Cara nyiyapake kontrol wong tuwa ing Nintendo Switch

Nintendo Ngalih Parental Control

Wis suwe banget nalika ngomong babagan Nintendo Switch, lan iki ora bisa amarga kita seneng konsol game video, lan kita ngerti sampeyan uga. Nintendo minangka perusahaan sing paling paham karo bocah cilik sing ana ing omah, kita ora yakin babagan iki, mula ora luwih saka siji kedadeyan kasebut cocog karo para pihak sing ndidik supaya menehi alat sing dibutuhake kanggo ngontrol kegiyatan. . Ing kesempatan iki, salah sawijining poin sing paling positif ing Nintendo Switch yaiku kanthi tepat kontrol wong tuwa, cara kanthi bentuk aplikasi seluler sing diwenehake Nintendo kanggo kabeh wong tuwa kanthi tujuan supaya dheweke luwih aman nalika anak-anake muter Nintendo Ngalih. Dina iki Kita menehi tutorial menarik banget babagan cara ngatur kontrol wong tuwa ing Nintendo Switch.

Utilitas aplikasi sing ana gandhengane karo Nintendo Switch ngluwihi sing bisa sampeyan bayangake, lan dadi ide sing apik yen perusahaan liyane sing nggawe jinis konten iki uga kudu digunakake. Nanging, teka bebarengan paling ala saben omah, ing tangan siji, bayi-bayi enom sing dheweke ngerti kabeh lan ing sisih liyane, para wong tuwa, ing pirang-pirang kesempatan ora diwenehi jinis teknologi iki. Pramila kita menehi tutorial menarik babagan cara ngatur kontrol wong tuwa kanggo Nintendo Switch.

Apa sing dibutuhake kanggo kontrol wong tuwa Nintendo Switch?

Nintendo Ngalih Parental Control

Saiki, ing prakteke saiki ora ana piranti teknologi sing diluncurake ing pasar tanpa aplikasi perusahaan masing-masing, Nintendo pengin uga nindakake karo Switch, nanging wektu iki kanthi ide sing jelas banget, yaiku ngidini kita nemtokake paramèter kontrol wong tuwa tanpa kudu kanggo njupuk akeh masalah, nyatane kita meh ora bakal nutul console. Ora gampang, sampeyan bakal mbukak toko aplikasi sing dipercaya, yaiku iOS App Store utawa Google Play Store, lan sampeyan bakal ndownload aplikasi sing diarani Nintendo Ngalih Parental Controlutawa luwih becik, kita menehi link ing ngisor iki supaya sampeyan bisa nyekel dheweke tanpa mandheg maca, mula ora mungkin.

Singkat, mung kita bakal ndownload menyang piranti sing cocog, kaya aplikasi liyane, lan wis dikembangake dening Nintendo, dadi kita aja wedi, aman lan efisien.

Cara masangake Nintendo Switch nganggo kontrol wong tuwa

Nintendo Ngalih Parental Control

Penting kanggo ngubungake aplikasi kasebut karo Nintendo Switch khususe, supaya kita bisa nggunakake fitur konfigurasi jarak jauh, yaiku pPribadhi setelan kontrol wong tuwa tanpa mbutuhake akses langsung menyang konsol, langkah-langkahe pancen gampang, kaya sing sampeyan ngarepake saka sistem sing digawe dening perusahaan Jepang.

Babagan pisanan sing bakal ditindakake lan aplikasi kasebut bakal njaluk supaya nggawe akun NintendoYen sampeyan pangguna game kaya Super Mario Run, aja padha sumelang, sampeyan bisa uga wis nggawe akun. Yen ora, cukup gampang, bukak IKI link lan tututi langkah-langkah sing bakal rinci karo sistem kasebut, sampeyan mung butuh akun email. Perlu dielingake yen ing salah sawijining langkah sampeyan bakal njaluk kertu kredit, nanging minangka langkah sing bisa dilewati, kita ora kudu ngubungake kertu bank yen ora arep tuku. Bakal luwih becik yen sampeyan duwe akun Nintendo sing padha ing Nintendo Switch.

Sawise akun Nintendo digawe, kita banjur pindhah karo konfigurasi. Kita miwiti kanthi ngeklik tombol «Terusake»Ing layar persiyapan. Priksa manawa Nintendo Ngalih terus urip. Saiki sampeyan kudu ngetik Nintendo Switch kode sing digawe aplikasi kasebut dadi «Kode pendaftaran«, Sing bakal duwe enem digit. Bakal cukup kanggo disambungake. Ngenteni sawetara wektu lan kabeh bakal diatur. Wiwit saiki, yen console wis nyambung karo internet, pangowahan sing sampeyan lakoni saka kontrol wong tuwa bakal diwenehake menyang Nintendo Switch sing gegandhengan ing sawetara detik.

Setelan kontrol wong tuwa

Saiki nalika nemoni masalah, kita bakal nggunakake kapabilitas konfigurasi sing diidini aplikasi iki, kayata ngontrol pirang-pirang jam saben dinane, uga wektu sing ditemtokake kanggo saben game video. Kamungkinan liyane yaiku matesi game adhedhasar rating PEGI sing wis dianugerahi video game kasebut. Kabeh iki dikonfigurasi liwat telung menu dhasar: Limit kanggo muter; Tingkat watesan lan Sandhi.

Nintendo Ngalih Parental Control

  • Watesan tetep kanggo muter: Ing kene kita bakal duwe menu konfigurasi kanthi switch, kita duwe wates jam, sing bakal nemtokake jam sing kita anggep cocog, watesan «Sugeng ndalu«, Yaiku, nganti wayah wengi pangguna bisa muter sadurunge menehi notifikasi, uga nundha program kasebut sajrone wektu sing ditemtokake, yaiku game sing dimaksud bakal ditanggepi. Yen pengin luwih maju, kita bisa ngaktifake «Ditetepake dina«, Tegese, kita bakal bisa nyetel paramèter sing padha kaya sing wis kasebut sadurunge miturut pilihan.

Nintendo Ngalih Parental Control

  • Tingkat watesan: Ing bagean iki, kita bakal nemokake patang fungsi, bocah enom, bocah, lan uga adat. Kita bakal duwe kamungkinan kanggo milih klompok umur sing pengin diwenehake kanggo pangguna adhedhasar umur, uga taun PEGI disetel kanggo game kasebut. Kajaba iku, kita bisa nemtokake sawetara aplikasi sing uga bakal diwatesi digunakake. Kanthi cara sing padha, kita uga bisa matesi komunikasi karo pangguna liyane, nalika main game utawa ngobrol karo wong liya. Lan pungkasane publikasi foto sing digawe karo Nintendo Switch.

Nintendo Ngalih Parental Control

  • Tembung sandhi: Kita bisa nemtokake sandhi sing kanggo sementara ora aktif lan ngaktifake kontrol wong tuwa langsung saka Nintendo Switch.

Cara ngontrol panggunaan sing diwenehake menyang Nintendo Switch

Nintendo Ngalih Parental Control

Sawise ngetik aplikasi, kita bisa ngawasi kanthi cepet kepiye lan sepira paramèter konfigurasi lan kontrol wong tuwa sing wis ditemtokake. Panggonan pisanan yaiku pindhah menyang sisih tengen ngisor aplikasi, kanggo ngakses «Wektu dolanan«, Ngendi kita bakal ndeleng dhisik lan paling ndhuwur ing game utawa aplikasi pungkasan sing digunakake, uga jam lan menit sing wis digunakake, yen watesan game sing wis ditemtokake wis ngluwihi, bakal menehi tandha abang nganti suwene wis kebacut.

Bagean kontrol liyane yaiku «Ringkesan saben wulan«, Ing ngendi kita bakal ndeleng sekilas informasi babagan wulan sadurunge babagan kontrol wong tuwa. Lan iki kabeh kolega, muga-muga tutorial babagan Parental Control kanggo Nintendo Switch iki wis nulungi sampeyan akeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.