Maca buku kanthi online

Maca buku kanthi online

Ing taun-taun pungkasan, kita wis ngerti kepiye ponsel bisa dadi piranti sing bisa ditindakake kanthi praktis: browser internet, motret, mbayar elektronik, ngetrapake kegiatan fisik ... malah ngidini kita maca buku, sanajan kanggo penyayang maca bisa uga dudu piranti sing cocog.

Ing internet, kita bisa nemokake akeh kaca web sing ngidini ngakses buku, gratis lan mbayar. Yen sampeyan seneng maca lan wis bisa adaptasi karo cara anyar kanggo nggunakake konten iki, mula bakal ditampilake ngendi kanggo maca buku kanthi online, loro gratis lan mbayar.

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Yen sampeyan dudu salah sawijining pangguna sing seneng duwe kabeh buku sing diwaca kanthi fisik, bisa uga layanan streaming buku sing ditawakake Amazon dadi minat sampeyan. Amazon nyedhiyakake pecinta buku Kindle Unlimited, layanan langganan saben wulan sing regane 9,99 euro lan nyedhiyakake luwih saka 1 yuta judhul kanggo kabeh jinis.

Amazon ngidini kita nguji layanan langganan bukune sajrone wulan lan gratis, kesempatan sing apik kanggo priksa kabeh kaluwihan sing ditawakake layanan iki. Kanggo nggunakake layanan iki, sadurunge sadurunge kita ndownload aplikasi Kindle ing smartphone utawa tablet, aplikasi sing kasedhiya kanggo diunduh kanthi gratis.

Sampeyan uga bisa ngakses konten iki liwat piranti Sedulur. Yen sampeyan ora ngerti model sing endi paling cocog karo kabutuhan sampeyan sampeyan bisa maca artikel iki sing nuduhake carane tuku Sedulur.

Sedulur (Link AppStore)
Kindlefree

Kindle
Kindle
Pangembang: Amazon Mobile LLC
Price: free

Simbol 24

Simbol 24 - waca buku kanthi online

Simbol 24 minangka pilihan liyane sing bisa digunakake kanggo maca buku kanthi format digital lan ngidini kita ngakses sewa buku kanthi operasi sing padha karo sing ditawakake Kindle Unlimited. simbol 24 kita nggunakake luwih saka 1 yuta buku elektronik supaya bisa maca ing piranti digital utawa langsung ing komputer kanthi ijol-ijolan 8,99 euro saben wulan.

Simbol 24 ngidini kita maca kabeh konten sing kasedhiya liwat aplikasi dhewe lan kasedhiya kanggo piranti Amazon Kindle lan iOS uga Android. Kanggo maca buku ing komputer, kita ora prelu nginstal aplikasi apa wae, amarga browser dhewe sing bakal nampilake.

Ing simbol 24 kita bisa golek buku saka genre apa wae, yaiku novel romantis, sejarah, ireng utawa thriller, novel grafis lan komik, biografi lan memoar, buku babagan ekonomi, masak, meditasi, ilmu pengetahuan ... gratis uga ing panggunaan langganan. Liwat langganan, kita bisa ndownload kabeh buku sing dikarepake tanpa watesan.

Simbol 24 - Buku Online (Link AppStore)
Simbol 24 - Buku onlinefree
Simbol 24 - Buku online
Simbol 24 - Buku online
Pangembang: Bestsharer SL
Price: free

eBiblio

eBiblio minangka layanan pinjaman e-book saka Menteri Budaya lan Olahraga Spanyol. Layanan iki ngidini kita download nganti 3 buku sekaligus, kita kudu 21 dina kanggo maca saben buku lan bisa nggunakake layanan iki nganti 6 piranti liyane.

Supaya bisa nggunakake layanan iki, supaya bisa nemokake warta pasar paling anyar, mesthine kudu pangguna perpustakaan umum apa wae supaya bisa nggunakake piranti apa wae kanggo maca buku, yaiku komputer, tablet, eReader, smartphone ...

eBiblio - Waca buku gratis

Ing eBiblio, kita duwe a koleksi lengkap warta editorial saka kabeh jinis wiwit fiksi nganti teater, liwat puisi, narasi, sains lan teknologi, humaniora, kesehatan, lelungan, olahraga, komputasi, konten pemuda, buku audio ... jinis genre kasedhiya liwat eBiblio lan gratis.

Biblio Digital
Biblio Digital
Pangembang: Odilo
Price: free
Biblio Digital (Link AppStore)
Biblio Digitalfree

Omah buku

Omah buku - Waca buku kanthi online

Yen ngobrol babagan buku, mula ora bakal bisa dibahas Omah buku, salah sawijining platform paling tuwa lan sing saiki digunakake a sawetara judhul kanggo kabeh jinis. Kanggo ngakses konten sing kasedhiya kanthi gratis, kudu nggawe akun.

Saliyane buku gratis, kita uga duwe akeh buku mbayar kanthi akeh. Kabeh wong buku kasebut diklasifikasikake miturut jinis, dadi yen ora ngerti babagan judul buku sing persis sing digoleki, amarga mesin telusuran bakal luwih gampang. Saliyane bisa ngakses online, kita bisa tuku buku kanthi format fisik lan nampani kanthi nyaman ing omah.

Domain publik

Domain publik - maca buku kanthi online

Yen kita golek buku dening penulis domain publik, Domain umum Iki minangka salah sawijining sing paling kasedhiya ing Internet. Ora mung katalog sing kasedhiya, ing endi kita bisa nemokake karya Galdós, Blasco Ibáñez, Avellaneda, Clarín, Blest Gana, Acevedo lan Alarcón, nanging uga ngidini kita ndownload buku kanthi macem-macem format (kajaba format .doc) supaya bisa maca ing piranti apa wae, yaiku smartphone, tablet, eReader utawa komputer.

Sanajan konten sing paling akeh kasedhiya ing Domain Publik kasedhiya ing basa SpanyolKita uga bisa nemokake konten ing basa Portugis, Inggris, Italia, Swedia, Latin lan Jerman. Tanpa mangu-mangu, situs web iki minangka salah sawijining sing paling apik kanggo nemokake klasik sastra ing basa Spanyol.

Proyek Gutenberg

Project Guternbarg - Maca buku kanthi online

Konco jeneng iki, kita ora bisa nemokake proyek sing ora ana gandhengane karo buku. Project Guternbarg nyedhiyakake meh 60.000 buku kanggo kita, kabeh mau gratis, sanajan ora kabeh ana ing basa Spanyol, dadi kita kudu golek konten sing kasedhiya ing basa kita.

Bukune kasedhiya ing format ebook, dadi kita mung butuh aplikasi sing maca format buku iki, sanajan umume sistem operasi seluler ngakoni lan ngidini kita ngakses konten kanthi langsung liwat aplikasi asli sing wis diinstal, Buku Google utawa Buku Apple.

Uga nawakake versi web kanthi format HTML, versi EPub kanthi lan tanpa gambar, versi kanggo piranti Kindle lan teks biasa. Project Gutenberg nyedhiyakake versi seluler kanggo pangguna, cocog kanggo ngunjungi lan ndownload buku sing dikarepake saka smartphone utawa tablet tanpa kudu liwat komputer.

Wikisource

Wikisource -baca buku gratis online

Liwat Wikisource kita duwe akeh buku, luwih saka 110.000 lan kabeh ana ing basa Spanyol. Umume kalebu klasik lan ora kena duwe hak cipta. Sanajan nawakake kamungkinan kanggo ndownload buku, ora prelu, amarga kita bisa maca langsung liwat situs web kasebut tanpa kudu ndownload aplikasi tambahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.