Ngganti hard drive Xbox One X bakal menehi sampeyan garansi

Dhukungan keyboard lan mouse ing Xbox One X

Microsoft biyen wis nuduhake apa sing saiki dadi konsol paling kuat ing pasar. Durung suwe iki manawa kita duwe ing rak, sawetara rak, lan produksi kasebut kayane ora bisa memenuhi permintaan. Mesthi wae, kita ora kudu mangu-mangu babagan tonggak sejarah sejarah videogames sanajan ora bakal rame kaya sing dikarepake perusahaan Redmond.

Nanging, jinis konsol kasebut mesthi duwe sisi positif lan luwih saka siji sisih negatif. Dina iki kita bakal ngobrol gampang banget yen ilang hak babar pisan ing Xbox One X, malah ora ngidini sampeyan ngganti hard drive console game, keputusan sing nggawe akeh pangguna bingung.

Mangkene carane Microsoft pengin mbenerake keputusan kontroversial iki:

Microsoft duwe hak ora nampa ing Layanan Garansi, utawa nganggep ora ana garansi, piranti sing wis: Dibukak, diowahi utawa diowahi kanthi sukarela, uga yen nomer serial diganti utawa dicopot.

Apa sing wis ditindakake? Selehake segel deteksi tamper perangkat keras ing sisih endi HHD. Iki tegese kita kudu nggunakake model hard drive 500 GB SATA II Samsung Spinpoint M8 ST500LM012 Karo 8 MB cache, alternatif sing ditawakake Microsoft yaiku nggunakake hard drive eksternal nanging… apa kita bakal entuk tingkat kinerja sing padha karo hard drive asli? Mesthi ora. Minangka gerakan sing kurang kontroversial tinimbang ing konsol kaliber iki, matesi kita nganti 500 GB utawa milih nilar kita kanthi harfiah tanpa jaminan, nalika kita bisa gampang ngganti hard drive iki kanthi kapasitas sing luwih dhuwur tanpa larang regane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.