Cara ndandani foto dadi foto asli Polaroid

Kamera cepet Polaroid

Dina iki kita mesthi nggawa kamera kanthi kualitas apik ing ponsel, bisa njupuk jepretan pirang-pirang yuta piksel, uga, kanthi kauntungan sing bisa disimpen ing memori piranti kanthi cara sing nyaman lan cepet lan aman , supaya bisa ngolah, nyithak utawa nindakake karo sing cocog karo kita. Nanging rong dekade kepungkur, critane beda banget. Disimpen ing gulungan kapasitas winates, lan kudu dikembangake, njupuk gambar mesthi proses sing luwih angel lan rumit.

Nanging ing wektu nalika Kamera cepet Polaroid, kahanan dadi luwih gampang, amarga nalika njupuk foto iku Aku lagi nyetak saka kamera sing padha, entuk gambar mung sawetara detik lan kanthi kualitas luwih bisa ditampa. Lan saiki, kanthi jaringan sosial sing berkembang pesat, utamane Instagram, lan tren musim semi ing wilayah iki, mula saiki populerake kamera cepet lan, ing ndhuwur kabeh, foto kertas khas sing nganggo bingkai putih, sing mesthi bakal ngelingake kita babagan Polaroid. Nanging apa sampeyan ngerti sampeyan bisa ngowahi foto supaya katon kaya sing dijupuk nganggo Polaroid? Waca terus lan goleki kepiye.

Pinggir putih nyebabake sensasi. Lan dina iki dheweke terus nindakake. Yen sampeyan pengin foto dadi sing paling akeh kelangan lan paling retro ing jaringan sosial sampeyan, kudu katon anyar sing dijupuk nganggo Polaroid. Nanging sanajan tangan liyane, kita bisa nemokake sawetara kondhisi sing apik lan regane larang, ora kabeh kita bisa duwe kamera cepet kanthi jinis iki. Dadi ayo nerangake carane nggawe foto saben dinane katon anyar dicithak dening paling apik Polaroid,

Bingkai Gambar Polaroid

Kanthi operasi luwih saka prasaja, Bingkai Gambar Polaroid bakal ngidini kita aplikasi efek Polaroid, kanthi tapel wates putih lan papan dhasar khas jepretan, nanging bisa menehi corak. Iki minangka kaca web sing kudu ditindakake unggah gambar sing pengin dikonversi, lan kanthi otomatis bakal bisa dilebokake ing pigura sing nirokake kertas foto Polaroid.

Ganti foto dadi Polaroid

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur, yen foto diunggah banjur bisa nambahake katrangan (panah abang), atur barang kayata padhang, jenuh, warna, utawa kontrasuga ngowahi ukuran, nambah teks utawa muter foto (panah biru), lan nyimpen potret ing komputer utawa ponsel. Kanthi cara iki kita bisa nyetel paramèter supaya bisa dipikolehi asil babar blas kanggo rasa saben wong. 

Poladroid

Mbok menawi jeneng kasebut bisa ngapusi, mula ayo wis jelas yen ora aplikasi kanggo piranti Android. Poladroid minangka program sing bisa ditindakake download saka situs web resmi mbakyu kanggo Windows lan Mac OS. Operasiane gampang banget, lan kita mung kudu instal sepisan. Keuntungan gedhe yaiku ora mbutuhake sambungan internet kanggo fungsi yen wis diinstal.

Ganti foto dadi Polaroid

Nalika mbukak program, jendhela ngambang cilik bakal katon kanthi bentuk kamera Polaroid. Kita mung kudu seret gambar kasebut sing arep dikonversi menyang kamera, lan proses bakal diwiwiti kanthi otomatis. Rada alon, nanging kabeh amarga efek realistis sing ditindakake, njupuk sawetara detik kanggo nampilake gambar sing dikembangake nganti 100%. Nalika kedadeyan kasebut, pita abang bakal katon ing ndhuwur kanggo nuduhake yen prosese wis rampung, lan kita bisa nemokake ing folder download. Kauntungan program iki yaiku supaya bisa nindakake proses ing kumpulan sepuluh foto sekaligus.

Instantizer

Liyane situs web sing gampang digunakake ora mbutuhake nginstal program apa wae yaiku Instantizer. Kaya ing kasus kaping pisanan, kita mung kudu ngakses web, pilih foto sing pengin dikonversi (panah biru) lan pilih yen pengin nambah sawetara gambaran o muter foto sawetara derajat khusus. Yen wis milih opsi sing disenengi, mula kudu upload foto nggunakake tombol «Upload Gambar» (panah ijo), lan kita bakal kanthi otomatis ngowahi gambar dadi format Polaroid.

Ganti foto dadi polaroid

Gambar iki kita bisa ndownload menyang komputer utawa piranti seluler, malah situs web kasebut uga menehi link langsung menyang sah 24 jam, kanggo dituduhake karo kanca utawa kulawarga. Bedane karo situs web pertama yaiku sawetara opsi kanggo aplikasi kanggo gambar kita, macem-macem scarcer, amarga kita mung bisa ngowahi sudut foto lan nambah katrangan, nanging kualitase pancen bener, sanajan iki wis disenengi saben wong.

Kaya sing wis sampeyan waca, gampang banget ditrapake efek Polaroid menyang gambar tanpa duwe utawa njupuk foto nganggo kamera cepet. Salah siji kanggo kirim ing media sosial, bareng karo kanca utawa kulawarga, utawa mung kanggo simpen menyang perpustakaan gambar sampeyan, ora nate lara ngerti carane ngowahi foto sampeyan entuk asil sing luwih retro, malah nggawe gambar anyar katon luwih tuwa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.