Nonton olahraga ing musim iki?

status bal-balan

September identik karo bali menyang normal, sanajan ing olahraga paling akeh. Kompetisi olahraga biasane diwiwiti musim sing cocog utawa terus ditindakake. Dadi sampeyan ora ketinggalan, saka Warta gadget bakal dicritakake ing endi sampeyan bisa ndeleng kompetisi olahraga utama ing musim 2021/22.

Biasane sampeyan miwiti nonton bal-balan ing rong wulan pungkasan Agustus. Mung ana siji pangecualian sing nggawe tanggal pindhah ing tanggalan lan pungkasan karo COVID. Musim iki isih isih ana sisa pandemi nanging nganti enteke. Évolusi sing disenengi bakal ngidini masarakat bali menyang stadion, sanajan ya, saiki, kanthi kapasitas winates.

Dadi, yen sampeyan salah siji sing ora bisa tuku tiket, sampeyan bisa yakin amarga sampeyan bakal terus duwe pilihan kanggo nonton LaLiga ing televisi kanthi tarif sing diwenehake Wong wedok. Taun iki persamaan taun kepungkur diulang. Movistar lan Orange minangka siji-sijine operator sing bisa nonton bal-balan liwat paket konvergensi, angka Fusion lan Cinta, masing-masing.

Ing kasus basketBakal gumantung karo level kompetisi. Yen kasebut yaiku a sayembara Eropa kaya Euroleague, Liga Champions Basket utawa Eurocup, sampeyan bisa ndeleng liwat DAZN; nalika Liga Endesa, ing Movistar, sapa sing duwe hak siaran juara iki.

Kepiye olahraga liyane?

rumus 1

Ing motor, kompetisi ratu yaiku Formula 1 lan MotoGP. Sanajan kejuaraan iki mung kari sawetara wulan, sampeyan isih bisa njupuk kauntungan saka jotosan pungkasan. Nyatane, yen sampeyan numpak kanthi bener, sampeyan bisa deleng separo sesasi musim gratis. Alasane yaiku DAZN njupuk hak penyiaran nganti taun 2022 lan duwe wektu uji coba gratis sajrone wulan. Lan, gumantung karo apa sing sampeyan seneng, sampeyan duwe kemungkinan langganan platform saben wulan utawa tahunan.

Uga, Movistar entuk persetujuan karo DAZN, dadi sampeyan uga bisa ndeleng konten mesin liwat operator biru. Iki kalebu ing paket Motor TV, sing kalebu rega loro tarif Fusion (Fusion Plus lan Fusion Total Plus 4 baris). Ing sisa tarif Fusion, sampeyan kudu mbayar biaya paket luwih dhuwur.

Sepeda saiki isih aktif karo Kejuaraan Eropa ing kutha Trento, Italia. Dadi yen sampeyan seneng olahraga iki, sampeyan bisa nonton kabeh balapan bersepeda liwat DAZN. Platform kasebut nduweni rong saluran Eurosport (Eurosport 1 lan Eurosport 2), sing duwe hak siaran kanggo kabeh muter. Nyatane, ing Saluran Eurosport 1 uga ana ing perusahaan kayata Orange, Vodafone utawa Virgin Telco.

Ana uga kemungkinan saka deleng muter karo operator kayata Yoigo, Movistar, Guuk utawa MásMóvil. Ing kasus iki, kanthi DAZN, sing kalebu ing sawetara tarif langsung ing rega lan liyane, biaya sing luwih dhuwur kudu dibayar.

Kanthi tenis iku padha karo muter. Mesthi wae, gumantung saka kompetisi sampeyan bakal entuk ing sak papan utawa liya. Telung saka papat Grand Slam (Roland Garros, US Open lan Australia Open) katon ing Eurosport 1, kasedhiya kanggo operator kayata Yoigo, MásMóvil, Gukk, Movistar, Orange, Vodafone utawa Virgin Telco lan ing DAZN. Kanggo bagean kasebut, Wimbledon ing Movistar, yaiku wong sing wis tuku hak audiovisual. Saka turnamen ngisor kayata Master 1000, 500 lan 250, para pria katon ing Movistar lan para wanita ing DAZN.

Olahraga uga akeh lan cara kanggo ndeleng. Saiki sampeyan mung kudu milih olahraga sing paling disenengi lan nikmati nalika musim sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.