Endi kanggo ndeleng Oscar 2016 langsung ing Internet

oscar 2016

Dina iki, 28 Februari, a edisi anyar Oscar ing Teater Dolby ing Los Angeles, setelan sing dipilih saben taun kanggo menehi penghargaan paling bergengsi ing jagad bioskop. Ing Amerika Serikat lan meh ing saindenging jagad, acara iki penting banget, amarga lintang-lintang sing nglumpuk ing kana, amarga kita ngerti sapa sing bakal menang lan amarga bisa ndeleng gaun sawetara bintang sing paling penting ing bioskop .

Upacara pangiriman bakal diwiwiti jam 02:30 wektu Spanyol, sanajan sadurunge sadurunge jaringan televisi bakal wiwit nawakake gambar karpet abang sing bakal dianakake sawetara aktor paling apik ing donya. Sanajan waktune dudu wayah paling pas kanggo ngetutake upacara kanthi rapet, tetep siyaga lan nggatekake yen sesuk dina Senen, bakal ana akeh sing telat turu kanggo ngetutake kanthi rapet.

Kanggo kabeh iki Liwat artikel iki, kita arep menehi macem-macem cara lan cara supaya bisa ndeleng Oscar 2016 kanthi langsung lan liwat Internet, amarga sayangé bakal dadi salah sawijining cara kanggo ndeleng tontonan asli iki.

Oscar 2016 ing Canal +

Siji-sijine cara kanggo ngetutake Oscar 2016 ing televisi yaiku kaya sing wis 20 taun liwat Terusan +, siji-sijine jaringan televisi sing duwe hak televisi ing festival film Amerika.

Raquel Sánchez Silva bakal tanggung jawab kanggo ngaturake upacara penyerahan uga program khusus sing bakal diwiwiti jam 23:30 wengi, ing kana ana tamu spesial lan kabeh perkara sing ana ing karpet abang bakal ditindakake. Kanggo iki, rantai kasebut bakal nggawe Cristina Teva minangka utusan khusus kanggo Los Angeles kanggo nindakake wawancara karo wong pisanan.

Mesthi wae Kanggo bisa ndeleng upacara Oscar liwat Canal + sampeyan kudu langganan, mula bakal dadi pilihan sing sayangé ora kabeh kita bisa ngakses. Yen sampeyan cukup beruntung dadi pelanggan, sampeyan uga bisa ngetutake liwat smartphone utawa tablet liwat platform streaming seluler Yomvi, Movistar +.

Tututi ing RTVE.es

Sanajan RTVE sampeyan ora duwe hak kanggo upacara Oscar, saluran umum wis mbukak acara kasebut lan bakal menehi jangkoan sudhut liwat saluran 24 jam lan situs web kasebut. Wiwit jam 22:30, dheweke bakal nyiarake program khusus sing bakal ditemokake saben bintang ing Teater Dolby lan arak-arakan karpet abang.

Program iki bakal dilakoni nganti wiwitan upacara, sing ora duwe hak nyebarake, sanajan bakal menehi informasi lengkap liwat situs web lan lamarane, saliyane bisa maca kanthi rinci apa sing kedadeyan ing kabeh wektu profil ing jaringan sosial sing beda.

Kajaba iku Kita uga bakal bisa ngetrapake rinci babagan festival film Amerika liwat RNE sing bakal disiarake esuk khusus program "De film" karo Yolanda Flores. Program iki bakal diwiwiti jam 02:00 esuk lan bakal rampung nalika srengenge wiwit mundhak jam 06:00.

 Oscar 2016 ing Youtube

Suwe-suwe, Akademi Seni Ilmu lan Seni Sinematografi (AMPAS) Amerika Serikat, utawa sing padha, penganjur upacara Oscars 2016 wis bisa maju suwe-suwe, lan wis duwe saluran resmi ing YouTube. Ing kono, kita bisa nemokake wawancara karo nominasi taun iki, wayahe paling apik saka edisi kepungkur lan sawetara video sing apik.

Kajaba iku lan kaya sing wis dijanjekake Nalika gala bengi mbukak, video sing beda kanggo ngirim saben patung bakal dikirim, dadi yen mung pengin ndeleng pentinge gala, yaiku upacara penghargaan, kita bisa nindakake esuk iki utawa sesuk saka saluran YouTube AMPAS resmi.

Situs Web Resmi Oscar 2016

Jaringan Amerika ABC yaiku wong sing duwe hak eksklusif kanggo ngirim maneh Oscar 2016 lan kepiye supaya bisa bali menyang acara iki kanthi cara sing penting banget, menehi sinyal menyang jaringan televisi ing saindenging jagad, kalebu menyang Canal +.

Yen sampeyan cukup beruntung ana ing Amerika Serikat utawa golek cara sing katon, sampeyan bisa ngakses Situs web resmi The Oscars 2016 Saka ngendi sampeyan bisa duwe akses menyang latar mburi kanthi macem-macem kamera lan uga ndeleng karpet abang kanthi cara sing beda, kanthi kamera sing akeh dipasang ing papan sing strategis.

Twitter, jaringan sosial kanggo ngetutake The Oscars 2016

Oscar 2016

Sepisan maneh bengi iki jaringan sosial Twitter bakal dadi salah sawijining poin informasi sing paling penting kanggo ngetutake upacara Oscar. Lan jutaan wong bakal menehi komentar kanthi nyata kanthi nyata babagan kabeh kedadeyan lan uga para protagonis bakal ngandhani kepiye lumaku ing karpet abang, apa sing kedadeyan saka acara kasebut lan mesthine bakal nuduhake foto kasebut karo kita Oscar, yen dheweke bisa njupuk.

Kanggo acara kasebut, pirang-pirang hastag wis mbukak supaya sampeyan bisa ngerti kabeh kedadeyan ing saben wektu. Sawetara kalebu # Oscars2016, # Oscar2016, #AcademyAwards utawa # LosOscar2016.

Sampeyan uga bisa ngetutake macem-macem akun supaya ora ketinggalan siji detail, ing karpet abang lan upacara;

SensaCinema

Afinitas Film

Oscar Awards

Seni kaping pitu

Sampeyan uga bisa ngetutake profil Twitter saka aktual.com ing ngendi kolega bakal nyritakake kabeh kedadeyan ing upacara Oscar.

Kepiye sampeyan ngetutake gala Oscar 2016 esuk iki?. Coba critakake lan yen sampeyan bakal ngetutake cara sing beda karo sing wis dakkandhani, wenehake supaya bisa nikmati kanthi cara sing padha karo sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake ruang sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa salah sawijining jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)