Gawe email Hotmail

akun hotmail

Kepiye nggawe akun Hotmail?

Gawe email ing Hotmail gampang banget. Nanging wiwit ngeculake Windows Live ID, prosedur kasebut wis diganti lan akeh wong sing ora ngerti kepiye carane, mula ayo jelasake langkah demi langkah carane nggawe email ing hotmail.

Kepiye nggawe akun ing hotmail?

Pisanan sing kudu ditindakake yaiku nggawe akun Windows Live ID. Kanggo nindakake, kita mung kudu mlebu kaca iki.

Ing dheweke dheweke bakal njaluk kabeh data pribadi sampeyan:

  • Jeneng
  • Jeneng jeneng
  • Tanggal kelahiran
  • Jinis

Ing titik sabanjure, dheweke takon sampeyan kepiye sampeyan pengin miwiti sesi sampeyan. Iki bakal dadi email hotmail sampeyan lan padha karo sing sampeyan gunakake minangka login kanggo akun Windows Live, dadi sampeyan kudu klik tombol «Utawa entuk alamat email anyar».

Alamat Hotmail

Alamat Hotmail

Sawise ngeklik ing kono, ditampilake menu sing ngidini sampeyan milih jeneng pangguna (angger durung ana) lan domain sing pengin digawe. Ing jalur iki, sampeyan bisa milih nggawe akun ing @ outlook.es, @ outlook.com, @ hotmail.es, @ hotmail.com utawa @ live.com

Pilih jinis domain sing paling disenengi. Biyen mung bisa ditemokake ing hotmail nanging saiki sampeyan bisa duwe ing Outlook utawa Live lan kerjane persis padha.

Bidhang kanggo mbalekake akun sampeyan

Yen wis rampung, iku mung kudu ngrampungake langkah-langkah sing bisa digunakake pulihake akun sampeyan yen ana masalah (sandi ilang, hacking akun, lsp). Iku gampang banget amarga sampeyan mung kudu nunjukake:

  • nomer telpon seluler sampeyan
  • siji alamat email sulih. Ing kene sampeyan bisa nggunakake akun liyane ing gmail, yahoo.es utawa contone akun email universitas utawa kantor
  • opsional sampeyan uga bisa menehi pitakonan keamanan. Sanajan pancen pilihan paling aman amarga wangsulan kasebut bisa dingerteni dening akeh wong.

Kanggo ngrampungake data, sampeyan mung kudu ngisi negara panggonan lan kode pos.

captcha

Captcha kanggo verifikasi manawa sampeyan manungsa

Priksa manawa sampeyan dudu robot

Microsoft - kaya akeh perusahaan liyane - kudu verifikasi manawa wong sing ndaftar ing Windows Live nyata lan dudu robot sing ndaftar kanthi otomatis. Mula dheweke biasane nggunakake sistem karakter sing rada kleru sing njaluk sampeyan mbaleni. Kanthi cara iki, mung manungsa sing bisa ngenali karakter kasebut lan nulis maneh kanthi bener.

Sawise tekan kene, sampeyan mung kudu nampa kabeh klausa sing sah lan klik tombol Aku nampa lan sampeyan wis duwe akun hotmail anyar.

Apa sing wis gampang?

Cara nggawe akun Outlook

Gawe akun ing Outlook

Yen pancen pengin nggawe akun Outlook Saiki manawa hotmail ora ana maneh, ing link sing wis diwenehake, sampeyan bakal nemokake pandhuan kanggo nindakake langkah demi langkah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

bool (bener)