Dheweke nggawe kothak kartrid Nintendo Switch kanthi bentuk Pokéball

Oh, kartrid Nintendo Switch sing cilik! Sepira wis dicritakake babagan dheweke ... yen yen ngrasakake cukup ala (sukses gedhe ing Nintendo kanggo nyegah bocah mangan), mula migunani lan tahan ... Kasunyatane yaiku Nintendo isih diluncurake ing sistem kartrid, sanajan wektu iki luwih akeh dadi kertu SD tinimbang liyane. Iki duwe mupangate, lan iku gampang banget nglumpukake lan ngeterake.

Mesthi dadi pikirane pangguna sing cerdas sing arep kerja Pokéball hebat iki sing bisa nyimpen kabeh kartrid Nintendo Switch, sampeyan bisa ngeterake lan nglindhungi. Ayo goleki luwih cetha babagan penemuan hebat iki.

Iki pangguna YouTube sing jenenge Kickass 3D Prints sing nggawe printer 3D bisa digunakake kanggo nawakake kita tanpa asil sing hebat. Yen jujur, kita kudu eling yen kita lagi ngatasi produk sing digawe kanthi artisanal, mula sampeyan angel entuk asil sing bisa diarepake saka produk sing diproduksi massal, nanging penemuan wis cukup ngatur. Dheweke wis nggawe Pokéball 3D sing banjur diisi karo bahan spons sing bisa nyimpen kartrid Nintendo Switch.

Kabeh adat lan gawenan tangan banget, nanging kasunyatane sampeyan bakal mbayar biaya akeh kanggo nggawe desain iki yen ora duwe ilmu lan materi sing dibutuhake kanggo nindakake. Kajaba iku, pangguna wis ninggalake kabeh file sing dibutuhake kanggo nyithak 3D ing INGKAH INGKANG, yen sampeyan pengin njupuk kauntungan. Pancene apik banget babagan jagad 3D sing ajaib, sampeyan bisa entuk asil sing hebat kaya iki, saengga nyimpen nganti wolung kartrid Nintendo Switch lan ngeterake saben master Pokémon sing pantes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.