Nggunakake fungsi sing paling penting ing YouTube

YouTube

Apa sampeyan wis kepingin weruh Apa fungsi sing paling penting ing YouTube? bisa uga dheweke ora dingerteni dening akeh wong, sing sanajan ngunjungi akeh video ing portal gedhe iki, utamane mung ngaturake nyoba nyoba ngasilake masing-masing video lan bisa uga, kanggo njelajah sawetara wong liya sing bisa narik kawigaten nalika wayahe kanggo mengko diunduh.

Kasunyatan pencet tombol play cilik kanggo muter video ing portal, iku dudu bagean paling cilik sing paling akeh penting ing Youtube, ana akeh banget sing bisa kita sampah ing kabeh wektu. Amarga iku, ing artikel iki kita bakal ndhaptar sawetara supaya sampeyan bisa mriksa maneh kanthi luwih tliti nalika muter video ing YouTube.

Jaringan sosial minangka fungsi sing paling penting ing YouTube

Aspek penting sing kudu dipikirake nalika muter video ing YouTube ditemokake ing jaringan sosial; Yen kita ngunjungi sawetara wong ing browser Internet konvensional lan ing komputer pribadi, mula bakal dingerteni manawa ing sisih ngisor video ana sawetara opsi sing bisa ditliti:

  1. Informasi
  2. Nuduhake
  3. Tambah menyang.
  4. Transkripsi.
  5. Statistik
  6. Ngabari

Ing pilihan kaping 2, kita bakal nemokake apa sing wis dirujuk ing wektu iki, yaiku kemungkinan nuduhake video iki ing jaringan sosial sing beda-beda, yaiku Facebook, Twitter, Google+ lan liya-liyane sing bisa digunakake supaya kanca bisa seneng video kaya kita.

nambah menyang youtube

Ing pilihan kaping 3, kita nemokake fungsi penting liyane ing YouTube, amarga papane (kanthi ngeklik) kita bisa nyusun dhaptar lagu. Kanggo nindakake iki, saben-saben kita mriksa video YouTube, kita kudu milih opsi iki kanggo nambah, dhaptar lagu khusus sing bakal disimpen ing profil kita, sing bisa dadi pribadi, umum utawa dipersonalisasi.

dhaptar lagu ing youtube

Transkripsi minangka salah sawijining fungsi sing paling penting ing YouTube

Apa sing wis kasebut ing ndhuwur bisa dianggep minangka pembuka tutuk cilik, sing wani nyebutake salah siji fungsi sing paling penting ing Youtube ana ing pilihan kaping 4, padha karo sing nuduhake Transkrip; nalika muter video kasebut, kita bisa ngeklik lambang cilik iki, mula kita bakal ndeleng jendhela katon ing sisih ngisor. Yen video kasebut diucapake dening wong (voiceover Off), masing-masing tembung, frasa lan ukara sing diucapake ing kana, bakal ditranskripsi ing jendela anyar iki.

transkripsi ing youtube 01

Yen penyiar sing nerangake video kasebut ngucapake lafal sing apik, mula transkripsi kasebut bakal miturut apa sing kasebut ing kene. Ing kasus apa wae, amarga minangka proyek eksperimen, identifikasi saben tembung bisa duwe persentasi kesalahan tartamtu, kahanan sing bisa ditrapake nalika sampeyan milih video YouTube lan mengko, menyang tombol Transcript iki .

transkripsi ing youtube 02

Kahanan bakal diganti yen subtitle wis dilebokake ing video kasebut. Yen sampeyan ngeklik tombol Transkrip iki lan mengko, ing tombol puter maneh puter maneh video, sampeyan bakal weruh manawa teks ditampilake ing sisih ndhuwur (ing subtitle video) padha cocog banget karo apa sing digawe ing wilayah Transkripsi iki; Jendhela paling apik yaiku rinci babagan informasi sing ditawakake ing kana, amarga kabeh wis waktune, nuduhake wektu sing tepat nalika ukara tartamtu dikatutake.

Aspek pungkasan sing wis kasebut iki bisa migunani banget kanggo wong-wong sing kudu transkripsi konten video (sing lagi dibahas ing kene) dadi dokumen eksternal, sanajan fungsi iki uga bisa digunakake, minangka sesuatu sing murni ilustrasi ing kasus asumsi, audio ing video YouTube ora dingerteni.

Informasi luwih lengkap - Download video YouTube nganggo Mactubes


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.