Cara nggawe akun Outlook

Gawe akun ing Outlook

Apa sampeyan ngelingi taun Messenger? Mesthi wae milenial Sampeyan ora ngerti apa tegese mung nggunakake tembung "Messenger", nanging pirang-pirang taun kepungkur ana salah sawijining keunggulan yaiku MSN Microsoft. Uga pirang-pirang taun kepungkur wiwit jaman kita kabeh duwe email @hotmail, nanging yen domain tartamtu durung liwati kanthi cara sing padha karo salah sawijining pengganti, @live, yaiku kanthi terus njupuk keuntungan. Mesthine, yen saiki pengin duwe akun layang saka Microsoft kita kudu ngerti cara nggawe akun Outlook.

Terus karo sawetara sejarah, taun kepungkur, Outlook minangka alat surat, tanggalan lan cathetan, kaya-kaya agenda, sing kalebu Microsoft wiwit sadurunge dirilis Windows 3.11. Suwe-suwe mengko, tekane Gmail nyebabake akeh pangguna nyingkirake usulan Microsoft lan wiwit nggunakake Google, mula perusahaan sing saiki digunakake Satya Nadella mutusake menehi facelift. Asilé wis dingerteni: Skype ngganti Messenger lan Outlook minangka "hotmail anyar". Ing artikel iki, kita bakal nerangake warta sing diwenehake Microsoft nalika nggawe perubahan paling anyar lan sing paling penting, sampeyan bakal sinau cara nggawe akun ing Outlook gratis.

Cara nggawe akun ing Outlook gratis

Secara logis, yen Hotmail ilang, kita kudu ngakses layanan anyar saka kaca web liyane. Kanggo ngindhari kebingungan, aku bakal rinci babagan langkah-langkah sing kudu ditindakake gawe akun ing Outlook:

Gawe akun prospek, langkah 1

  1. Klik ing INGKAH INGKANG. Minangka metode alternatif, yen alamat kasebut ganti, sampeyan bisa ngakses outlook.com lan ngetik kothak mail.
  2. Kita nyelehake jeneng lan jeneng *.
  3. Ing ngisor kothak "Jeneng Pangguna", klik "Goleki alamat email anyar."
  4. Yen pengin, kita ganti domain, sing bisa dipilih es (yen sampeyan nindakake saka Spanyol), outlook.com o hotmail.com.
  5. Kita ngetik sandhi sing bakal ngakses akun sing bakal digawe, sapisan kanggo ngonfigurasi lan kaping pindho kanggo konfirmasi.
  6. Kita uga ngenalake negara utawa wilayah *, tanggal lahir * lan jinis *.

Temtokake akun sulih ing Outlook

  1. Kita uga kudu ngatur cara kanggo mulihake sandhi. Aku nyaranake nggunakake email alternatif supaya ora menehi nomer telpon. Mesthine, yen sampeyan pengin mbusak akun utawa pulih amarga kelangan sandhi, sampeyan kudu nggunakake email utawa telpon nyata.

Konfirmasi nggawe akun Outlook

  1. Saiki kita kudu negesake manawa dudu robot, mula kita bakal nulis teks sing dideleng ing gambar ing kothak kasebut. Kita duwe pilihan kanggo ngowahi dadi swara yen perlu.
  2. Kita bisa ngidini penawaran promosi dikirim menyang kita, nanging aku nyaranake Aja mriksa kothak kasebut. Aku mesthi mikir yen pengin sesuatu, aku bakal ngurus nggoleki. Aku ora pengin surat sing ora dikarepake.
  3. Kita klik ing «Gawe akun».
  4. Saiki kita klik ing kothak sing kasusun saka sangang kothak banjur ing Outlook.

Gawe akun prospek nganggo basa Spanyol

  1. Pungkasan, kita nuduhake basa, zona wektu kita banjur klik "Simpen".

(*) Ora prelu nyelehake data nyata.

Kaya sing sampeyan ngerteni, mula aku milih jeneng Gmail sadurunge, yaiku Antarmuka Outlook wis apik banget dibandhingake karo Hotmail lawas lan intuisi banget. Ing sisih kiwa kita duwe Inbox, Spam (sing malah duwe pilihan kanggo langganan klien email liyane), Draf, Item sing Dikirim lan folder Item sing Dibusak, uga Kontak Skype. Yen pengin nggawe folder, kursor mbukak teks "Folder", klik simbol plus sing katon (+) lan sijine jeneng ing kothak sing bakal katon ing ngisor folder sing wis ana. Saka "Anyar", kita bisa nggawe email utawa, yen ngeklik panah cilik, acara tanggalan.

Menu opsi Outlook

Antarmuka Outlook

Saka menu pilihan Outlok, kasedhiya:

  • Update, kanggo nganyari pesen.
  • Wangsulan kanthi otomatis. Nalika nulis tulisan iki, ora aktif, nanging bakal nanggepi email kanggo kita (babar pisan ora seneng iki).
  • Setelan layar Bakal mbantu kita ngonfigurasi kepiye pengin ndeleng kothak mlebu.
  • Ngatur plugin, kanggo ngatur sawetara layanan Microsoft.
  • Konfigurasi offline, supaya bisa nggunakake piranti kasebut nalika ora nyambung karo internet.
  • Ganti tema, Dak kira iki jelas. Iki kanggo ngganti tema kothak mlebu lan layanan liyane.
  • opsi, kanggo ndeleng kabeh opsi kanggo Outlook lan layanan Microsoft liyane. Ora ana sing gegandhengan karo akun Microsoft sing dikonfigurasi saka kene.

Ganti gambar profil ing tampilan

Yen sing diowahi yaiku ngganti gambar profil kita, kita kudu ngeklik lambang ing sisih ndhuwur sisih ndhuwur, pilih «Owahi profil» banjur klik Owahi gambar, saka papan sing bisa dipilih kanggo foto lan upload.

Cara mbusak akun Outlook

Yen, amarga alesan apa wae, sampeyan mutusake ora pengin nggunakake akun Outlook maneh, sampeyan kudu nutup kabeh akun, mula saiki kita ora bakal bisa ngakses layanan Microsoft apa wae saka akun kasebut Yen sampeyan pengin, sampeyan kudu tindakake langkah iki.

  1. Ayo pindhah menyang link kanggo Akun tutup.
  2. Yen dijaluk mlebu utawa verifikasi akun, kita bakal tindakake pandhuane.

Perlindhungan akun Outlook

  1. Dheweke bakal njaluk kita buktekake manawa kita sejatine. Yen nggawe email, kita kudu nunjukake email sekunder sing dikonfigurasi. Yen telpon, kita bakal menehi katrangan marang dheweke lan dheweke bakal ngirim kode liwat telpon.

Siapke kode keamanan ing Outlook

  1. Langkah sabanjure yaiku mriksa apa sing dikirimake lan ketik kode (sing ora bisa aku lakoni amarga akun email sing wis diatur kanggo pandhuan iki salah. Babagan "saka langsung".).
  2. Ing dhaptar tarik-mudhun "Pilih alesan", kita milih alesan kenapa kita pengin nutup akun kasebut. Yen ora pengin mbuang-buang wektu, kita bisa milih kanthi acak.
  3. Pungkasan, bakal nggawa kita menyang jendela anyar sing kudu konfirmasi yen kita pengin mbusak akun kanthi ngeklik "Tandhani akun kanggo nutup".

Apa sampeyan duwe pitakon babagan carane nggawe akun Outlook?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   maiker javier zambrano ngandika

    Aku seneng musik

bool (bener)