SSD Nggrundel (500 GB) hard drive portebel ultra-kasar [Review]

Aksesoris minangka bagean penting saka urip saben dinane, lan ora kaya kedadeyan ing jaman biyen, piranti biasane mbutuhake periferal sing akeh supaya bisa ngancani kerja normal. Kebutuhan sing umum yaiku panyimpenan massal portebel, hard drive sing pindhah saka sak papan menyang data liyane sing kudu sampeyan lakoni, lan sabenere iku kabutuhan sing pengin dicakup LaCie.

Wektu iki kita bakal nyoba sing anyar LaCie Rugged SSD 500 GB, produk sing dirancang kanggo tahan lan nglindhungi data sajrone kerja ing luar negeri. Seagate kanthi divisi LaCie ngerti manawa kudu nyukupi kebutuhan para profesional rekaman video lan panyuntingan, lan SSD Kasar iki minangka produk sing dirancang lan kanggo wong-wong mau.

Desain lan bahan konstruksi

Kita luwih dhisik nganggo ukuran, lan tegese kita duwe hard disk tahan ultra ukuran 17 x 64,9 x 97,9 milimeter kanthi bobot 100 gram, tegese, cukup kompak. Tutup karet kanthi lengkap lan duwe port USB-C ing sisih mburi sing anti banyu. Ing paket kasebut, kita bakal nyakup kabel USB-C 3.1 lan kabel USB-C menyang USB-A kanggo koneksi cepet uga uji coba siji wulan kanggo Adobe Creative Cloud. Iki isine, bungkus sing cukup modern lan dirancang kanggo nyingkirake kanthi cepet (bisa didaur ulang).

Mangkono, kita ngadhepi produk sing tahan tahan banyu lan tiba (udakara 3 meter gumantung kothak), lan sensasi sing menehi kesan kanggo karet. Werna oranye kanthi warna oranye, mula ora gampang ilang ing lingkungan sing angel (uga minangka barang paling ayu ing donya sing digunakake ing njero ruangan).

Kita bisa dicelupake ing banyu nganti sak meter udakara telung puluh menit, Sanajan jaminan ora bakal tanggung jawab (dituduhake ing kothak) yen kita duwe masalah banyu. Ing babagan jawah, resisten udakara 2000 kilogram tekanan. Cekakipun, sertifikasi IP67

Karakteristik teknis

Kita duwe 500 GB SSD ing unit pathokan kategori NVMe, sing paling umum ing pasar lan janji nganti 1000 MB / s transfer, sanajan iki minangka kacepetan sing mung ditemokake babagan maca. Kanggo bagean kasebut, merek njanjeni nganti 950 MB / detik kanggo ngirim lan nyunting video 4K RAW langsung liwat produk. Ing tes liwat Thunderbolt 2, kita wis nggayuh kecepetan sing apik lan kinerja sing cukup entheng, nanging ora 1000 MB / s sing dijanjekake merek, ana sing jelas yen kita wis ngatasi port USB-A.

Wis ing Driver terpadu sing bakal ngidini kita nggunakake Windows lan macOS tanpa masalah (kita durung bisa negesake operasi ing Linux) uga teknologi Enkripsi mandiri data Seagate Secure, narik kawigaten lan temenan ngelingi manawa kita sejatine ngatasi subdivisi Seagate. Kanggo bagean kasebut, kita uga duwe jaminan kanggo nylametake data sing ilang amarga kegagalan piranti nganti limang taun.

Produk kasebut yaiku dirancang dening Neil Poulton lan ditujukan kanggo wong-wong sing kudu motret lan nyunting video ing kahanan sing ala. Mesthi desaine cukup tahan.

Gunakake pengalaman

Ing tes iki, SSD iki wis cepet banget. Kanggo bagean kasebut, kudu disebutake manawa desain sing ringkes lan entheng mbantu nggawa ing kanthong tas ransel, rasane kaya piranti invasif minimal ing babagan beban kita, lan luwih dihargai. Kasunyatane bobote kurang saka umume baterai eksternal kanthi ukuran padha. Nawakake meh kabeh janjine, nanging kudu dielingi manawa produk kasebut larang banget, luwih-luwih nalika nganggep kapasitas panyimpenan. Model 1TB bisa ditemokake ing Amazon udakara 220 euro, sampeyan bisa tuku ing LINK iki.

SSD Kasar
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
239
  • 60%

  • SSD Kasar
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kacepetan
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Lancip
  • Cahya

Contra

  • Kabel cekak
  • Rega
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.