lan uga perang ing wektu nyata, nanging kepiye yen bakal nambah sekitar 80 Pokémon anyar.

Intine, versi anyar iki kanggo pemain sing terus menehi Pokémon Go saiki, bakal kasedhiya wiwit minggu iki. Cekakipun, warta gedhe ngarepake kajaba tekane Pokémon anyar lan yaiku John Hanke, CEO Niantic ngelingake yen dheweke pengin nggawe revolusi maneh

Pokémon anyar asalé saka wilayah Johto, saka game Pokémon Gold lan Silver. Kita bisa nemokake sawetara woh wohan beri anyar, ngganti klambi pelatih lan sawetara obyek sing bakal mbantu nambah Pokémon.

Kayane rencana Ninatic yaiku supaya kabeh wong sing ora gelem main ing salah sawijining masalah, kayata nemokake Pokémon anyar utawa bisa nambah kanthi luwih gampang, ndownload maneh game iki sing dadi akeh pemain sing diwiwiti. Kasunyatane yaiku perbaikan sing dijanjeni lan kita yakin manawa bakal ana pemain anyar sing kepengin ndeleng lan nyoba perbaikan kasebut sing bakal ditindakake nalika nemokake Pokémon anyar ing dalan sing nganti saiki mung bisa diraih kanthi ndhelikake endhog. Minggu iki versi anyar game kanggo sampeyan sing terus mburu lan nglatih Pokémon.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.